kaynanamdan nefret ediyorum

Benimki şizofren artık emin oldum :) sevilecek bir kadın değil hep kendileri doğru asilzade bunların dışında herkes gerizekalı herkes haksız :) bıktım kendisinden. Kaç defa yalan söyledi yalan yere yemin etti oğlunu doldurmaya kalktı ne bileyim sevemiyorum
Aynen benimkide surekli yalanla ayakta duruyor inan

Aynen benimkide surekli yalanla ayakta duruyor inan

Çarpılmıyorlar da insan hayret ediyor :KK66: kadınlarımız kayınvalideliği çok yüksek bir mertebe sanıyor sanki biz kullarıyız. Oğulları evlenmese ölüp biteceğiz. Elinde bıçakla gezen samuray teyzeler işte :)

Bence de kayınvalideden ziyade bu kadar zayıf olduğu için eşinizden nefret edin.

Şöyle düşünün kv “ ya senin eşin de çok fena” dedi mesela ,eşiniz orda dese ki “anne hangi kadın fena değil bırak Allah aşkına,ee babam napıyor??” Yani direk benim eşim bitane ölümüne seviyorum onu filan demesine gerek yok orta yollu susturucu bi iki laf etse koca gün mesajlaşabilirler mi sence??

Benim ailemi düğün hazırlıkları sürecinde kv eleştiriyormuş bi komşuya,eşim duymuş ve şöyle demiş “ Bi daha bu konunun konuşulduğunu duyarsam,kim olursa olsun çok ağır konuşurum,Burçaklık bi durum yok,kapatın konuyu” kv çok bozulup susmuş,sonra bi akraba anlattı bana,ya da şakayollu annesini eleştirsem “anama laf yok bozuluyorum “ der,ne beni ne kvyi konuşturur birbirimizin hakkında ona karşı. Eşinizdeki kabahatı görebildiniz mi?? U Unicorn kadin

Napiyor mesela?

Atin cocuklari uzerine baksin, siz de keyfinize bakin. Dunya kac bucakmis gorsun bence.

Bu aralar yerinde durmayan kaynanalara bunu yapmak gerektigine inaniyorum nedense :KK66:
Valla öyle,gezip gezip gelince ay annee valla ne iyi oldu böyle,biz tatile gidince de bakarsın dimi,ay sağol ya,eşimle ne güzel eğleniyoruz desinler bir de:KK66:

Illa gel öldür beni diyolar ailecek..cok bunaldim arkadaslar esimle arami yeni yeni duzeltiyorum iyiyiz ama dun kaynanam butun gun esimle mesajlasti o yazdikca esim bana sacmalayabildigi kadar sacmaladi.zaten iki kucuk cocugun sorumlulugu omuzlarimda..bide bu fesatla ugrasiyorum..emin olmasam bu kadar dert etmem ama esimin hangi lafinin kendine ait hangi.lafinin kaynanaamin doldurusuyla oldugunu anliyabiliyorum sinir oldum dunden beri..ve inanin neden boyle oldugunuda biliyorum cunku kaynanama sessz kalmiyorum dik duruyorum ve her haksizlikta karsisinda beni buluyor ve bu kadinin isine gelmiyor ...oda huzurumu kacirmak icin elinden geleni yapiyor
Kaynananin konuşmasına izin veren eşinde suç bence

Valla öyle,gezip gezip gelince ay annee valla ne iyi oldu böyle,biz tatile gidince de bakarsın dimi,ay sağol ya,eşimle ne güzel eğleniyoruz desinler bir de:KK66:
Ben cocuk bakmaktan pek dertliyim herhalde bu aralar :KK66: verdigim akila bak dimi:deli:

Olmadi soyle kaynanam
Atarim kafasina cocuklari kocisime sarilirim

Başlıgına istinaden yazıyorum ben de neftet ediyorum. Aynı senınkı gibi esımı hergun dolduruyor kavga etrırıyordu bızı. Hala dolduruyor ama ben artık obla görüsmüyorum bu yuzden takmıyorum hiç daha da kuduruyor. Esım de baktı takmıyorum daha onun lafıyla bana bulasamıyor.

