• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve kayınbabam devamlı benim eltim gibi davranmamı bekliyorlar

:KK57::oha: devrelerim yandı ..pes yani..sen doğru bildiğin ne ise saygı çerçevesinde uygulamaya devam et ..bir yerden sonra kabul edeceklerdir..
orada olduğun zamanlardada sana tavsiyem çocuğunun yanından ayrılma bırak ne derlerse desinler..istedikleri kadarda kıyas yapsınlar sen düzgün bir şekilde dile getir x öyle yapıyor olabilir ben bu şekilde düşünüyorum yada istemiyorum gibi ..
Dedim eltim rahat ediyordur ben edemiyom diye dinlemiyor

Kıyaslamalarına müsaade etmeyin.. İşinize nasıl geliyorsa öyle davranın..eltileriniz gibi davranmak zorunda değilsiniz . ne demek kp.dediği..valla cok sinir oldum buradan..uyuz adam.. Siz çocuğumuza bakın. Gerekirse KV.beklesin, bukaşığı yıkayıp birlikte çıkın..sizin de kendinize göre yaklaşımlarınız olmalı ve net olmalısınız
21 aydır dinlemiyom arka odada emziriyom çizgimi bozmuyom ama bunaldim artık hep aynı laf

Ikiz bebek nasıl oluyor onu anlattı bi de sperm falan diye konuşarak eşimle bana

Bu anormal gelmedi de ben bakmam demesi garip

Yani bir de emzirecek yer varmış neden orada emziresin ki yer olmasa orası soğuk burada emzir vs dese yine bir mantık içinde anlaşılır da

Bu anormal gelmedi de ben bakmam demesi garip

Yani bir de emzirecek yer varmış neden orada emziresin ki yer olmasa orası soğuk burada emzir vs dese yine bir mantık içinde anlaşılır da
Evin her odası sıcak zaten havalar ısındı ama yine ısrar ediyor

Terbiyesiz insanlar sinir oldum ne munasebet yanında emzirmek birde koca adam bunu dile getiriyor tovbe ya rabbim ya

Arkadasim sen eltin gibi davranmak zorunda degilsin yada onların seni sokmaya calıştigi kaliplara girmek zorunda degilsin

Ben butun kalipları kirdim istedikleri gibi olmadım bunun icin mucadele ettim ben buyum dedim ister kabul ederler ister etmezler oda onların sorunu ;)

Kayınpederiniz tam bir sapık. Eşiniz yanınızdayken ayda 1 sefer görüşmeye devam. Hiç anlamam milletin yanında emzirenleri, hele ki erkeğin yanında sırtını dönüp emzirenleri. Bizim komşu da öyle yapardı, kocasının ve babamın karşısında kucağında bebekle ayağa kalktı, arkasını dönüp koltuğun üstüne çıkıp sırtı dönük bir şekilde çömelip emzirdi! Şok olmuştum. Yukarda 5 tane oda var. Annem de çok ayıplamıştı hatta. Var böyle kadınlar demek ki, utanması olmayan. Siz doğru yoldasınız, bildiğinizden şaşmayın. Dinlemeyin o kart, sapık kayınpederinizi. Hatta eşinize şikayet edin, niye yanında emzirmem için bu kadar ısrar ediyor deyin. O eltiye de dikkat edin. Kayınvalideniz torunu gezdirirken eltinizle kayınpederiniz başbaşa mı kalıyorlar yoksa?
Ben arka odada emzirmeye devam ediyom canım. Evet başbaşa kalıyor olabilirler

Back