Bu nasıl bir şey yaaa!!! Kp evde Kv ve eşin yokken nasıl senin yanında kalabilir?? Nasıl bir düşüncesizlik. Eşin böyle bir şeyi nasıl kabul ediyor yaa!!! Allah'ım yazdıklarını okurken resmen çıldırdım burda. Bunlar insan değil yaa cidden. Hiç mi düşünmezler bu kız kp.den çekinir, rahat edemez diye. Kendin Kv.ni ara ve anlat telefonda. Anne sen yokken babamın burda kalmasından rahatsız oluyorum. Bak şuan ben bir odanın içinde kapalı kaldım çocuğumla, lütfen sen yokken babamı tek başına gönderme diye. Eşin hiç bir şey diyemez babasına ne desin? Sen kv ile çöz bu olayı. Bu kadarı da olmaz!!!
Kendinden çok başkalarını düşündüğün için oluyor hep bunlar. Zamanında ben de senin gibiydim. Her şeye tamam diyordum kimse kırılmasın diye. Evet tam olarak düzelmedim ben de ama artık arada hayır diyebiliyorum. Hayır demeyi öğrenmen gerek.
Bu konuda kv.ni uyar anne kapıyı çalmadan içeriye girmesen de. Ya da hiç bir şey yapamıyorsan kapıyı kilitle. En temizi...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de yaşadıklarının çoğunu yaşadım ve de yaşıyorum. Benim eşim de hayatta ailesini kıramaz ama hep beni kırar. Ama maalesef ben de eşimi çok seviyorum ve bir oğlumuz var 6 aylık. Bende de öyle bir huy var ki asla ve asla kin tutamıyorum. Hemen unuturum herşeyi, küçücük bir bakış, küçücük bir söz yeter kalbimi kazanmak için. Ama böyle olunca hep biz üzülüyoruz maalesef
Sen çocuk musun ki kaybedeceksin altınları. Oğlunun altınlarını hayatta verme. İsterse de anne bırak da artık biraz sorumluluk alayım, hem çocuk değilim de...