Başlıgına istinaden yazıyorum ben de neftet ediyorum. Aynı senınkı gibi esımı hergun dolduruyor kavga etrırıyordu bızı. Hala dolduruyor ama ben artık obla görüsmüyorum bu yuzden takmıyorum hiç daha da kuduruyor. Esım de baktı takmıyorum daha onun lafıyla bana bulasamıyor.
Bnde sizin gibi yapsm olmuyor iste esim cephe aliyor bni

İlk konuma bakabilirsin :olamaz:
Senin de mesajlarına arada denk geliyorum insanın ömrünü yiyen tiplerden, umarım görüşmüyorsundur yada mesafe koymuşsundur

Allah kolaylık versin...Bu insanlar bu dünyadaki sınavımızın adeta bir parçası gibi...

Şunu öğrendim ki, ne kadar verici, yapıcı, alçak gönüllü olursan o kadar tepene biniyorlar. Şu an görüşmüyoruz, kendisi görüşmüyor benim de canıma minnet :) Yarın bir gün gene ortaya çıkar merak etmeyin, o kadar yüzsüzdür. Bazı şeyleri yapıp yapıp sonra gene beni suçlu çıkarma ustasıdır kendisi :) Bu sefer bir bahanesi yok, yoksa çoktan mikserlik yapardı biliyorum onu ben.

Evet konularda yazıyorum bazen, çünkü kimse benim gibi çekmesin istiyorum; iyiniyetinin kurbanı olmasın istiyorum. Aman ağzımızın tadı bozulmasın dedikçe, ağız tadı bozmak isteyenler daha da kuduruyor çünkü.

Allah kolaylık versin...Bu insanlar bu dünyadaki sınavımızın adeta bir parçası gibi...

Şunu öğrendim ki, ne kadar verici, yapıcı, alçak gönüllü olursan o kadar tepene biniyorlar. Şu an görüşmüyoruz, kendisi görüşmüyor benim de canıma minnet :) Yarın bir gün gene ortaya çıkar merak etmeyin, o kadar yüzsüzdür. Bazı şeyleri yapıp yapıp sonra gene beni suçlu çıkarma ustasıdır kendisi :) Bu sefer bir bahanesi yok, yoksa çoktan mikserlik yapardı biliyorum onu ben.

Evet konularda yazıyorum bazen, çünkü kimse benim gibi çekmesin istiyorum; iyiniyetinin kurbanı olmasın istiyorum. Aman ağzımızın tadı bozulmasın dedikçe, ağız tadı bozmak isteyenler daha da kuduruyor çünkü.
Aynen bu kadar guzel tarif edilemezdi .agzimin tadini bozulmsin die sustugum seylerle iyice tepeme biniyorlar

Tamam taktikler benden...

U Unicorn kadin ancak musait olabildim...

Öncelikle kv niz iletişim hilelerini bilen kurnaz ve zor alt edilecek bir kv.... Eşinize karşı kurduğu cümle ile sizi eşinizin gözünden düşürürken, kendisini de gelininin hatalarını hoşgören iyi yürekli kv izlenimi veriyor eşinize...kv nizin kurnaz olması sizi korkutmasın, pes etmeyin, vazgeçmeyin, sizde kurnazca savaşmayı öğrenin...

Sakın bu savaşı kaybedeceğinizi düşünmeyin, aksine siz kazanacaksınız...
Çünkü eşiniz artık annesi ile değil sizinle aynı evde yaşıyor ve sizinle aynı yatağa giriyor....

Zaten kv lerin de gelin ile rekabet savaşına girmelerinin oğullarına sürekli gelini kötü göstermeye çalışmalarının sebebi oğullarının artık kendilerine uzak gelinlerine daha yakın olması sebebiyle oğullarını geline kaptırmamak değil mi???

Artık sana hicbirsey kazandirmayacak şeyleri düşünmek yerine kazanmak için ne yapabilirim fikri ile meşgul ol, gelecekteki zafer gününü hep aklına getir ki savaşma azmin artsın....

