• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve kayınbabam devamlı benim eltim gibi davranmamı bekliyorlar

Kesinlikle
Niye kp in gündemi olsun ki bu konu, kadın kalkar gider çocuğunu emzirir gelir, bu kadar ısrar evet memeni görmek istiyo dedirtti

Valla ben hic iyi seyler dusunmuyorum. Ama kayinpederden daha tuhaf biri varsa o da konu sahibinin kocasi. Rahatsiz olmuyor ya. Dusunsene babasi karisinin memelerini agzina dolayacak. Ya bilmiyorum ailece fazla genisler. Bu kadar da uzun suredir israr etmesine goz yummus.

ben kendi kp me kizardim benimki melek ya. kizimin altini degistirirken bile ben rahatsiz olmayim diye baska odaya gecmeyim diye kendisi ben iyarmadan cikar. birak emzirmeyi... gideyim elini opeyim bari bugun...

sizi savunmasından öte bir durum. babam bile olsa benim eşimden yada herhangi bir kadının bebeğini emzirmesinden ona ne?
Eşimi az önce aradım anlattım haklisin dedi,bu konuyu tekrar konuşalım dedi. Kayınbabam daha öncede oğlum kucağimdayken çocugun kafasi memelerinin arasında duruyor ya kafası sağa sola kaymıyor dedi kaynanamın yanında kaynanam sustu

Diğer konularda haklısınız ama kaynananızın çocuğunuzu alıp gezdirmesinde ne sakınca olabilir ki babaannesi onun yani. Bir gezdirdi diye annelikten muaf olmuyorsunuz merak etmeyin şu kaynanalara gelinler neden hiç çocuk büyütmemiş muamelesi yapıyorlar anlamadım ya kocanı büyütmüş yetiştirmiş elinden tutamayacak mı yani siz nasıl korursanız o da korur mutlaka eltinizin çocuğuna bir şey mi oldu sanki. neymiş annesi senmişsin sensiz çıkamazlarmış neden çocuğunla yapışık ikiz misin.

Annem bizi yaz tatillerinde anneanneme yollardı kalırdık bilirdi gözü gibi bakacağına ayrıca babaannemle yaşadıkları için babaannem tutarmış elimden gezermişiz annem iş yaparken ne var bunda. Hem cevabını vermişsin kayınpedere daha isteyemez eşinin de orada kalma talebi olmadığına göre büyütmenize gerek yok.

Belki onun da zoruna gidiyordur kocasinin böyle konusmasi. Ama bu adam pek laftan anlar bir tipe benzemiyor. Bir daha bu konuyu acarsa senin yaninda emzirince ne olacak kac aydir niye bu kadar zorluyorsun diye söyle cekinme.
Ben bu durumlarda sessiz kalanı da ortak sayıyorum.Bizim sözde bir arkadaş,görünüşte iyi olduğu arkadaşlarına kendi eşinin nerdeyse hakarete varan sözler söylemesine sessiz kalıyordu.Adam kalkıp gidincede kusuruna bakmayın,saçmaladı filan da demiyordu.
Evi olmayanı ev üzerinden,maaşı fazla olmayanı para üzerinden vuruyordu adam.Arkadaşı sevmemize rağmen,rahatsız olduk,birer ikişer uzaklaştık.Sonra bir olayda anlaşıldı ki bunu yaptıran arkadaşın kendisi.Herkese bilmediğimiz ne hınçları varmış meğer...Bir şekilde hepsini ortaya döktü.

Eşimi az önce aradım anlattım haklisin dedi,bu konuyu tekrar konuşalım dedi. Kayınbabam daha öncede oğlum kucağimdayken çocugun kafasi memelerinin arasında duruyor ya kafası sağa sola kaymıyor dedi kaynanamın yanında kaynanam sustu
:oha:
bu adama dikkat et sen, ırz düşmanı mıdır nedir:sinirli:

Merhaba kızlar.Uzun bir aradan sonra yine size yazıyorum.Belki her zamanki şeyler ama bunaldım artık.Geçen hafta sonu kayınbabamda iki gece yatılı kaldık.Eşimi sevdiğim için ailesine katlandım saygımı gösterdim.Ama onlar hep benden bir beklenti içinde,yaranmak gibi bir amacım yok ama bu aşırı beklentileri beni sinirlendiriyor artık.Benim devamlı benden 3 yaş küçük eltim gibi olmamı bekliyorlar. Neymiş eltim kayınbabamla aynı odada otururken sırtını dönüp öyle emziriyomuş, kayınbabam bana diyo ki o böyle emziriyor sende sırtını dön emzir senin memelerine mi bakcam ben diyor. Kaç kere söyledim baba ben eşim hariç başka bir adamın yanında emziremiyorum rahat edemiyorum diye, kendi öz babamın yanında bile emzirmiyorum utanıyorum diyorum anlamıyor. Kaynanamda diyor ki eltim oğlunu kaynanamın kucağına veriyormuş, kaynanam eltime mahalleyi şöyle bir gezelim dediğinde eltim anne siz gezin ben bulaşığı yıkayakoyim diyormuş, kaynanamda eltimin oğlunu alıp mahallede turluyormuş neymiş benim oğlumla da gezcekmiş,oğluma gel beraber gezelim babannem diyor,beni yok sayıyor.Kaynanamın evin önü cadde gibi otobüs minübüs vızır vızır geçiyor çok tehlikeli yol,ben nasıl buna izin veriyim.Gezceksek hep beraber gezelim o çocuğun annesi benim,beni yok saymak ne demek ya. Eltim çocuğunu kaynanamın kucağına verip gezdirtiyor diye bende öyle yapıcam diye şart mı var.Eltim normalde de rahat, çocuğunu pek umursamayan bir insan, ama ben çocuğuna düşkün bir anneyim,oğlumun sağlığını düşünürüm her zaman, benim herşeyim oğlum.Neymiş eltim haftada 3 gün kaynanamın evine geliyormuş ben ayda bir kez geliyormuşum. Yani arkadaşlar benim kızdığım nokta şu eltim farklı aileden geliyor ben farklı aileden geliyorum, onun karakteri farklı benim karakterim farklı.Ben eltim gibi davranmak onun gibi yaşamak zorunda mıyım. Nasıl başedecem ben bu insanlarla ya nolur bir akıl verin
bildigin gibi davran, dogru yoldasin bence. onlar seni oldugun gibi kabullenmeyi ogrenecekler.

