- 27 Kasım 2018
- 285
- 313
- 33
- 27
Aynı bina da yaşıyoruz konuşuyorum kızıyorum olmuyor 2 gün sonra yine aynıMesafenizi net olarak koyarsanız bunlari yasamazsiniz.Ne demek çocuk yapmama karışıyor anlayamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı bina da yaşıyoruz konuşuyorum kızıyorum olmuyor 2 gün sonra yine aynıMesafenizi net olarak koyarsanız bunlari yasamazsiniz.Ne demek çocuk yapmama karışıyor anlayamiyorum
Mesela nasıl bi tavır?Tavrımı koyuyorum ama yine aynı değişmiyor
Valla helal olsun tebrik ettim seniYok kiz ayirsin boyle daha iyi. Kafam rahat
1 senedir susuyorum kızlar ağzımı açıp birşey demedim beni defalarca evinden kovdu ama yine birşey demedim benim de sabrım taştı kaç kere konuştum bana karışmaması gerektiğini hayatıma müdahale etmemesini gerektiğini ben ona ciddi birşey söylerken gülüyor tamam diyor 2 gün sonra yine aynıpeki tüm bunlar size söylenirken siz napiyorsunuz? Sizin yaklaşımınız nasıl? Bu insan dusuncesizden öte aşırı hadsiz ve saygısız.
Hamilemiyim adet oldum mu kusura bakma ama kocamla birşey yaşadım mı bunu öğrenmek içinAdet gününü ve banyonuzu neden merak ediyor hay allahım
Babasının birşeyden haberi yok diğer kızlara söyledim eşimde bende karışmamasını gerektiğini söylüyoruz ama yine aynı eşim sert tepki veriyor annesine bağırıyor ama kaynanam yüzsüz olduğu için devam ediyorKarıştırtma. He ağam he paşam yaparsan her şeyine karışır, yüzsüz yüzsüz yatak odana kadar sorar.
Bunlar olurken kocan ne yapıyor, hiç mi gururuna dokunmuyor anasının babasının yatak odasına kadar sorması?
Kaç kere gidip konuştum eşimle konuştum git annenle konuş dedim evine gitmedim kaç hafta bağırdım olmadı güzel dille anlattım olmadı cevap vermedim ama ısrarla sormaya devam ettiMesela nasıl bi tavır?
Garip... sen bence hiç cevap verme ama bunun ders verici bi yöntemle denesen ama nasıl yapabilirsin bunu bilmiyorum kk nın en zeki kadınlarından bekleyelim bu cevabı benceKaç kere gidip konuştum eşimle konuştum git annenle konuş dedim evine gitmedim kaç hafta bağırdım olmadı güzel dille anlattım olmadı cevap vermedim ama ısrarla sormaya devam etti
Yaa kızlar keşke dediğiniz gibi olsa benim ki yüzsüz olduğı için ha duvar ha kaynanam değişen birşey yok sen ne kadar laf söyle kendine pay çıkarmıyor konuyu değiştirip başka şeye getiriyorKarıştırmamak senin elinde. Her sorduguna cevap verirsen olacagı bu işte. Bi şey istediği zaman he diyip geçmek, sonrada unutmuş gibi yapmak benim favori taktiğimdir mesela. Veya olmayacak sorular soran kişilere karşı abartılı tepki vermek. "aa o ne biçim soru anne, ayıp yahu" gibi. Şakayla karışık laf sokmayıda severim. "ay anneee x(eşim) bile karışmıyor bu kadar, taktın bana sende, tanımasam kıskanıyor diycem hahaha" gibi.. Susmak işe yaramıyor malesef.
Kem küm ediyor konuyu çeviriyor sen burda otur ben geliyorum diyip mutfağa gidiyor bu arada mutfağına kimseyi sokmaz o yüzden konu orda kapanıyorUzun uzun açıklama yaparsan anlamaz ama böyle bir saçma soru sorduğunda suratına boş boş bakıp hayırdır mahremimi niye soruyorsun de bakalım napcak
Bende çok isterdim mesafem olsun tatlım ama aynı binadayızMesafe " candır,nefestir,limandır "
kuzum
Canım muhakkak halk eğitimin bayanlar için kurslarına yazıl süre geçti derlerse misafir öğrenci olarak git.Birkaç kursa birlikte git evden uzaklaş hobi edin.Eşine de bir sanat öğreniyorum mutlu oluyorum birçok bayan geliyor de sakın ilerde çalışacağım deme kıskanır kafanı dağıt yoksa bu yaşlılar senin kafanı yuvanı dağıtacaklar...Bende çok isterdim mesafem olsun tatlım ama aynı binadayız
Canım büyükçekmecede oturuyorum markete bile arabayla gidiyoruz yakın hiçbir şey yok ehliyete yazıldım derslere giderken benden anahtar istedi hep vermedim ne işin var evimde dedim o günden beri istemiyor psikolojimi bozdu iyiceCanım muhakkak halk eğitimin bayanlar için kurslarına yazıl süre geçti derlerse misafir öğrenci olarak git.Birkaç kursa birlikte git evden uzaklaş hobi edin.Eşine de bir sanat öğreniyorum mutlu oluyorum birçok bayan geliyor de sakın ilerde çalışacağım deme kıskanır kafanı dağıt yoksa bu yaşlılar senin kafanı yuvanı dağıtacaklar...
1 senedir susuyorum kızlar ağzımı açıp birşey demedim beni defalarca evinden kovdu ama yine birşey demedim benim de sabrım taştı kaç kere konuştum bana karışmaması gerektiğini hayatıma müdahale etmemesini gerektiğini ben ona ciddi birşey söylerken gülüyor tamam diyor 2 gün sonra yine aynı