U Unicorn kadin kv ile ilgili

***Eşinize kv nizi nefretle, kavga ile kötülemeyin.... Eşinize karşı kv niz ile ilgili önce olumlu övgü dolu bir cümle, arkasından ama ile devam eden dozunda bir eleştiri cümlesi....
Örneğin; """Annen bu yemeği çok güzel yapıyor ama keşke ben yaptığımda da beğenmedim, olmamış demese""" gibi....sadece bu kadar arkasını getirirseniz siz kaybedersiniz...ama bu tek cümle ile dozunda bırakırsanız eşinizi düşünmeye sevk edersiniz....

***Eşinizle birlikte iken asla kv konusu açan siz olmayın, eşiniz açarsa yorum yapmadan, ustalıkla konuyu kapatın...Kv hayatınızdan soyutlamış olun...yanınızda olmayan biri hakkında konuşarak o anki huzurunuzu kaçırmaya değer mi?? Kesinlikle değmez ((bu taktikle kv niz eşinizinizin dünyasından yavaş yavas çıkmış olacak)))

*** Kv nizden menfaat elde etmenin yollarını bulun, onu kullanın.... Örneğin; eşinizle bir pazar günü iki kişilik bir plan yapın ve esiniz annesine çocukları bırakmayı teklif etsin (biz başbaşa vakit geçeririz, onlarda torunlarını severler diyerek çift taraflı mutluluk gibi gösterin bunu eşinize)...kv niz kabul ederse başbaşa vakit geçirirsiniz mutlu olursunuz, kabul etmezse eşinizin annesi hakkındaki hayal kırıklığını görürsünüz ve zaman içinde annesinin annesinden uzaklaşır.....

Yada kv nizin çok güzel yaptığı eşinizin çok beğendiği zor yapılan bir yemeği eşinizin aklına düşürün "annen ne güzel yapıyor bu yemeği olsa yesek" gibi... eşinizde annesinden ister zaten, gider afiyetle yersiniz, kadın oğlum benden yemek istedi der mutlu olur ama yorulur....sizde içten içe kendinizi mutlu edin, zor yemekle kv yi uğraştırdım diye...

U Unicorn kadin çocuklarınıza özel önem verin

***Çocuklarınıza hep iyi davranın ve ilgilenen ama eşinizin yanında bunun dozunu biraz daha artırın... çocuklarla ilgilenirken oflaya puflaya, bağıra çağıra ilgilenirseniz eşiniz kendisini sevmediğinizi bu nedenle çocuklarınıza kötü davrandığınızı düşünür...

***Çocuklarınızı baba bağımlısı gibi yetiştirin ve eşinize öyle gösterin...Siz bunu başarırsanız çocuklar eşiniz ile aranızdaki bağı daha da kuvvetlendirir, başaramazsanız çocuklar evde kavga ve huzursuzluk sebebi olur...(çocuklara gün içinde babadan bahsederek, evde geldiğinde babanın boynuna sarılarak "hoşgeldin babam" demeyi öğretin, çocuklarınıza babasına klasik baba diye hitap yerine "babam, babacığım" gibi kelimelerle hitap ettirin...

***Çocuklarınızı akşam erken yatırın...bu çok önemli, çocukların uyku saati asla sizinki ile aynı olmasın.... akşam geç yatan çocuklar ve ağlama sesleri eşler arası kavgaları artırabiliyor... çocuklar erken yattığında eşinizle birlikte sessizlikte huzur bulduğunuzu ve günün yorgunluğunu bu yöntem ile çok kolay attığınızı göreceksiniz....

U Unicorn kadin eşiniz ile ilgili

***Erkekler huzuru severler, eşinize evde huzurlu bir ortam sunun...gün boyunca çocuklarınızla yorulsanız bile akşam eve geldiğinde eşinize şikayetlenmek sizin yorgunluğunuzu almayacağı gibi eşinizi de negatif enerji ile doldurur, eşiniz ya size püskürür yada evden dışarı çıkıp huzuru dışarıda yada annesinde aramaya çalışır....huzuru sadece ve sadece sizde bulsun.... huzur kimde ise erkek ona bağlanır...

***Eşinizin sevgi dilini öğrenin """"onaylanmak mı, nitelikli beraberlik mı, armağanlar almak mı, hizmet edilmek mı, fiziksel temas mı"""(5 sevgi dili kitabını okumanızı tavsiye ederim)..... Eşinize onun sevgi diline göre davranirsanız eşinizi kendinize bağlamanız daha da kolaylaşır....

