Herşeyi dediğim gibi bilip bilmeden yorumlamayın o zaman anca burada benim anlattığım kadarını bilebilirsiniz burada herkes üstüme geliyor ne anneliğimi ortaya koydular ne zaman çocuk yapacağıma karar verdiler pısırık pasif daha bir sürü laf duyuyorum iki kişi haricinde kimse anlamadı kimsenin başına gelmediği için çok mutluyum ama şans herkese aynı şekilde gülmüyor merak etmeyin ki benim de düşündüğüm planlarım var fakat ben şuanki durumdan çıkmak için soru sordum çocuğum doğduktan sonra boşanacağımı aynanın karşısına geçip her gün kendime dile getiriyorum hayatımdan memnun değilim diyorum e napıyosun o zaman diye soruyorlar e her şeyi bilemezsiniz ne yaşadığımı ne düşündüğümü herkes peşin hükümlü herkes yargılma peşinde ama herkesin başına gelebilir herkes yaşayabilir kimse şuanki durumuna güvenmesin ne olacağını Allahtan başkası bilemezBak iste. Burda bana atarlandigin gibi git esine kvdene atarlan bak nasil isine yariyor. Hayatiniza laf etmedim. Durumunuza baktim sadece, oda ortada
Herşeyi dediğim gibi bilip bilmeden yorumlamayın o zaman anca burada benim anlattığım kadarını bilebilirsiniz burada herkes üstüme geliyor ne anneliğimi ortaya koydular ne zaman çocuk yapacağıma karar verdiler pısırık pasif daha bir sürü laf duyuyorum iki kişi haricinde kimse anlamadı kimsenin başına gelmediği için çok mutluyum ama şans herkese aynı şekilde gülmüyor merak etmeyin ki benim de düşündüğüm planlarım var fakat ben şuanki durumdan çıkmak için soru sordum çocuğum doğduktan sonra boşanacağımı aynanın karşısına geçip her gün kendime dile getiriyorum hayatımdan memnun değilim diyorum e napıyosun o zaman diye soruyorlar e her şeyi bilemezsiniz ne yaşadığımı ne düşündüğümü herkes peşin hükümlü herkes yargılma peşinde ama herkesin başına gelebilir herkes yaşayabilir kimse şuanki durumuna güvenmesin ne olacağını Allahtan başkası bilemez
Herşeyi dediğim gibi bilip bilmeden yorumlamayın o zaman anca burada benim anlattığım kadarını bilebilirsiniz burada herkes üstüme geliyor ne anneliğimi ortaya koydular ne zaman çocuk yapacağıma karar verdiler pısırık pasif daha bir sürü laf duyuyorum iki kişi haricinde kimse anlamadı kimsenin başına gelmediği için çok mutluyum ama şans herkese aynı şekilde gülmüyor merak etmeyin ki benim de düşündüğüm planlarım var fakat ben şuanki durumdan çıkmak için soru sordum çocuğum doğduktan sonra boşanacağımı aynanın karşısına geçip her gün kendime dile getiriyorum hayatımdan memnun değilim diyorum e napıyosun o zaman diye soruyorlar e her şeyi bilemezsiniz ne yaşadığımı ne düşündüğümü herkes peşin hükümlü herkes yargılma peşinde ama herkesin başına gelebilir herkes yaşayabilir kimse şuanki durumuna güvenmesin ne olacağını Allahtan başkası bilemez
Burada çoğu kişinin evliliği oturmuş malesef ki iç anadoluda düşünce yapısı birazcık farklı olabiliyor bir arkadaşımın da dediği gibi kız evinden çıktı bize alışsın vs vs benim çevremde çok örnek var kendi annemlerin evliliği bile çok farklıydı ama şuan evde annemin sözü geçer babam annemsiz bir şey bile yapmak istemez ben sabretsem aynısı olacağını biliyorum eşimin her dediğimi yapacağını da ama ailesi buradayken ne o değişir ne ben sabredebilirim iş imkanı olarak olsun çocuğum için olsun 1 sene kadar daha mecburum ha şuan çıksam gitsem ailem arkamda olur ama kimseye muhtaç olmak istemiyorum kurulu düzenimi bozmak değil düzenimi kurup gitmek istiyorumSu herkesin basina gelebilir lafina katilmiyorum. Cizgilerimizi kendimiz belirleriz. Evlendik diye baskasinin mali olmuyoruz. Mesele sizi yargilamak degil. Biz size cözümü söylüyoruz: Gitmiyorum diyeceksiniz, birilerinin kirilmasini göze alacaksiniz. Hasta annenizin yaninda kalmak icin (bu arada gecmis olsun) bahane üretmeye gerek duymamalisiniz. Böyle taviz vere vere zaten sizi ezebiliyorlar. Bunu sizde biliyorsunuz aslinda. Kendinizi korumaya baslayin. Ha sonra bosanmak istersiniz istemezsiniz onu bileceginiz is ama belki kendinize yer edinseniz evliliginizde buna gerek de kalmaz. Bunu bir düsünün.
