Kaynanam yarım kilo kıyma yollamış?

1nbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
1.893
1.169
Arkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?

Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok

Son düzenleme:
Arkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Bence zehirli olabilir kıyma suikasttır :KK53:

Ya dert değil de anlam veremedim. Ne benim yarim kilo kıyma yollanmasina ihtiyacım var ne o almak istediyse maddi durumu kısıtlı biri değil. Yarim kilo olması garip geldi

Annen verseydi de aynı böyle düşünür müydün?
Belki sadece içinden geldi, eve kıyma geldi biraz da çocuklara vereyim yesinler diye düşündü annelik iç güdüsüyle?
Kaynanan şeytani bir yapılanma değilse bu kadar eşelemek bana fazla geldi bilemedim

Evinde vardır içinden gelmiş göndermiştir. Benim annem de evinden çıkarken üç beş elma, sıkılmış köfte ne bulursa atar çantama. Kv' dem biri bizim şehre gelecekse evindeki soğanı bile yükler gönderir. Kıymanın başka ne anlamı olacak ki. Yaşlı insanlar severler böyle çantaya evdeki malzemeleri sokuşturmayı :)
Evlatları, torunları yiyince mutlu olurlar. Bunu da "neden" diye eşelememek lazım yani.

Sizce ne amacı olabilir ki?
Yarım kilo kıyma için konu açmaya değecek nasıl bir amaç güttüğünü düşündünüz?
Geçmisinde büyü işleriyle ugraştigi söylentileri cok. Günahını almak istemem gözümle görmedim sonuçta. Ayrica ben pek inanmam böyle şeylere ama birsey mi demek istedi diye düşündüm yada. Cok zengin bir o kadar da var yemezdirler

Annen verseydi de aynı böyle düşünür müydün?
Belki sadece içinden geldi, eve kıyma geldi biraz da çocuklara vereyim yesinler diye düşündü annelik iç güdüsüyle?
Kaynanan şeytani bir yapılanma değilse bu kadar eşelemek bana fazla geldi bilemedim
Hususi alınmış bölünme degil. Kasaptan yarim kilo kıyma paketletilmiş

Evinde vardır içinden gelmiş göndermiştir. Benim annem de evinden çıkarken üç beş elma, sıkılmış köfte ne bulursa atar çantama. Kv' dem biri bizim şehre gelecekse evindeki soğanı bile yükler gönderir. Kıymanın başka ne anlamı olacak ki. Yaşlı insanlar severler böyle çantaya evdeki malzemeleri sokuşturmayı :)
Hususi alınmış kasaptan yarim kilo paketlenmiş. Bölunmemiş

Sulu kofte yap mis..
Bunu neden sorduğunuz u kimsenin alamayacağını sanıyorum. Yapmadığı bi hareket deyin ummadığım bi sey deyin kadinla aram iyi degil deyin .....kaynanalar oğullarına biseyler veriyordur evine götür diye ben bunda tuhaf bisey göremedim.
Hususi kasaba gidip yarim kilo kıyma alması garip geldi. 1 kilo olsa bu kadar sasirmazdim diyim

Geçmisinde büyü işleriyle ugraştigi söylentileri cok. Günahını almak istemem gözümle görmedim sonuçta. Ayrica ben pek inanmam böyle şeylere ama birsey mi demek istedi diye düşündüm yada. Cok zengin bir o kadar da var yemezdirler

Yok artık kıymaya mı büyü yapacak..
Siz öküz altında buzağı aramayı bırakın bence.
2 kişi değilmisiniz 1 kilo kıyma fazla gelir diye yarım almıştır.

X