***Esinizle birlikte film izlemek, puzzle parçaları birleştirmek,herhangi bir oyun oynamak, çay yada kahve içerken sohbet etmek gibi aranızdaki paylaşımı artıracak şeyleri yapın.... özellikle onun sevdiği şeylere odaklanın.... eğer maç izlemek onun için çok önemli ise sevmeseniz bile onunla birlikte maç izleyin, sonra da onun bundan nasıl keyfi aldığını size bağlandığını gözlemleyin

***İş çıkışı arayıp arkadaşları ile takılacağını söyleyen erkeğe bağırıp çağırmak yerine, "bende çocukları uyuttum film izleriz diye düşünmüştüm ama sen bilirsin" yada "seni çok özlemiştim ama madem arkadaşlarınla çıkmak istiyorsun sen bilirsin" diyebilin ki hem kendini özgür hissetsin hemde aklı sizde yaptığınız planda kalsın, zaten çok vakit geçirmeden dönecektir.

***Cinsel hayatınızı aktif tutun..her ne kadar iki küçük çocuğunuzda olsa bunu yapın, başım ağrıyor, dişim ağrıyor, erken kalkıyorum, gece uyumuyorum gibi bahanelerle eşinizi redetmeyin... Ayrıca bu konuda memnun edilen erkek minnet duygusu ile eşine ev işleri ve çocuk bakımında daha çok yardımcı oluyor...bir taşla iki kuş vurmuş oluyorsunuz yani..

***sen dili kullanma, ben dili kullan... Örneğin eşine "yemeklerimi beğenmiyorsun hep kusur buluyorsun" demek yerine "yemeklerimi beğenmediğin zaman ben çok üzülüyorum" de....sonra eşinin kendi dünyasında kendisini suçlayıp sana karşı nasıl değiştiğini gör.....(((sen dili ve ben dilini internetten iyice araştır)))

***Eşinize kullandığınız her cümle ve kelime kulağına girer ama kalbine giremez... Cümlelerinizi öyle efsunlayın ki, ağzınızdan çıkıp onun yüreğine dokunsun.... Örnegin; evlendim evleneli hiç mutlu olmadım" demek yerine "bu evlilikte gözlerimi hiç güldürmedin" demek gibi.....

***Eşiniz sizi herhangi bir durumda suçladığında savunmaya geçmek (savunmaya geçmek suçu kabul etmektir,, yapmayın) yerine karşı bir cümle ve soru ile düşündürebilirsiniz.... Örneğin; ""anneme şunu şunu yaptın diyen eşe, ben bunu durduk yere mi yaptım, sor bakalım hangi davranışı karşısında da böyle yaptım"". gibi

***Annesinin kıymetli olduğundan dem vuran kocaya kendinizinde anne olduğunu hatırlatin...benim çocuklarım beni savunamayacak yaşta olduğu için mi ben eziliyorum, senin annenin anneliği kıymetli de, senin çocuklarının annesinin anneliği kıymetsiz mi" diye karşı sorularla eşinizi adaletli düşünmeye sevk edin...

U Unicorn kadin

***Hayatınızın merkezine eşinizi koymayın, koysanız bile belli etmeyin....

***En değerli sizsiniz, kendinize özgüvenini olsun, erkekler kendine güvenen güçlü kadinlari severler, kaybetmek istemezler....

***Kendinizi her konuda geliştirin, eşiniz sizin sohbetinize doyamasin ve sizden öğrendikleri olsun

***Genel kültürümüzü artırın, gündemi takip edin, eşiniz birşey den bahsediyor olduğunda siz zaten onu biliyor olun...

***Evde eşinizin cevresinde pervane olmayın, yapmanız gerekenleri yaptıktan sonra kitabınızı alıp köşenize geçin yada baska bir odaya geçin, sonra eşinizin sizin arkanizdan bulunduğunuz ortama gelişini gözlemleyin ama belli etmeyin...unutmayin kaçan kovalanır...kovalanan siz olun...

Simdilik aklıma gelenler bunlar...

Allah okuyanlara sabır versin:kahve:

X