• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam

Nur Fatma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
285
313
33
27
Kızlar kaynanam bana her istediğini söyliyebiliyor her şeyime karışıyor ama benim annem eşime birşey dediğinde hemen sinirlenip laf söylüyor ne giydiğime nereye gittiğime kimle gittiğime ne aldığıma akşam kocama ne yapıcağıma adet günümü ne zaman banyo yaptığıma gece kapıya gelip sigara istiyor sürekli rahatsız ediyor hatta ve hatta çocuk yapmama karışıyor sen hamile kalma çocuğun olmasın diyor eltim doğum yapıcak yakında ikinci çocuğunu doğurucak kayınpederim beni salak yerine koyup sürekli bana ona bak ona yardımcı ol diyor kii eltimle hiç aramız yoktur eşim de bak ne olucak beni karıştırma sana ne oluyor niye böyle davranıyorsun diyor

Yatak odasını sormak nedir yahu? Hangi devirden kalma kayınvalideniz??? Bence tavrınızı net koyun.
O da bisey mi? Benimki evlendigimizin ertesi gunu naptiniz o is oldu mu diye aradi beni hadsiz kadin 😂 ne kadar terbiyesizsiniz duymamis olayim dedim hala sormaya devam etti. Ogluna sor utanmiyorsan dedim uzattim telefomu esime. Napiyonuz oglum nasilsiniz vardiniz mi evinize onu soracaktim ben dedi 😂 O gun bugundur ozel hayatimi gec genel hayatima dair bile konusamaz 😁

O da bisey mi? Benimki evlendigimizin ertesi gunu naptiniz o is oldu mu diye aradi beni hadsiz kadin 😂 ne kadar terbiyesizsiniz duymamis olayim dedim hala sormaya devam etti. Ogluna sor utanmiyorsan dedim uzattim telefomu esime. Napiyonuz oglum nasilsiniz vardiniz mi evinize onu soracaktim ben dedi 😂 O gun bugundur ozel hayatimi gec genel hayatima dair bile konusamaz 😁
Al bak işte iyi yapmıssın oh olmus ona da 😂😂😂 valla büyükler basımızın tacı ama böyle durumlarda tacları batsın ne diyelim 😂😂 benim kv de de aramıştı ama özlediğinden 🤣🤣🤣

Karıştırmamak senin elinde. Her sorduguna cevap verirsen olacagı bu işte. Bi şey istediği zaman he diyip geçmek, sonrada unutmuş gibi yapmak benim favori taktiğimdir mesela. Veya olmayacak sorular soran kişilere karşı abartılı tepki vermek. "aa o ne biçim soru anne, ayıp yahu" gibi. Şakayla karışık laf sokmayıda severim. "ay anneee x(eşim) bile karışmıyor bu kadar, taktın bana sende, tanımasam kıskanıyor diycem hahaha" gibi.. Susmak işe yaramıyor malesef.

Al bak işte iyi yapmıssın oh olmus ona da 😂😂😂 valla büyükler basımızın tacı ama böyle durumlarda tacları batsın ne diyelim 😂😂 benim kv de de aramıştı ama özlediğinden 🤣🤣🤣
Biz genelde pek ozlemeyiz birbirimizi 😂 Beni ariyorsa yine bir hinlik vardir aklinda diyorum hep 😁 kandilde ya da bayramda falan ararim iste. Onu da yapmazsam esime kusuyor 😂 O genelde eltimi ozluyor ben de bundan fazlaca memnunum. Sevsinler birbirini daha daha cok sevsinler bana sevgileri kalmasin 😂 Mesafeyi koruyoruz biz gelin kaynana masallah bize 😆

Beraber mi oturuyorsunuz nasıl bu kadar her şeyinize karışıyor
Aslında eşinizin tavrı da yanlış
Beni karıştırma demek yerine annesiyle sert bir konuşma yapmalı
Ama o yapamıyorsa siz yapın o sert konuşmayı

Karıştırmayın, gerekli yerde tavrınızı koyun
Birlikte yaşıyorsanız da ayrı eve çıkın en kısa zamanda

Kesinlikle bir tavrıniz olmalı . Ölçülü bir şekilde uyarin eşinizle konuşun ama sakin bir sekilde

Ayıp. Çok ayıp.
Eşinin bu tavizliğe dur dememesi daha ayıp.
Soylesene eşine sana ne oluyor diye bana sorgulayacagına annene git benım özel hayatımla ilgili bunları soruyor soyluyor ona ne oluyormuş bır sorsana de.
İnanamıyorum şok oluyorum hergecen gun de.
Banyoma hastalıgıma doguracagım çocuga kadar emir verir gıbı yapma vs isteklerde bulunması ne demek ya de.Bunlardan haberin var mı de. Saygısızlığa karsı edebımi bozmak istemiyorum lakın konuş hayatıma karısmasınlar soyle de.
Ve kayınvalıden de birsey daha soylerse sana , eşimin annesisin saygımı bozmak istemıyorum tadsızlık olmasın diye de sabredıyorum. Lakın boyle devam ederseniz bır daha cevabım ve tavrım cok sert olacak de.Hiçbirsey umrumda olmaz de. Rest cek.

Biz genelde pek ozlemeyiz birbirimizi 😂 Beni ariyorsa yine bir hinlik vardir aklinda diyorum hep 😁 kandilde ya da bayramda falan ararim iste. Onu da yapmazsam esime kusuyor 😂 O genelde eltimi ozluyor ben de bundan fazlaca memnunum. Sevsinler birbirini daha daha cok sevsinler bana sevgileri kalmasin 😂 Mesafeyi koruyoruz biz gelin kaynana masallah bize 😆
Benim eştim yok o yüzden kafam rahat oyle seyler olsaydı ben kıyas yapardım ve oyle ayrımcılığa gelemezdim açıkcası 😏😏

Ne kadar çirkin yahu. Çocuğun olup olmasına karar vermekte ne! Rabbim nasip ettikten sonra.. Özel hayat denilen bir şey var. Allah yardımcınız olsun inşallah.en guzeli mesafeli davranmak sizin için.

Ne kadar çirkin yahu. Çocuğun olup olmasına karar vermekte ne! Rabbim nasip ettikten sonra.. Özel hayat denilen bir şey var. Allah yardımcınız olsun inşallah.en guzeli mesafeli davranmak sizin için.
Canım ne kadar konuşsam da boş duvara konuşuyorum sanki kadına ciddi birşey söylüyorum bana gülüyor

Back