- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Görümcemin çocukları büyük o napiyodu bilmiyom canımAy aklıma takıldı kızı gelince oda ikisini birden çıkarıp babasının kp yaninda emziriyormu ayıp gizli günah yokmu bunlarda vallahi sapık o adam uzak durun
21 aydır arka odada emzirmeye devam ediyom canımkayınbabanın üstüne kusacaktım az kaldı pis sapık herif ,
sen kendınden ödün verme seni oldugun gibi kabul etmek zorundalar ,
Ikisi de aynı kafadanYa bu kadar hadsiz bir adam görmedim ya ben. ,
Resmen takmış size ayıp denen bir şey var.
Karısıda bir şey demıyosa ikiside öyle demekkı.
Dedim hemde aylarca anlamıyorben böyle istiyorum. ben böyle yapıyorum diceksin. bu kadar basit.
Dedim eltim rahat ediyordur ben edemiyom diye dinlemiyordevrelerim yandı ..pes yani..sen doğru bildiğin ne ise saygı çerçevesinde uygulamaya devam et ..bir yerden sonra kabul edeceklerdir..
orada olduğun zamanlardada sana tavsiyem çocuğunun yanından ayrılma bırak ne derlerse desinler..istedikleri kadarda kıyas yapsınlar sen düzgün bir şekilde dile getir x öyle yapıyor olabilir ben bu şekilde düşünüyorum yada istemiyorum gibi ..
Edep namına birşey yok adamda. 21 aydır yanında emziriyim diye ısrar ediyor
21 aydır dinlemiyom arka odada emziriyom çizgimi bozmuyom ama bunaldim artık hep aynı lafKıyaslamalarına müsaade etmeyin.. İşinize nasıl geliyorsa öyle davranın..eltileriniz gibi davranmak zorunda değilsiniz . ne demek kp.dediği..valla cok sinir oldum buradan..uyuz adam.. Siz çocuğumuza bakın. Gerekirse KV.beklesin, bukaşığı yıkayıp birlikte çıkın..sizin de kendinize göre yaklaşımlarınız olmalı ve net olmalısınız
Normal değil canım. AminBu kadar israr normal mi?
Allah esinize biraz erkeklik gururu zerresi versin.
Bu kadar israr normal mi?
Allah esinize biraz erkeklik gururu zerresi versin.
Ikiz bebek nasıl oluyor onu anlattı bi de sperm falan diye konuşarak eşimle bana
Edepsiz adam yaşlı başlı utanmıyorkayınpederin "senin memelerin" cümlesini nasıl kurabiliyor aklını alırım o adamın ben
Evin her odası sıcak zaten havalar ısındı ama yine ısrar ediyorBu anormal gelmedi de ben bakmam demesi garip
Yani bir de emzirecek yer varmış neden orada emziresin ki yer olmasa orası soğuk burada emzir vs dese yine bir mantık içinde anlaşılır da
21 aydır arka odada emziriyom o da inadına ısrar etmeye devam ediyorKesinlikle
Niye kp in gündemi olsun ki bu konu, kadın kalkar gider çocuğunu emzirir gelir, bu kadar ısrar evet memeni görmek istiyo dedirtti
Evet bu şekilde söyliyim en iyisi. Çenesini kapar belkiaynen bu şekilde söyleyin.
21 aydır arka odada emziriyom o da inadına ısrar etmeye devam ediyor
Ben arka odada emzirmeye devam ediyom canım. Evet başbaşa kalıyor olabilirlerKayınpederiniz tam bir sapık. Eşiniz yanınızdayken ayda 1 sefer görüşmeye devam. Hiç anlamam milletin yanında emzirenleri, hele ki erkeğin yanında sırtını dönüp emzirenleri. Bizim komşu da öyle yapardı, kocasının ve babamın karşısında kucağında bebekle ayağa kalktı, arkasını dönüp koltuğun üstüne çıkıp sırtı dönük bir şekilde çömelip emzirdi! Şok olmuştum. Yukarda 5 tane oda var. Annem de çok ayıplamıştı hatta. Var böyle kadınlar demek ki, utanması olmayan. Siz doğru yoldasınız, bildiğinizden şaşmayın. Dinlemeyin o kart, sapık kayınpederinizi. Hatta eşinize şikayet edin, niye yanında emzirmem için bu kadar ısrar ediyor deyin. O eltiye de dikkat edin. Kayınvalideniz torunu gezdirirken eltinizle kayınpederiniz başbaşa mı kalıyorlar yoksa?
AminAllah sabır versin
hayır bu kadar ısrar nedenCanım başemedim artık inan yeminle devamlı bana arka odada da oturarak emziriyon ne fark var diyo bende yatarak emziriyom burda mi emzircem günah dedim. Ağlıcam ya nolur böyle söyleme ben öyle biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?