Merhaba arkadaşlar eşimle beraber umreye gittik 10 günlük ve gidenler bilir çok yorulduk bir gün boyunca yollardaydık dönene kadar dün akşam 9 da eve vardık kaynanam akşamı arayıp yarın 30 kişinin bizim eve geleceğini söyledi hiç bana sormadan yarın zaten hep birlikte gelicez dedi. Adet olmak üzereyim ve olduğum zaman ağrıdan ölüyorum iki gün asla insan içine çıkamıyorum ayrıca aşırı derece de yorgunum ve hasta olduk eşimle gidenler bilir orada ki hava değişimi klimaları. Ben de eşim ile konuştum ve eşim annesini arayıp bizim yorgun olduğumuzu neden bize sormadan onlara gelmelerini söyledin dedi çok normal bir ton da kızarak değil kaynanam küsmüş benimle de konuşmuyor Rica ediyorum siz söyleyin yanlış ne yaptık sadece biraz yorgunuz daha sonra gelsinler tabi ki dedik ki kırılan da benim insan hiç mi demez yeni geldiler hiç mi düşünmez bu kadın hasta mı iyi mi kötü mü eşime demiş ki ben kendim gibi sandım sizi kendisi hacdan döndüğü gün herkesi evine topladı herkes dediğim kendi ailesi. Eşim şu an o büyük ara konuş diyor ama ben ne yaptım ki. Not=akrabalarını çoğu zaman evim de ağırladım hiç bir zaman gocunmadım yani misafir kabul etmeyen biri değilim sık sık kaynanamı da çağırıyorum.