Kaynanam

Bu boşanma sebebi bence bence katlanma kaynanan hasta değil evinden kov onları ,ne halleri varsa görsünler sen kendini kadın gibide hissedemezsin , senin hayatına müdahale asla çekilmez, eşinle konuş , artık kabul etmediğini söyle ,yeter artık ezildiğin
Esime surekli soyluyorum ama beni anlamiyo. Kendilerine gelin degilde oyuncak almislar. Bana sormadan istedimleri gibi herseyi yapiyolar

Herkesin herşeye aklı yetiyor canım benim . Emin ol pasifliğine kurban gitmişsin. diyeceksinki yatağınızı ne zaman götüreceksiniz burayı çoçuk odası yapıcam diyeceksiniz. Ve fazla yüzgöz olmayacaksınuız. Her işinizi kendiniz yapın çoçuğunada yardım almadan bak . senden habersiz davet ederlerse neden bana sormadınız müsait değilim birdahakine böyle yapmayın deyin. biraz sesiniz çksın. saygısızlık yapmadan evin kime ait olduğunu o evin hanımı sen olduğunu göstermelisin. Bu yaptıkları resmen ayıp sinir oldum doğrusu.
Cok yoruldum artik bu olanlari dusunmekten. Artik hic bi sekilde susmuycam. Bugun aramis anne bile demedim konusurken o kadar sinirliyim ki kendisine

Çekilecek gibi değil. Eşin onu bırakamayacağını bildiği için sana böyle davranıyor.

Ya Benim durumumda hic farkli degil
Bakin bizim insanlarimiz gelinmi aliyo hizmetcimi yoksa bakucimi belli degil
Bende coook sorunlar yasadim AMA esim hicbizaman karsimda durmadi hep yanimda oldu evet kayinbabamlardan dolayi cok tartsidik bende basar giderim cocuk da yapmam die tehditler savurdum
Kaynanamlarin yataklarini tamiri bahane edip evden cikardim ve buyuk olay yaratildi beddualar ahlar edildi
Ama iyikide yapmisim keske daha önce yapaaydim diorum suanda bile arada geldiklerinde bile sorun cikariiolar surekli karisiiolar ama kapimi kaptdigimda esimle huzurluyum sukur
Allah yardimcin olsun ama sevgi biyere kadar bacim disini glster herkez yuvasini bilsin
Ayrica dinimizcede hic uygun bi durum degil ev ev ustune olmmmaz

Valla ben senin yerinde olsam kocaya amborgo uygulamaya başlarım , bundan sonra sana dokunmasına izin verme uzaklaş biraz . sen hep onun her istedigini yaptıgın sürece onun hayatta umrunda olmaz .

Valla ben senin yerinde olsam kocaya amborgo uygulamaya başlarım , bundan sonra sana dokunmasına izin verme uzaklaş biraz . sen hep onun her istedigini yaptıgın sürece onun hayatta umrunda olmaz .
Evet kocamla tartistik. En son bu konuyu tekrar actigimda yanimda bile yatmadi. O yuzden esime cok kirginim ve ona karsi iyi hicbisey yapmiycam, konusmuycam. imalarda buluncam sadece.

İnceden laf sokmayı denedinmi.. Gecen internette gördüm kadının biri cinnet geçirmiş kaynanasını bicaklamis kocamla yalniz kalamiyorum diye yaa deli diye ceza bile vermemişler ay bide kucucuk cocugu var yazık üzüldüm vs. Gibi... Yada komsularindan filan arkadaş edinebildiysen inceden onlara doku sn mutfakta cay doldururken desinler ev ev üstüne olmaz diye usturuplu bir dille.. aileni sok devreye onlar gelsin bi sure sizde kalsın hatta yatır onlarin yatağına bişi derse onlar misafir anne burasıda misafir odası değilmi siz hep burada yatiyorsunuz ayıp simdi annemleri nerde yatirayim o kadar yoldan gelmişler dersin.. En kötü sen cemkircen hayatım böle omur geçmez daha çok gencsin yazık günah..

