- 25 Nisan 2015
- 5.386
- 4.146
- 45
- Konu Sahibi Semrakaya28
hadi gözün aydın dr usg fotoğrafı vermiştir yüklesene ben hep ikiz kesesi nasıl oluyor merak ederim merakımı gidermiş olurumKeseyi görmeye gittim iki kese vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi gözün aydın dr usg fotoğrafı vermiştir yüklesene ben hep ikiz kesesi nasıl oluyor merak ederim merakımı gidermiş olurumKeseyi görmeye gittim iki kese vardı
benim kesem . haftanun bitimine yakın ancak görünmüştü senin bayağı da erken görünmüşKeseyi görmeye gittim iki kese vardı
Tabi eklerim :)hadi gözün aydın dr usg fotoğrafı vermiştir yüklesene ben hep ikiz kesesi nasıl oluyor merak ederim merakımı gidermiş olurum
tamam canım bekliyorumTabi eklerim :)
güzelim açtığın konunun adıyla ve yazdıkların birbirini tutmuyor aynı evde yaşamak demişsin sonra aynı binada farklı daireler neyse yalan yanlış eksik bilgi ile konu açarsan seni K:İ:B e şikayet ederim hem sorulanlara tam cevap vermemişsin cevap veridiklerinede yarım yamalak cevap vermişsin yalan söylediğin apaçık ortadaKızlar eşimin tayini çıktığı adanaya taşınıyoruz ve eşim şimdi aradı annem ve babamda bizimle gelicek bizle kalıcaklar dedi bu sabah bebek sevinci yaşarken sevincimi mahvettiler eşimi nasıl ikna edebilirim bizimle kalmalarını hiç istemiyorum
canım keseleri görmeden ikizmi acaba demişsin diğer topic mesajlarında bthcg değerlerini yazmışsın usg fotosu eklerim demişsin eklememişsin yalan oldu her şekilde belli kendi yalanına inanıp ikizlere hamileyim falan demişsin vallahi bir sen vardın akıllı herkes salaktı bundan sonra ne yazsan hangi remi koysan yalan olmadığını ispatlayamnazsın seni akıllı şeyy seni güldüm ya vallahi hastalık bu ya yalancılıkKeseyi görmeye gittim iki kese vardı
Kızlar eşimin tayini çıktığı adanaya taşınıyoruz ve eşim şimdi aradı annem ve babamda bizimle gelicek bizle kalıcaklar dedi bu sabah bebek sevinci yaşarken sevincimi mahvettiler eşimi nasıl ikna edebilirim bizimle kalmalarını hiç istemiyorum
hala eklemedin fotoğrafı neden tabi eklerim deyip eklemiyorsun ??????????Tabi eklerim :)
forum kullanmayı bilmiyor ama konu açabiliyor bence garip alıntı yapıp cevap vermeyi başarmış kendi fotoğrafını profil resmi yapmayı da başarmış demek ki gayet güzel kullanmayı biliyorKızlar ya ne fenasiniz
Bu konuda neden yalan söylesin ki? Sanırım çok bilmiyor forum kullanmayı...az ve öz yazıyor...
O kadar çok fake konu gördük ki haklısın ama bu konuda malzeme yok yahu dibine kadar yalan söylese nolur :)forum kullanmayı bilmiyor ama konu açabiliyor bence garip alıntı yapıp cevap vermeyi başarmış kendi fotoğrafını profil resmi yapmayı da başarmış demek ki gayet güzel kullanmayı biliyor
usg fotosunu yüklesin inanalım bizde doğru söylediğineO kadar çok fake konu gördük ki haklısın ama bu konuda malzeme yok yahu dibine kadar yalan söylese nolur :)
Sokak dugunu yapıp beddua mı aldın ne
usg fotosunu yüklesin inanalım bizde doğru söylediğine