- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.856
- 73
- 33
sıkıntı şu ki kadın orayı sizin eviniz olarak görmüyor bı nebze haklı da ,Uzun uzadıya yazmışsınız çok teşekkür ederim konumu ciddiye aldığınız için yargılamadan çocuk konusunda yorum yaptığınız için ben eşimi bu kadar aileci olduğunu açıkçası bilmiyordum. Evlenmeden önce verilen sözlerin de evlendikten sonra tutulmadığını şimdi anladım her insan hani hata yapabiliyor ya ben de hatamı çok büyük bir şekilde yaptım Aile apartmanını kabul ederek herkes çok işte şanslısın kaynanan sana yardım eder diyor ama bana söylene söyle ne yapılarak başıma kakıla kakıla yapılarak yardımın hiçbir şekilde bir değeri yok yani hani hiç mi ufacık da yardım yok mu dersen o kadar da inkar edemem ama beni asıl bozan şey sürekli şikayet edilmem sürekli kontrol altında tutulmaya çalışma sürekli kendimi baskı altında hissetmem buna sağ olsun eşim de çanak tutuyor hani ben tek suçlu burada kaynanam diyemem. Zaten hamileyken annemler konuştular bayağı büyük bir kavga ettiler ama benim kaynanam dengesiz bugün dediğini yarın demiyor. Ailem zaten karar bana bırakıyor gelirsem de her türlü yanımdalar bu anahtar konusunda da çok kavga ettik kaynanamla şu andaki motivasyonunda çocukla işte kapıyı açamazsın çocuk uyuyor gelemezsin işte Zile basmak istemedik ama her gün gelinmez ki gelinin evinde ne var yani
çünkü aile apartmaninda oturuyorsunuz eşiniz o evi kendisi kazanmadı , kira vermiyor.
e bedava olan şeylerin karşılığı da sana ait olmaması oluyor.