Emin olun boşanmam daha kolay olucak dediğim gibi benim bekleme amacım kurulu düzenimi bırakamam değil zaten ortada bir düzenim yok ben düzen kurup gitme düşüncesi içerisindeyim görüşmeler içerisindeyim ve onlar da aynı şekilde çocuğumun doğup en az 6 ay geçmesini istiyorlar çocuğum babasız büyümesin diye bir düşünce içerisinde olmayacağım çünkü zaten şehir dışı olsun eve akşam 2 3 de gelmeleri yüzünden babasız büyüyecek en azından babası olmasın ki öyle büyüsün babası olup da babasız kalacağına böylesi daha hayırlıBen su anki durumuma güvenmiyorum. Bosanabiliriz, eşim ölebilir, insanin basina hersey gelebilir. Suna %100 eminim ki cocugunuz dogduktan sonra bosanamazsiniz. Her turlu size muhtac bir bebegi birakip toplanamazsiniz, tasinamazsiniz, adliyelerde kosamazsiniz. Cocugunuz büyüdüğünde ise cocugum babasina cok duskun diye bosanamayacaksiniz. Bizde diyoruz ki sınırınızı cizin, annenizde kalmaniz icin kocanizin iznine ihtiyaciniz yok. Bugun atacaginiz adim yarin basiniza geleceklerin aynasidir. Bugun bahane ile annenizde kalirsaniz yarin yine bahane arayacaksiniz. Gerekirse kayinvalideniz kirilsin, esiniz küssün siz tavrinizi ortaya koyun
Başından olayları olduğu gibi anlatsaydınız bu kadar tepki görmezdiniz. İlk mesajınızda hizmetçi, herşeye evet diyen biri gibi yansıtmışsınız kendinizi. Kimse kimsenin kölesi değil, sizde zaten ortada bir yuvada yok. Umarım planlarınızı gerçekleştirir ve çocuğunuzla çok mutlu olursunuz.Emin olun boşanmam daha kolay olucak dediğim gibi benim bekleme amacım kurulu düzenimi bırakamam değil zaten ortada bir düzenim yok ben düzen kurup gitme düşüncesi içerisindeyim görüşmeler içerisindeyim ve onlar da aynı şekilde çocuğumun doğup en az 6 ay geçmesini istiyorlar çocuğum babasız büyümesin diye bir düşünce içerisinde olmayacağım çünkü zaten şehir dışı olsun eve akşam 2 3 de gelmeleri yüzünden babasız büyüyecek en azından babası olmasın ki öyle büyüsün babası olup da babasız kalacağına böylesi daha hayırlı
Burada çoğu kişinin evliliği oturmuş malesef ki iç anadoluda düşünce yapısı birazcık farklı olabiliyor bir arkadaşımın da dediği gibi kız evinden çıktı bize alışsın vs vs benim çevremde çok örnek var kendi annemlerin evliliği bile çok farklıydı ama şuan evde annemin sözü geçer babam annemsiz bir şey bile yapmak istemez ben sabretsem aynısı olacağını biliyorum eşimin her dediğimi yapacağını da ama ailesi buradayken ne o değişir ne ben sabredebilirim iş imkanı olarak olsun çocuğum için olsun 1 sene kadar daha mecburum ha şuan çıksam gitsem ailem arkamda olur ama kimseye muhtaç olmak istemiyorum kurulu düzenimi bozmak değil düzenimi kurup gitmek istiyorum
Ooo sizin bambaşka sorunlariniz var anlaşılan. eğer durum böyleyse ben annemde kalacağım bana ihtiyacı var demek daha kolay. Çünkü anlaşılan çok da huzurlu bir evliliğiniz zaten yok. Bir kere de sorun çıkaran ,istediğini yapan siz olunEmin olun boşanmam daha kolay olucak dediğim gibi benim bekleme amacım kurulu düzenimi bırakamam değil zaten ortada bir düzenim yok ben düzen kurup gitme düşüncesi içerisindeyim görüşmeler içerisindeyim ve onlar da aynı şekilde çocuğumun doğup en az 6 ay geçmesini istiyorlar çocuğum babasız büyümesin diye bir düşünce içerisinde olmayacağım çünkü zaten şehir dışı olsun eve akşam 2 3 de gelmeleri yüzünden babasız büyüyecek en azından babası olmasın ki öyle büyüsün babası olup da babasız kalacağına böylesi daha hayırlı
