- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
- Konu Sahibi Ozturk_ebru
hadi bakalım bekliyoruzYok gorumcem kaynanamin tam tersi cok iyi biri. Cok anlayisli. Konuscam kesin konuscam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım bekliyoruzYok gorumcem kaynanamin tam tersi cok iyi biri. Cok anlayisli. Konuscam kesin konuscam
Aynen o sekilde defalarca konustum ama esimden hic olumlu cevap alamadim. Artik benim bi seyler yapmam lazim biliyorumalışamıyorsanız eşinize diyeceksiniz ki "ben artık evimde sen ben ve çocuğumla yaşamak istiyorum, iyice yol geçen hanı oldu burası katlanamıyorum artık" böyle evlilik mi olur bu devirde?
Dusuncelerime tercuman oldunuz. Yani anlamiyorum esimle ve cocugumla yasayip zaman gecirmek istemem suc mu artik dayanilacak sabredilecek hali kalmadivalla evlilikte tartışma aldatma dışında bu sebepten dolayı çıkıyor yüzde yüz eminim buna artık ama nedense hiç üzerlerine alınmıyorlar acaba neden tartıstılar acaba sorunları ney yav bide kendinizde bulun bunlar evlendi evleneli tek kaldılar mı rahat mı değil mi biraz bırakalım nefes alsınlar diyen hiç yok
Dusuncelerime tercuman oldunuz. Yani anlamiyorum esimle ve cocugumla yasayip zaman gecirmek istemem suc mu artik dayanilacak sabredilecek hali kalmadi
çalışıyor musunuz ve kaç çocuğunuz var?Aynen o sekilde defalarca konustum ama esimden hic olumlu cevap alamadim. Artik benim bi seyler yapmam lazim biliyorum
Hamile kalmadan once calisiyodum. Bir tane 5 aylik oglum varçalışıyor musunuz ve kaç çocuğunuz var?
Bizim evde ayri ama bizden cikmiyolar ve bi de soyle bise olmustu. Esimle benim ailemi 1 haftaligina ziyarete gidecektik. Bi kac hediye bakmaya gidelim dedim esime o da tamam dedi. Sonra ben hazirlandim hadi canim cikalim dedim. Kaynanam borek yapiyodu bi surati degisti ama bisey diyemedi. Sonra esimle arabaya bindik annemde gelecekti niye davet etmedin direk cikalim dedin dedi. Canim ne biliyim ben gelmek istedigini hem ikimiz gidelim dedim. O da kadinin morali bozuldu dedi arabayi durdurup aradi. Anne biz geri donuyoz sende gel diye. Acayip sinirlendim yoldan geri donduk eve kv mi almaya ben o sira esimle tartisiyorum. Kadin apartmanin onunde hazir bekliyodu. Bir sinirlendim yine o varkende tartismaya devam ettik ama o baska biseye kavga ediyoz sandi. Oyle iste alisveriste bile yanliz birakmiyo bizigelip gitsinler istedikleri zaman kalsınlar ama az anlayışlı olsunlar siz kocanızla başbaşa bir yerlere bile gidemiyorsunuz baksanıza kaynım gelir ayıp olur diye gelsinler evde adam var siz dolaşın gelin kaynananda onlar alışverişe gittiler gelirler şimdi desin millet için işlerinizi aksatmayın bu günler gelip geçici gerçi kel derman bulsa başına sürer de yine de bizim sizden biraz daha iyi en azından herkesin evi ayrı dibimde olsalarda
Annem yuvani dagitma sabret diyo baskada bise demiyo. Bu konulari zaten konusamam babamla.Arkadaşım amacım seni kışkırtmak değil ama okurken ben yaşıyor gibi daraldım..
Bence öncelikle aileni durumdan haberdar et senin bu kadar rahatsız olduğunu eşinle sürekli ailesi yüzünden tartıştığını bilsinler emin ol iki laf ederler ama sana sahip çıkarlar. Babanın laf etmesini düşünüyorsun ama emin ol kpile gün boyu oturmaktan daha iyidir..
Dun aynen oyle dedim. Ya ben ya annen diye. O da bana ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin dedi. Bende gidecem onceleri dedim dedim gitmedim ama artik gidecem sende mutlu mesut yasa annenlerle dedimEsin ailesini senden çok seviyor belliki. Onları kiramiyor ama seni çatır çatır kırıyor ayrıca kullanıyor ve kullandirtiyor. Onca kişiye nasıl bakıyorsun maşallah. Ya tek yasiycaz ya da bosanicaz diyeceksin başka çaresi yok bu işin canım.
Bizim evde ayri ama bizden cikmiyolar ve bi de soyle bise olmustu. Esimle benim ailemi 1 haftaligina ziyarete gidecektik. Bi kac hediye bakmaya gidelim dedim esime o da tamam dedi. Sonra ben hazirlandim hadi canim cikalim dedim. Kaynanam borek yapiyodu bi surati degisti ama bisey diyemedi. Sonra esimle arabaya bindik annemde gelecekti niye davet etmedin direk cikalim dedin dedi. Canim ne biliyim ben gelmek istedigini hem ikimiz gidelim dedim. O da kadinin morali bozuldu dedi arabayi durdurup aradi. Anne biz geri donuyoz sende gel diye. Acayip sinirlendim yoldan geri donduk eve kv mi almaya ben o sira esimle tartisiyorum. Kadin apartmanin onunde hazir bekliyodu. Bir sinirlendim yine o varkende tartismaya devam ettik ama o baska biseye kavga ediyoz sandi. Oyle iste alisveriste bile yanliz birakmiyo bizi
Dun aynen oyle dedim. Ya ben ya annen diye. O da bana ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin dedi. Bende gidecem onceleri dedim dedim gitmedim ama artik gidecem sende mutlu mesut yasa annenlerle dedim
Şimdi atıp sıkılar tabii sen bir gitmeye kalk sürünür sonra. Annesine diyecek laf bulamıyorum belescilik de değil bu artık üst bir şey. Resmen kendileri yan gelecek biri hizmet edecek. Yeni gelin de oldugun için sana vurmuş piyango. Valla ne desem bilemedim ben henüz evli bile değilim. Ama çok sinir oldum esine de kv olacak dusuncesizlere de. Alın ortanizda yatırın oglunuzu denecek insanlarDun aynen oyle dedim. Ya ben ya annen diye. O da bana ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin dedi. Bende gidecem onceleri dedim dedim gitmedim ama artik gidecem sende mutlu mesut yasa annenlerle dedim
Hayır , aranıza üçüncü kişileri asla sokma ..görümcen çok düşünüyor olsaydı ,sen söylemeden evlerine gönderirdi onları .. bu konuyu eşinle çözeceksin ..sabırla ,bıkmadan sürekli nedenlerini anlat ..anlamıyorsa sert ol biraz da ..avucunda sanmasın seni ..Esimle konusuyorum ama anlamiyo. O yuzden ya ben konuscam ya da gorumceme anlatcam o konusacak yoksa katlanilabilir hali kalmadi bu durumun