İnceden laf sokmayı denedinmi.. Gecen internette gördüm kadının biri cinnet geçirmiş kaynanasını bicaklamis kocamla yalniz kalamiyorum diye yaa deli diye ceza bile vermemişler ay bide kucucuk cocugu var yazık üzüldüm vs. Gibi... Yada komsularindan filan arkadaş edinebildiysen inceden onlara doku sn mutfakta cay doldururken desinler ev ev üstüne olmaz diye usturuplu bir dille.. aileni sok devreye onlar gelsin bi sure sizde kalsın hatta yatır onlarin yatağına bişi derse onlar misafir anne burasıda misafir odası değilmi siz hep burada yatiyorsunuz ayıp simdi annemleri nerde yatirayim o kadar yoldan gelmişler dersin.. En kötü sen cemkircen hayatım böle omur geçmez daha çok gencsin yazık günah..
Cokk tesekkurler. Evet biraz daha kaynanama karsi davranislarimi degistircem. Inanin artik anne demek bile zor geliyo. Diyemiyorum cogu yerlerde. Kadindan bildiginiz nefret ediyorum. Bide cimri ve paragöz bir insan. Bebegimin altinlarina goz dikmeye basladi. Ben saklayamazmisim da o saklarmis. Diyorum ki kilerim cok karisik rafli dolap yaptiralimda aradigimizi kolay bulalim diyorum kayinbabam ne gerek var bi suru masraf cikti bi de ona mi masraf yapcaz diyo. Ben esime soyluyorum o araya giriyo. Ama esim sasirtti babasinin yaninda tamam yaptiralim haklisin dedi.

Cokk tesekkurler. Evet biraz daha kaynanama karsi davranislarimi degistircem. Inanin artik anne demek bile zor geliyo. Diyemiyorum cogu yerlerde. Kadindan bildiginiz nefret ediyorum. Bide cimri ve paragöz bir insan. Bebegimin altinlarina goz dikmeye basladi. Ben saklayamazmisim da o saklarmis. Diyorum ki kilerim cok karisik rafli dolap yaptiralimda aradigimizi kolay bulalim diyorum kayinbabam ne gerek var bi suru masraf cikti bi de ona mi masraf yapcaz diyo. Ben esime soyluyorum o araya giriyo. Ama esim sasirtti babasinin yaninda tamam yaptiralim haklisin dedi.[/QUO
Komsularim var evet ama onlar varken belmek istemiyolar cok cekiniyolar. Ne zaman memleketlerine gideceklerse o zaman soyle gelelim diyolar. Ben onceleri nisan 15 diyodum gitmediler. Artik bilmiyorum gitmeyecekler heralde diyorum.

Bence gorumcenle konuş ona aynısı yapılsa ne hissedermiş oda annesiyle konuşsun. Madem ikinizde birşey söyleyemiyorsunuz kendi kızı söylemeli

Meehaba arkadaslar.
Ben 2 yıllık evliyim ve 1 bir oglum var. Evlendim evleneli kaynanam yanimda. Aslinda evlerimiz ayri ama biz sehirde kaldigimiz icin o da ilcede kaldigi icin dogalfaz onlarda olmadigindan kaynanamda kayinbabamda bizde. Esimin 2 tane abisi bir ablasi var en kucuk esim ve daha onceleri biz evlenmeden kaynanam diger eltimde kaliyomus esiyle beraber biz evlenince bize gectiler ve esim isinden dolayi yazlari bazen 3 ay 6 ay belli olmuyo goreve gidiyo. Esim gidince evlerine geciyolar. Yaz geldiginden dolayi. Benide goturuyolar mecburen. Kendi annemler bana cok uzakta. Arada 14 saat var. Her zaman gidemiyorum. Yani anlayacaginiz esimle hic yanliz kalamiyoz. Esimle mi evliyim onlarla mi belli degil. Cocuk oldu hic gitmiyolar. Neymis ben acamiymisim bakamazmisim. Esimi cok seviyorum surekli bu sebepten kavga ediyoruz. Kaynanam bazen 1 haftaligina falan evine gidiyo bahce icin tam yanliz kaldik derken tak kayinbabam geliyo bu sefer. Evde durmayi sevmiyomus bura daha iyiymis. Dusunun evimize benim yatagim gelmeden kendilerine yatak alip kocaman bir odaya tamamen yerlestiler. Ben cocuk odasi yapacaktim bana hic sormadilar. Hafta ici ya da hafta sonu bana sormadan surekli eve aksamlari kaynimgili cagiriyo. Ikide cocuklari var evim hic temiz kalmiyo. Tamam kaynanam iyi kotu biri degil bana yardim ediyo ama ben yardim istemiyorum ki cok sukur her isimi kendim yapabiliyorum. Kendi evimde misafir gibiyim hatta cocuk gibiyim esimle evli degilizde onlari cocuklari gibiyiz. Her seye karisiyo her yaptigima. Azicik disari ciksam bi bahane uydurup bi sekilde cikarttirmiyo. Sanki beni disarda yiyecekler. Cok yoruldum cocugumla bile dogru duzgun ilgilenemiyorum. Esimle bu yuzden surekli tartisiyoruz evde hic biseyim temiz durmuyo. Maaslarida var evleri de benden diriler yasli degiller ama gitmiyolar. Yol gecen hani gibi herkes bizde. Esimle her tartistigimizda kac kere bosanmayi konustuk dusunun ama esimi cok seviyorum ama hep bu sebepten tartisiyoruz. Komsularim evime gelmeye cekiniyomus hep erkek ayakkabisi goruyoruz diye. Esimde ailesini co seviyo bise diyemiyo ama ben yipraniyorum. Lutfen bana akil berin yardim edin. Tesekkurler

Bende şunu anlamıyorum,
Kaynanandan bu kadar nefret ederken nasıl oluyor da kocani bu kadar seviyorsun.
Sonuçta bunları sana eşinin ailesi değil eşin yaşatıyor.
Bana tuhaf geliyor...

