Kaynanam ve kaynatamla aynı evde yaşamak istemiyorum

Kızlar eşimin tayini çıktığı adanaya taşınıyoruz ve eşim şimdi aradı annem ve babamda bizimle gelicek bizle kalıcaklar dedi bu sabah bebek sevinci yaşarken sevincimi mahvettiler eşimi nasıl ikna edebilirim bizimle kalmalarını hiç istemiyorum
güzelim açtığın konunun adıyla ve yazdıkların birbirini tutmuyor aynı evde yaşamak demişsin sonra aynı binada farklı daireler neyse yalan yanlış eksik bilgi ile konu açarsan seni K:İ:B e şikayet ederim hem sorulanlara tam cevap vermemişsin cevap veridiklerinede yarım yamalak cevap vermişsin yalan söylediğin apaçık ortada

Keseyi görmeye gittim iki kese vardı
canım keseleri görmeden ikizmi acaba demişsin diğer topic mesajlarında bthcg değerlerini yazmışsın usg fotosu eklerim demişsin eklememişsin yalan oldu her şekilde belli kendi yalanına inanıp ikizlere hamileyim falan demişsin vallahi bir sen vardın akıllı herkes salaktı bundan sonra ne yazsan hangi remi koysan yalan olmadığını ispatlayamnazsın seni akıllı şeyy seni :KK67::KK11: güldüm ya vallahi hastalık bu ya yalancılık

Kızlar eşimin tayini çıktığı adanaya taşınıyoruz ve eşim şimdi aradı annem ve babamda bizimle gelicek bizle kalıcaklar dedi bu sabah bebek sevinci yaşarken sevincimi mahvettiler eşimi nasıl ikna edebilirim bizimle kalmalarını hiç istemiyorum

aynı sorunu bende yaşamıştım tabi ki eşimin ailesi her zaman saygım var ama çok zor oluyor yardım için geliyorlar derken belki hamilesin yeni eve taşınacaksın eşya taşınma yerleşme konuşunda yardımcı olmak için geliyor olabilirler maalesef erkekler bu konuda pek anlayışlı olmuyorlar kayınvalidem vefat edince 3 ay kayınpederim bizde kaldı kafayı yiycektim resmen bütün gün evde tepende otursan oturamıyorsun yatsan yatamıyorsun yaşı da gençti çok rahatsız olmuştum resmen huzur nerde diye arar olmuştum bence tamamen kalmak için geliyorlarsa güzel bir dille eşinle konuş gerk olmadığını hamile olduğunu rahat edemeyeceğini anlat o zaman biraz hak veriyorlar

Bence on yargili olmayin yeni hamilesiniz sizinle gelip ev temizlemek, yerlestirmek gibi konulara yardimci olmak istemis olabilirler. Sehirler arasi tasinmak kolay birsey degil. Ustelik ilk 3 ay dusuk riski fazladir. Surekli sizinle kalacak degiller ya evleri varmis istanbula sizi yerlestirip donerler.

Kızlar ya ne fenasiniz :KK8:

Bu konuda neden yalan söylesin ki? Sanırım çok bilmiyor forum kullanmayı...az ve öz yazıyor...

Kızlar ya ne fenasiniz :KK8:

Bu konuda neden yalan söylesin ki? Sanırım çok bilmiyor forum kullanmayı...az ve öz yazıyor...
forum kullanmayı bilmiyor ama konu açabiliyor bence garip alıntı yapıp cevap vermeyi başarmış kendi fotoğrafını profil resmi yapmayı da başarmış demek ki gayet güzel kullanmayı biliyor

forum kullanmayı bilmiyor ama konu açabiliyor bence garip alıntı yapıp cevap vermeyi başarmış kendi fotoğrafını profil resmi yapmayı da başarmış demek ki gayet güzel kullanmayı biliyor
O kadar çok fake konu gördük ki haklısın ama bu konuda malzeme yok yahu dibine kadar yalan söylese nolur :)

aynı sorun bendede var bende nişanlıyım kendim sağlık memuruyum eşimde polis memur olcak atandımız yere bizle gelcekler bende ikna edemiom en azından ayrı ev olsa karışmıosalar sorun yok da bnm k.p çok sıkıntılı herşeye karışıo ve nişanlıma daha çocuk muamelesi yapıo

X