- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
dogru söze ne denir.. haklısın...Konu bdvlik değildi taşıdım ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim şahsen ben ölen bu karı kocanın içerik yapılıp onlar üzerinden tartışılmasına karşıyım, herkes yaşadığını bilir, ana babalarda, evlatlarda, gelinlerde.
Hayatlarının içinde olmadığımız insanları iki sözle anlatımla yargılamak doğru gelmiyor bana, bu hanımefendi ve beyefendi onca yıllık yaşamlarında neler yaşadılar bilmiyoruz, keza evlatları da, öldüklerinde haber olmak istiyorlar mıydı, bizler onlar hakkında tartışalım istiyorlar mıydı acaba?
Bırakalım da mezarlarında rahat etsinler değil mi?
sende bunu üzerine mi alındınHer seferinde mutsuz evlilik yaptığım, sevgiye muhtaç olduğum, sırf evlenmek için evlendiğim yeni üyeler tarafından yüzüme vuruluyor. Çok üzülüyorum
sende bunu üzerine mi alındınkadın ortaya yazdı bence...
Hahahahaşükran bizi kurtar.
çogmutsuzuz(((
Yorum yapamam demişsiniz ama kişi ektiğini biçer gibi gayet okkalı bir yorum yapmışsınız...Eden bulur diye bir soz vardir bilirmisiniz kim ne ekerse onu bicer.
Gercekten iyilik karsisinda hayirsiz evlat varsada ki binde bir.
Akil verme konulari ve dikkat cekme konulari donem donem moda oluyor sizde bunlarda birisiniz.
Hikayedeki insanlari tanimadigim icin yorum yapamam.
Yorum yapamam demişsiniz ama kişi ektiğini biçer gibi gayet okkalı bir yorum yapmışsınız...
Ya zaten intihara kalkışmak normal bünyelerinde yapacağı bir olay değil. Kimsenin ben kaynanamla kavga edeyim diye evleniyor. Ben mesela kv. Yi çık sevmiştim eşimle evlenmenin enbuyuk nedeniydi. Ama çokta büyük hayal kırıklığı benim için. Yoksa millet neden kavga gürültü yapıp huzurunu bozsun.Hmm tamam o zaman haydi bütün kızlar kvyle birlikte yaşamaya... Çünkü genciz, ezilmeyi hakediyoruz. Bağımsız bir hayatı haketmiyoruz. Anne baba o, yaşlı istediğini yapabilir. Hatta ölümüyle bile bizi rezil edebilir bütün dünyaya. Suçlu yine biziz. Adamın mesajından siz acımasızlık okuyorsunuz ben bıkkınlık. Tek taraflı kısacık bir açıklamadan sonra, neyin ne olduğunu bilmeden kamu spotu gibi ajitasyon yapmayın.
Resmen trip yaparak ölmüşler sonra kamu spotu oluyorlar deli oluyorum... Ve bunu kayınvalidesiyle birlikte yaşamak istemeyenlere bir uyarı olarak sunmak çok absürd.Ya zaten intihara kalkışmak normal bünyelerinde yapacağı bir olay değil. Kimsenin ben kaynanamla kavga edeyim diye evleniyor. Ben mesela kv. Yi çık sevmiştim eşimle evlenmenin enbuyuk nedeniydi. Ama çokta büyük hayal kırıklığı benim için. Yoksa millet neden kavga gürültü yapıp huzurunu bozsun.
İnsan çocuklarını dusunur, arkalarında onları ne halde biraktilarResmen trip yaparak ölmüşler sonra kamu spotu oluyorlar deli oluyorum... Ve bunu kayınvalidesiyle birlikte yaşamak istemeyenlere bir uyarı olarak sunmak çok absürd.
Evlilikte statumu var varsa bana verilmediyse bak cok pis bozulurumÇoğunuzu biliyorum, sevgisiz evlilikler kurdunuz. Sırf evlenebilmek, bu statüye ulaşabilmek için. Hayatı yapmacıkla dolu bireylere ben sevgiden, merhametten, vicdandan bahsediyorum. Görmüş olduğum şu tepkiler beni aslında şaşırtmamalıydı.