Şunu yapın bunu yapın diyemem size hayat sizin hayatınız. Ama nolur babam annemin sözünden çıkmaz az beklersem eşim de böyle olur safsatasını kafanızdan atın. Lütfen.Burada çoğu kişinin evliliği oturmuş malesef ki iç anadoluda düşünce yapısı birazcık farklı olabiliyor bir arkadaşımın da dediği gibi kız evinden çıktı bize alışsın vs vs benim çevremde çok örnek var kendi annemlerin evliliği bile çok farklıydı ama şuan evde annemin sözü geçer babam annemsiz bir şey bile yapmak istemez ben sabretsem aynısı olacağını biliyorum eşimin her dediğimi yapacağını da ama ailesi buradayken ne o değişir ne ben sabredebilirim iş imkanı olarak olsun çocuğum için olsun 1 sene kadar daha mecburum ha şuan çıksam gitsem ailem arkamda olur ama kimseye muhtaç olmak istemiyorum kurulu düzenimi bozmak değil düzenimi kurup gitmek istiyorum
Ben de ic anadoluluyla evlendim. Asiri geri kafali korkunc bi aile esimin ailesi. Kotu insanlqr degiller ama tahammulu zor ve kadini insan yerine koymuyolar benim gozumde. Ama esim onlar gibi degil, bana deger veriyor. Ben esimle gittigim halde kaynana evinde cok rahat edemiyorum diye istersen seni annenlere bırakayım sen gelme diyor. O kdar anlayisli. Bunun memleketle ilgisi yok. Sınırını cizebilmekle ilgisi var. Onlara kalsa beni baba evimden degil bi akrabalarinin evine yerlestirip ordan alip dugun yapmayi planliyorlardi. Kiyameti kopardim. Hepsi muma döndü. Bana bisey teklif ederken korkuyorlar su anBurada çoğu kişinin evliliği oturmuş malesef ki iç anadoluda düşünce yapısı birazcık farklı olabiliyor bir arkadaşımın da dediği gibi kız evinden çıktı bize alışsın vs vs benim çevremde çok örnek var kendi annemlerin evliliği bile çok farklıydı ama şuan evde annemin sözü geçer babam annemsiz bir şey bile yapmak istemez ben sabretsem aynısı olacağını biliyorum eşimin her dediğimi yapacağını da ama ailesi buradayken ne o değişir ne ben sabredebilirim iş imkanı olarak olsun çocuğum için olsun 1 sene kadar daha mecburum ha şuan çıksam gitsem ailem arkamda olur ama kimseye muhtaç olmak istemiyorum kurulu düzenimi bozmak değil düzenimi kurup gitmek istiyorum
Emin olun boşanmam daha kolay olucak dediğim gibi benim bekleme amacım kurulu düzenimi bırakamam değil zaten ortada bir düzenim yok ben düzen kurup gitme düşüncesi içerisindeyim görüşmeler içerisindeyim ve onlar da aynı şekilde çocuğumun doğup en az 6 ay geçmesini istiyorlar çocuğum babasız büyümesin diye bir düşünce içerisinde olmayacağım çünkü zaten şehir dışı olsun eve akşam 2 3 de gelmeleri yüzünden babasız büyüyecek en azından babası olmasın ki öyle büyüsün babası olup da babasız kalacağına böylesi daha hayırlı
Hayır birçoğumuz aynı fikirdeyiz. Kocamızın robotu, kayınvalidemizin palyaçosu değiliz.Herkes herkesin avukatı sanırım
Bahaneye gerek yok ki annem hasta ona yardımcı olacağım deyin. Kocanız kendi anasının gönlünü düşünüyorsa sizde kendi hasta annenizi düşüneceksiniz elbetteKızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Ömrünü kv ile geçirdikten sonra yaşlılığında mı dinleyecek sözünü sevgili eşin? Gece 2 lere kadar koca mı bekleyeceksin? Birde bu adama çocuk. Biz buradan geriliyoruzZ bu hayatları okudukça.Burada çoğu kişinin evliliği oturmuş malesef ki iç anadoluda düşünce yapısı birazcık farklı olabiliyor bir arkadaşımın da dediği gibi kız evinden çıktı bize alışsın vs vs benim çevremde çok örnek var kendi annemlerin evliliği bile çok farklıydı ama şuan evde annemin sözü geçer babam annemsiz bir şey bile yapmak istemez ben sabretsem aynısı olacağını biliyorum eşimin her dediğimi yapacağını da ama ailesi buradayken ne o değişir ne ben sabredebilirim iş imkanı olarak olsun çocuğum için olsun 1 sene kadar daha mecburum ha şuan çıksam gitsem ailem arkamda olur ama kimseye muhtaç olmak istemiyorum kurulu düzenimi bozmak değil düzenimi kurup gitmek istiyorum
Bazı konuları gercekten hayretler icinde okuyorum. Yetiskin bir kadınsınız siz, kim ne hakla karısıyor sizin nerede kalacağınıza?? Esiniz sehir dısındayken neden kvde kalıyorsunuz?? Esiniz yanınızda bile olsa anneniz hasta ve size ihtiyacı varsa elbette gideceksiniz. Kimseye açıklama yapmak, bahane bulmak zorunda değilsiniz. Evlilik esaret değil.. kocanız izin alacağınız bir merci değil.