kaynanamı seviyorum çünkü.....-kaynanamı sevmiyorum çünkü......

buldumbuldum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
14
0
hadi bakalım bu konuda benden olsun ... kısımları dolduralım açılış benden :)

kaynanamı seviyorum çünkü çağırmadan asla evime gelmez,çat kapı falan asla gelmez, bebeğimin odasına varıncaya kadar aldı,kışlık hazırlıkları yapar banada verir sen çalışyorsun der, oğluna der hele yan gözle bak birine evlatlıktan red ederim

kaynanamı sevmiyorum çünkü, emanete bıraktığım altınlarımı bozdurdu halen içimde yaradır ne kadar çok şey alsada bana eski yara hala kapanmış değil, 8 aylık gelindim bozuştuk yapıcam dedi kaç yıl geçti halen yapmadı, kendi evleri var oğluna ev yok bıraktıkları lafı açıldığında benim evlendiğimde camımda perdem yoktu çalışıyorsunuz biriktirin alın demesi canımı sıkıyor çünkü kendisi hiç bir gezintiden geri kalmaz yurt dışı da dahil pahalı çanta ayakkabı kombinleyip giyer ee buda batıyor be abi...

seviyorum çünkü farklı şehirlerdeyiz, neredeyse özlüyorum, hiçbir yiyecek içeceğimi eksik etmezler, sık sık arayıp rahatsız etmezler, hiçbir şeyimize karışmazlar, huzur bozmazlar, olgun insanlar, görüşünce de gözümün içine bakarlar.
sevmiyorum diyemem, bu onlara haksızlık olur. kv konusunda şanslıyım sanırım

Ben kaynanamı gerçekten çok seviyorum. Beni kendi evladından ayırmaz. Ben unutsam o arar halimi hatırımı sorar. Ben istemesem bile hiçbir şeyimi eksik etmez. Her zaman sağlığımı düşünür. Elinden ne gelirse yapar. Kızım evladım sözcükleri ağzından düşmez. Çevreye karşı hep korur kollar, asla arkamdan konuşmaz. Beni hep el üstünde tutar herkese de över. Hatta bazen oğlu kıskanır beni :) Ve daha yazamadığım bir çok şey. Maddi manevi hiç kötülüğünü görmedim aksine hep iyiliğini gördüm. Allah başımızdan eksik etmesin. O yüzden sevmiyorum kısmını dolduramıyorum.

Sevip sevmedıgım konusunda kımseye pek bırsey soylemem ona bıle sevdıgımı soylemem kendısını yanı ben ne sevıyorum ne sevmıyorum yanı ıkı hıste yok ıcımde ne dıyım

tabi kaynananın varlık sebebi size finansör olması değil mi ne kadar bencilce dilekler bunlar kaynananıza üzüldüm..kadın ömrü boyu çalışıp sizin elinize para saymak için doğdu doğurdu tabi anlayamadık,anlayamadıık be dünya.

Seviyorum. Aklı selim sahibi bir kadın. Bi de elinde büyüdüm

allah başka dert vermesin tabii dert değil bende genel olarak iyiyimdir... evime karışmaz ama eskiler bazen aklıma geliyor işte

dikeni de var kokusu da demekki
beterin de beteri var
kendini sizden fazla düşünüyor olması bir noksan sayılmaz bana göre
ayrıca
sizide düşünüyor belliki

aman benim kayınvnin eksisi artısından çok daha fazla o yüzden sevmiyorum sadece eşimin annesi diye saygı duyuyorum oda ona yeter

valla ona güvenipte evlenmedik ona güvenipte çocukta yapmadık ama bir sürü mal varlığından bir tanecik ev peşinatı yapmak için bile küçük bir arsa bile kalmaması insanın tuhafına geliyor işte birde şuraya gidicem 300 tl verirsenin bana diyip biz yeri geldi kıt kanaat geçinirken bile para istemesi şaka yollu tuhaf oluyor... doğum iznimde maaş almadığım halde sadece o değil kendi ailemde dahil varmı sıkıntınız alın bu 3 kuruşu dese ne olurdu biz elemizden geldiği kadarıyla destek çıkıyoruz hepsine... sizinde altınlarınız "sizde aman çalınır buraya getirin" diyipte sizden habersiz bozuldumu acaba ???

bir altın bozumuna tüm finansörlüğü istemeniz kesinlikle bencilce..onlar sizden isterse sizde reddedin,ama sizde bir şeyler beklemeyin,,,,beklemiyorum ama zoruma gidiyor pahalı ayakkabı çanta kullanması be abi ne kadar beklenti içinde olduğunuzu fazla fazla gösteriyor..deseniz ki benden habersiz altınlarımı bozdurdu sevmiyorum işte o zaman bana samimiyetli ve dürüst gelirdiniz..

evlat yerine koymayan kayınvalideyi anne yerine koymak için kılımı dahi kıpırdatmam belirli zorunlu haller dışında.
kısacası olaya sevmek sevmemek diye de bakmıyorum.
sevgi emekle yeşerir serpilir kök salar.
yoktan yere sevgi beslenmez.
ama eşimin annesi diye saygı çerçevesinde kalmaya gayret ediyorum.

Sevmek sevmemek böyle birşey değil ki yaa..
Bir insanı şu şu şu sebepten seviyorum ama şu şu sebepten ötürü sevmiyorum nedir ki.. böyle birşey olamaz zaten.

Ya bir insanı seversin yada hiç sevmezsin..
Ha sevdiğimiz her insanda bizi rahatsız edecek durumlar olabilir bu annemiz için bile geçerli..
Yada hiç sevmediğimiz bir insanın bile bir davranışını taktir edebiliriz ama sevmemeye devam ederiz.
Ama aynı insanı hem sevmek hem sevmemekk.. ne garip.. katılamadım.

Sevmiyorum çünkü evliligimi bozmak icin cok cabaladi ve oda beni sevmiyor :). Samimi değil, kıskanç, laf sokan bi tip.

alsın tabi giysin ama para yok denilip bunları yapıyorsa gözüme batıyor valla .... ben şuan kirada sürünüyorum belki o altınlar kalsaydı onları peşinat yapacaktım ev alacaktım buda benim en doğal hakkım değilmi?? belki şuan en büyük sorun ona karşı bu tutumum şu altınlar işte... geçmişte yapılanlar bugüne yansıyor

saygı duyarım fikrinize

Seviyorum çünkü çok ince düşünceli.
Düşünceli olduğundan gerisi geliyor zaten.
Ama bazen çok ilginç biri olduğunu düşünüyorum, kendisi de söylüyor çok pis huylarım var diye...Geçen anlattı mesela asla dışarıda yalnız başına bir şey yiyip içemez. Boğazımdan geçmiyor diyor. Sabah çıkıp akşam gelse bile bir simit yemezmiş, simitleri alıp eve gelir hep beraber yemek istermiş...
Bense tam bir odunum kayınvalideme bakınca. Bazen çok geriliyorum acaba buna alınır mı, şuna bozulur mu diye. O derece ince düşünceli yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…