Yatagi eve gelince onlarin oldugunu ogrendim. Tam odaya yatagi yerlestirirlerken ogrendim onlarin oldugunu. Inanin kaynanam o kadar mutluydu ki o an sevincten ucuyodu o yuzden bakislarimla esime anlatmaya calistim ama esim ne yapiyim aldilar goturun mu deseydim dedi
siz dişli değilsiniz eşinizin de işine geliyor kusura bakmayın
seviyorsunuz eşinizi tamam da bir korkutmanın zamanı gelmiş

Cokk tesekkurler. Evet biraz daha kaynanama karsi davranislarimi degistircem. Inanin artik anne demek bile zor geliyo. Diyemiyorum cogu yerlerde. Kadindan bildiginiz nefret ediyorum. Bide cimri ve paragöz bir insan. Bebegimin altinlarina goz dikmeye basladi. Ben saklayamazmisim da o saklarmis. Diyorum ki kilerim cok karisik rafli dolap yaptiralimda aradigimizi kolay bulalim diyorum kayinbabam ne gerek var bi suru masraf cikti bi de ona mi masraf yapcaz diyo. Ben esime soyluyorum o araya giriyo. Ama esim sasirtti babasinin yaninda tamam yaptiralim haklisin dedi.

Aaa.. Ne munasebetmis... Çocuk muymussun sen acaba.. Çocuğuna bakamassin demesi kadar abes bence.. Kız bida öyle derse simdi baya yaşınız var artik annecim nereye koydugunuzu filan unutursunuz hem bu ara dolandırıcılar kol geziyor kandırırlar sizi mazallah diyiver.. Ben daha gencim moduna girerse yapma Allah aşkına burada boşuna mi kalıyorsunuz de.. Genç olan evinde kalır gelininin bakımına muhtacki sende kalıyor.. Kotu olmaktan korkma valla yapıştır gitsin...

Ayrıca senin evin ne demek ne gerek var istersen bütün evi yıkar baştan yaparsın onlara neymiş.. Öyle bi fikrin olduğunda onlarin yaninda paylaşma eşine şöyle.. Yoksa onlar izin aliyormussun gibi algiliycaklar hep..

