kaynanamı seviyorum çünkü.....-kaynanamı sevmiyorum çünkü......

[Qbuldumbuldum, post: 37219498, member: 616473"]neden engel olurlarki evladının mutluluğuna[/QUOTE]
O aileye yakistirilmadim falan filan. Allahtan ayri sehirlerdeyiz :)) Rahatım. ..

Ben kv mi seviyorum. Bir konuda daha yazmıştım o yüzden tekrar gibi olmasın. Olgun aklı selim bir kadın. Rahatsız etmekten ölesiye korkar.

Tek negatif yanı tembel olması kendisi de hep söyler. Bu yüzden de sevmiyorum diyemem tabi. İleride sorun olur mu bilmem?

Senin kv seni baya düşünüyormuş yine. Hiç hayrı dokunmayanlar var. Doğrusuyla yanlışıyla kabulleneceksin yapacak bir şey yok.

hadi bakalım bu konuda benden olsun ... kısımları dolduralım açılış benden :)

kaynanamı seviyorum çünkü çağırmadan asla evime gelmez,çat kapı falan asla gelmez, bebeğimin odasına varıncaya kadar aldı,kışlık hazırlıkları yapar banada verir sen çalışyorsun der, oğluna der hele yan gözle bak birine evlatlıktan red ederim

kaynanamı sevmiyorum çünkü, emanete bıraktığım altınlarımı bozdurdu halen içimde yaradır ne kadar çok şey alsada bana eski yara hala kapanmış değil, 8 aylık gelindim bozuştuk yapıcam dedi kaç yıl geçti halen yapmadı, kendi evleri var oğluna ev yok bıraktıkları lafı açıldığında benim evlendiğimde camımda perdem yoktu çalışıyorsunuz biriktirin alın demesi canımı sıkıyor çünkü kendisi hiç bir gezintiden geri kalmaz yurt dışı da dahil pahalı çanta ayakkabı kombinleyip giyer ee buda batıyor be abi...
Şu özelliklerden sonra hem sevip hem sevmemek olmaz. Ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur.

Şahsen ben benden habersiz altınlarımı bozduran kvalide bana kışlık değil ağzında kuş tutup getirse kabul etmem. Bir kere kışlıktan önce saygı duymayı öğrensin.

Bu durumda kvalidenin sevilen ve sevilmeyen yönleri demek daha doğru olur.

Cok sukur ..kizindan ayirmaz ,baska sehirde yasiyoruz kislik yiyeceklerimizi yapar gonderir,anlayislidirlar,karismazlar herseye saygi duyarlar,izne geldigimizde gozumuzun icine bakarlar ,ozel gunleri unutmazlar..bu liste uzar gider ..allah razi olsun.sevmemek degilde benm hoslanmadgm bi durum beni akraba arkadas gezmesine goturmek icinde ukte kaldi uzakta olunca. bayram seyranlarda acigi kapatmaya calisiyorlar:)

nefret ettirdi.. aileme+bana hakaretler, iftiralar,yalanlar..
kendi kizlarina layik gordugu seyleri asla gelinlere layik gormedi, huzur kacirmak icin elinden geleni yapti..
aciyorum; beni mahvetmek isterken(sebep ne ise?) oglu perisan oldu, yuvasi dagildi diye benden daha cok mutsuz oldu, pismanliklarda ve elinden hcbsy gelmiyor ve anasi bunlari goruyor.. zavalli(!)kadinin hesaplari tutmadi ozetle..
ve, bile isteye yaptigi tum kotulukleri, hainlikleri, hesaplari icin onu Rabbime havale ediyorum, kizini da..

seviyorum çünkü burdaki çoğu kv gibi hakkımızda fesatlık düşünmüyor,biz eşimle iyi olalım istiyor,bizim aile meselelerimize hiç karışmıyor :KK36:
sevmiyorum çünkü maddi olarak eşine yaptıramadıklarını bize yaptırmaya çalışıyor, bir de bayramda aramız çook iyi olduğu bir anda benim selpağım meydanda kalmış "al kız sümüklü "dedi bana..:63: şaka dediğini biliyorum ama yine de içten içe kızdım,ahanda size söyledim rahatladım :KK70:

Seviyorum cunku arkadas gibiyiz , Asla ogluna hak vermez konu ne olursa olsun daima beni destekler...
Asla rahatsiz etmez..
Cagirmadan gelmez ..
Maddi manevi her yardimda bulunur .

Sevmedigim huyu yok..

Bana hic bir zarari olmadi...

Yaşasaydı severdim galiba.... Çünkü hasta yatagın da bile çoçuğunun geleceği için planlar kuran , bunlara gerçekleştiren bir kadına hayran oldum... Bize yaptıklarıyla tıpkı hızır gibi yetiştiği anlar oldu... Nur içinde yatsın... Teyzeler ve halalar kv olarak yetiyor hepsinden ayrı birşey çıkıyor.... Onları görünce keşke yaşasaydı dediğim anlar oldu... İyi kadınmış ama görme fırsatım olmadı....

kızlar bosverın bunları
anket duzenlenecek en son konu
kaynananı neden sevıyorsun olmalı

Arkadaşım burası derdim var topiği geyik topiği değil karşılıklı muhabbetler orada yapılır bu tarz konular orada açılır herkes sevdiğini ya da sevmediğini söyler öyle uzar gider kimin derdine ne çare bulacağız. Konuları doğru yerlere açınız lütfen!..

Bir derdim var kategorisi altina sadece dert basliklarini acmaktan daha kolay birsey olamaz aslinda. Buraya hala neden geyik konulari acilir bilmem.

X