- 6 Ağustos 2021
- 30
- 10
- 3
- 28
Herkese merhaba. Daha 3 aylık evliyim ve dert sahibi oldum diyebilirim. Psikolojim çok bozuldu. Kayınvalidem sürekli beni arıyor. Günde 5 6 kez en az diyebilirim. Eşimin küçük kardeşi var. Okula gidiyor. Kaynanam çalışıyor kendi işini yapıyor. Çocuğu sürekli okul çıkışı bana gönderiyor ve ders calıstır calıstımı yemek yedir ne yemek yaptın deyip duruyor. Cocuga bişeyler alıyor mesela tatlı alıyor sadece bir tane. Bana almıyor bile sadece ona gönderiyor. Sonra beni arayıp onları yedir dedikten sonrada yedimi o gönderdiklerini diyor. Yok Cocuga halı alıcakmısta hadi sen de gel beraber bakalım diyor ya diyorum cocuk begensim ben ne alaka işim var diyorum bahane söylüyorum tamam yarın gideriz tamam işin bitince gideriz. Oğlu hasta oldu beni bin beş yüzkere arayıp nasıl oldu anlamıyorum bu cocuk ayazda mı kalıyor ne oluyor. Misafirlerim var mesela herkesin içinde senin kucuk pasta tabagon yok mu bunlar cok buyuk spatula bunlar mı var sadece alman gerek deyip beni rencide ediyor. Ben spatulayı aldım. Bak anne aldım simdi neden kullanmıyorsun diyorum. He yok onla rahat edemedim diyor. Artık cok sıkıldım. Cocuk bakıcılıgımı yapmaya geldim bilmiyorum. Sürekli sıkıyor bunaltıyor beni. O kadar sıkıldım ki beni evliliğinden sogutuyor artık. Arıyor kapatmak bilmiyor ya. Napmam lazım ya. Çileden çıkıyorum artık