C
Meehaba arkadaslar.
Ben 2 yıllık evliyim ve 1 bir oglum var. Evlendim evleneli kaynanam yanimda. Aslinda evlerimiz ayri ama biz sehirde kaldigimiz icin o da ilcede kaldigi icin dogalfaz onlarda olmadigindan kaynanamda kayinbabamda bizde. Esimin 2 tane abisi bir ablasi var en kucuk esim ve daha onceleri biz evlenmeden kaynanam diger eltimde kaliyomus esiyle beraber biz evlenince bize gectiler ve esim isinden dolayi yazlari bazen 3 ay 6 ay belli olmuyo goreve gidiyo. Esim gidince evlerine geciyolar. Yaz geldiginden dolayi. Benide goturuyolar mecburen. Kendi annemler bana cok uzakta. Arada 14 saat var. Her zaman gidemiyorum. Yani anlayacaginiz esimle hic yanliz kalamiyoz. Esimle mi evliyim onlarla mi belli degil. Cocuk oldu hic gitmiyolar. Neymis ben acamiymisim bakamazmisim. Esimi cok seviyorum surekli bu sebepten kavga ediyoruz. Kaynanam bazen 1 haftaligina falan evine gidiyo bahce icin tam yanliz kaldik derken tak kayinbabam geliyo bu sefer. Evde durmayi sevmiyomus bura daha iyiymis. Dusunun evimize benim yatagim gelmeden kendilerine yatak alip kocaman bir odaya tamamen yerlestiler. Ben cocuk odasi yapacaktim bana hic sormadilar. Hafta ici ya da hafta sonu bana sormadan surekli eve aksamlari kaynimgili cagiriyo. Ikide cocuklari var evim hic temiz kalmiyo. Tamam kaynanam iyi kotu biri degil bana yardim ediyo ama ben yardim istemiyorum ki cok sukur her isimi kendim yapabiliyorum. Kendi evimde misafir gibiyim hatta cocuk gibiyim esimle evli degilizde onlari cocuklari gibiyiz. Her seye karisiyo her yaptigima. Azicik disari ciksam bi bahane uydurup bi sekilde cikarttirmiyo. Sanki beni disarda yiyecekler. Cok yoruldum cocugumla bile dogru duzgun ilgilenemiyorum. Esimle bu yuzden surekli tartisiyoruz evde hic biseyim temiz durmuyo. Maaslarida var evleri de benden diriler yasli degiller ama gitmiyolar. Yol gecen hani gibi herkes bizde. Esimle her tartistigimizda kac kere bosanmayi konustuk dusunun ama esimi cok seviyorum ama hep bu sebepten tartisiyoruz. Komsularim evime gelmeye cekiniyomus hep erkek ayakkabisi goruyoruz diye. Esimde ailesini co seviyo bise diyemiyo ama ben yipraniyorum. Lutfen bana akil berin yardim edin. Tesekkurler
Camm sabır cok guzel bisey eger hayaylari boyinca kalmicaklarsa sabret derim ben kotu olma esinin yanindada kiymetin olsun hem ama eger tamamen kaliciysa ve genclerse yani kendi yemeklerini yapabilir kendi temizliklerini yapabilirlerse bu durumu esine syle hatta soze syle basla benim diger kadinlardan eksigim ne de ben kendi yubami kurmak istiyorum de isterlerse arada bi gideriz onlarda kaliriz bazen onlar gelir ama unutma ev ev ustunde olmaz kalplerini kirmak istemiyorum ailene sen syle ben bu durumdan rahatsz onlari seviyorum ama boyle olmaz de ben esimle cocugumla yasamak istiyorum de bende senin durumuna benzer 3 aylk evliyim esim ailenin tek erkek cocugu bi tanede ablasi var evli ben esim kaynanam kayinbabam yasiyoruz inanirmsn aksamlari onlarin yatagini sermeden yatagima gitmiyorum kaynanam da kolay kolay begenmez yemek yaparim temizlik olsun cok fazla titiz coraplara bile utu yapan bi kadin benide onun gibi olmami istedi oldum gayette mutluyum bazen kizmasi zoruma gidiyo ama geciyo unutma onur kisa onemli olan esinin memnuniyetidir simdi esim bana gece gundz tskkr edito misafir perverkigim ve ailesine olan saygim icin

Bu ne ya, siz onların evine gidin yerleşin, tek derdiniz doğalgazsızlık olsun.

Çocuğu nasıl, hangiara yaptınız, o bile ilginç hani.

C

Camm sabır cok guzel bisey eger hayaylari boyinca kalmicaklarsa sabret derim ben kotu olma esinin yanindada kiymetin olsun hem ama eger tamamen kaliciysa ve genclerse yani kendi yemeklerini yapabilir kendi temizliklerini yapabilirlerse bu durumu esine syle hatta soze syle basla benim diger kadinlardan eksigim ne de ben kendi yubami kurmak istiyorum de isterlerse arada bi gideriz onlarda kaliriz bazen onlar gelir ama unutma ev ev ustunde olmaz kalplerini kirmak istemiyorum ailene sen syle ben bu durumdan rahatsz onlari seviyorum ama boyle olmaz de ben esimle cocugumla yasamak istiyorum de bende senin durumuna benzer 3 aylk evliyim esim ailenin tek erkek cocugu bi tanede ablasi var evli ben esim kaynanam kayinbabam yasiyoruz inanirmsn aksamlari onlarin yatagini sermeden yatagima gitmiyorum kaynanam da kolay kolay begenmez yemek yaparim temizlik olsun cok fazla titiz coraplara bile utu yapan bi kadin benide onun gibi olmami istedi oldum gayette mutluyum bazen kizmasi zoruma gidiyo ama geciyo unutma onur kisa onemli olan esinin memnuniyetidir simdi esim bana gece gundz tskkr edito misafir perverkigim ve ailesine olan saygim icin

Sizin kendi evliliğiniz saygı duyuyorum, yalnız söylemeden geçemiycem, herkes sizin bu yaptığınızı yapamaz, kaldı ki bence yapmak zorunda da değil kadınlarımız.. Bu kadar iş yapmayı kusuruma bakmayın ben hizmetçilik olarak görüyorum.. Ömür kısa dediğiniz gibi.. Önemli olan sadece eşin memnuniyeti olmasın da ailenin kadının herkesin olsun.. Bu yüzden de evin gelini her işe bu kadar koşulmasın.. O da bir can o da bir annenin kuzusu..

bunları aslında eşinizin ya da sizin değil kp kv nin düşünmesi gerekir sonuçta bunlar genç yanlız kalmak isterler diye çocuğu bile olsa bi insan nasıl birinin evine hayatına bu kadar dahil olmak ister anlayamıyorum. eşinizle enine boyuna konuşup bu sıkıntıları dile getirmelisiniz mecbur

X