Oha artik ya. Yok bu adam takmis memeye. Memeyle sorunu var adamin:KK53:

Ben bu durumlarda sessiz kalanı da ortak sayıyorum.Bizim sözde bir arkadaş,görünüşte iyi olduğu arkadaşlarına kendi eşinin nerdeyse hakarete varan sözler söylemesine sessiz kalıyordu.Adam kalkıp gidincede kusuruna bakmayın,saçmaladı filan da demiyordu.
Evi olmayanı ev üzerinden,maaşı fazla olmayanı para üzerinden vuruyordu adam.Arkadaşı sevmemize rağmen,rahatsız olduk,birer ikişer uzaklaştık.Sonra bir olayda anlaşıldı ki bunu yaptıran arkadaşın kendisi.Herkese bilmediğimiz ne hınçları varmış meğer...Bir şekilde hepsini ortaya döktü.
Çok kötü bir durummus gerçekten. Lafı söylemek susmamak lazım böyle insanlara

eş seçerken ailenin ne kadar önemli olduğunu ,eşimizle yüzde yüz anlaşsakta sevgi saygı olsada bunun yeterli olmadığını,eşlerimizi aileleriyle beraber kabul ettiğimizi yada etmek zorunda olduğumuzu ,et tırnak gibi ayrılamayacaklarını,hataları objektif yorumlayan eşlere sahip olsak bile köklü değişime yani ailesini hayatımızdan çıkarmak gibi bir icraata sonsuza kadar kavuşamayacağımızı bilerek evlenmek lazım... burada o kadar çok örnek teşkil eden konu var ki bunlardan biride sizsiniz...GÖRÜŞMELERİNİZİ EN AZA İNDİRİN.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ilesinin-devamli-eltimi-bana-ovmeleri.995575/

Yalnız siz eltinize fena takmışsınız her konunuz eltinizle ilgili. Kocasının eltinizi övmesi yemeklerini övmesi öpmesini bile kıskanmışsın bu alıntıladığım konuda. Yemeklerini aşağılamışsınız. Başka konularda var yine eltinizle alakalı ben çözemedim ne alıp veremediğiniz var çekemiyorsunuz kızı bir türlü.

Bu kaynananla kayınpederinle değil seninle alakalı bir türlü kabullenememişsin ki. Kocasıyla iyi olması bile gözünüze batmış yazık eltinize gerçekten sürekli herşeyi batan hiçbirşeyini beğenmeyen kıskanan hasetlenen sizin gibi bir eltisi var Allah o kıza sabır versin. Başka işiniz gücünüz kalmış evde oturup otururup burada onla ilgili onlarca konu açıyorsunuz bir meşgale bulun kendinize.

Konu sahibi yine memeden konu acilinca kaynanam kustu yazmis. Bilemeyiz ki canim bazi adamlar laftan anlamz ne karisini dinler ne baskasini. Baksana 2yildir adam takmis memeye pek kimse bas edebilir gibi gelmedi bana. Kim ister ki kocasi baskasinin memesi hakkinda konussun

Adamın sapık asla yalnız kalma

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ilesinin-devamli-eltimi-bana-ovmeleri.995575/

Yalnız siz eltinize fena takmışsınız her konunuz eltinizle ilgili. Kocasının eltinizi övmesi yemeklerini övmesi öpmesini bile kıskanmışsın bu alıntıladığım konuda. Yemeklerini aşağılamışsınız. Başka konularda var yine eltinizle alakalı ben çözemedim ne alıp veremediğiniz var çekemiyorsunuz kızı bir türlü.

Bu kaynananla kayınpederinle değil seninle alakalı bir türlü kabullenememişsin ki. Kocasıyla iyi olması bile gözünüze batmış yazık eltinize gerçekten sürekli herşeyi batan hiçbirşeyini beğenmeyen kıskanan hasetlenen sizin gibi bir eltisi var Allah o kıza sabır versin. Başka işiniz gücünüz kalmış evde oturup otururup burada onla ilgili onlarca konu açıyorsunuz bir meşgale bulun kendinize.
Canım benim konum eltim değil kayınbabamın edepsizligi kayınbabamın eltim aynı odada emziriyor diye benden de bunu istemesi farkindaysan. Eltime gelince O kızın ve kaynimin bana neler çektirdeklerini Allah biliyor bende yasadiklarimı paylaştım sizinle suç mu. Amacım kiskanmak degil o kızın benim kahveme yemeklerine laf söyleyip herkesin içinde beni küçük düşürmesi ve ben ne zaman kaynanama gitsem orda bana nispet yapmaları. Bilip bilmeden beni Yargilamayin.

bakın açık bir şekilde "senin yanında emzirmicem ben yeter artık üzerime gelme amacın ne senin ben erkek yanında emzirmem konu kapandı uzatma baba" demen gerekiyor
bu saatten sonra da sana kötülük yapmaya çalışırlarsa da misliyle karşılık vermen gerekiyor herkese karşı.

Back