- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Ben burda rahat edemiyorum rahat emziremiyorum diyorum laftan anlamıyorOha yahu adamın senin memelerinle derdi nedir
Pis herif o lafı demeye utanir insan gelinisin
Sapık misin deseydin ille yanında emzireyim derdin nedir deseydin, hadsiz
Bu adam hayatımı bitirdi. Defalarca ben burada rahat emziremiyorum diyorum anlamıyor daha sert olcam artıkkaynata benim memelerimi nasıl konusur böyle biseye nasıl müsade edersin bi kere en buyuk sorun mu sessiz sesiz baba söyle böyle diye anlatıcagına
MEMELERİMLE İLGİLİ KARARLARI BEN VERİRİM DE CARP KAPIYI GİT ODANA NE MÜNASEBET YAA
Elimde olsa hiç gitmicem.Eşimle aram bozulmasın diye gidiyomSahiden kp ne kadar rahat adammış ! Insan şaşırıp kalıyor böyle şeyler okudukça.. Allah sana sabır versin canim ayda bir gidiyorsan iki ayda bir gitmeye çalış..
valla insan neye müsade ederse onu yasar böyle bi kousmanın olması bile nasıl lakayf bi iliskiniz oldugu kanıtıdır insanların cizgileri olmalı hele bi kayınpeder ve gelin ne alaka yanii görümcen varmı varsa o babasının yanında emzirdimi benim görümcede öyleydi abileri orda babası orda biz yengeler memeleri ordada gezerdi ben bakmazdım mesela arkamnı dönerdim ayıp diye ama kimisini meme cıkarmak cok rahatBu adam hayatımı bitirdi. Defalarca ben burada rahat emziremiyorum diyorum anlamıyor daha sert olcam artık
Gel bir de bana sor adam birde aynı hafta sonu yani geçen hafta ikiz bebek nasıl oluyor sperm falan diyerek onu anlattı hemde eşimin kaynanamın yanındaBenim aklim kayinbabanin lafinda kalditam bir sapik ya ihrenc birsey. O nasil laf ya !" Memelerine bakmam"
Gel bir de bana sor adam birde aynı hafta sonu yani geçen hafta ikiz bebek nasıl oluyor sperm falan diyerek onu anlattı hemde eşimin kaynanamın yanında
Kayınbabam ne derse desin ben onu dinlemiyom arka odada emzirmeye devam ediyom ama laflarından bunaldım artık. Biz normalde aylardır yatılı kalmıyoduk ilk kez kaldık onda da bu oldu.Sen eltin gibi olmayacağını onlara öğret
Çizgini bozma sakın
Nerde rahatsan orda emzir çocuğunu
Eltinde sırtını dönüp emziriyormuş bu ne rahatlık
En büyük hatanız ne biliyomusun
Onların evine yatılı gitmek
Aynı evde yatıp kalkınca arada mesafe bırakmazlar
En güzeli misafir gibi gitmek hem böyle ce caddede gezmeye vaktiniz olmaz çocuk uyucak huysuzlandı diyip hemen kalkacaksın
Midem bulanıyor böyle tekliflerle gelen insanlardan. Sen onun yanında emzirince başı göğemi erecekmiş acaba???Merhaba kızlar.Uzun bir aradan sonra yine size yazıyorum.Belki her zamanki şeyler ama bunaldım artık.Geçen hafta sonu kayınbabamda iki gece yatılı kaldık.Eşimi sevdiğim için ailesine katlandım saygımı gösterdim.Ama onlar hep benden bir beklenti içinde,yaranmak gibi bir amacım yok ama bu aşırı beklentileri beni sinirlendiriyor artık.Benim devamlı benden 3 yaş küçük eltim gibi olmamı bekliyorlar. Neymiş eltim kayınbabamla aynı odada otururken sırtını dönüp öyle emziriyomuş, kayınbabam bana diyo ki o böyle emziriyor sende sırtını dön emzir senin memelerine mi bakcam ben diyor. Kaç kere söyledim baba ben eşim hariç başka bir adamın yanında emziremiyorum rahat edemiyorum diye, kendi öz babamın yanında bile emzirmiyorum utanıyorum diyorum anlamıyor. Kaynanamda diyor ki eltim oğlunu kaynanamın kucağına veriyormuş, kaynanam eltime mahalleyi şöyle bir gezelim dediğinde eltim anne siz gezin ben bulaşığı yıkayakoyim diyormuş, kaynanamda eltimin oğlunu alıp mahallede turluyormuş neymiş benim oğlumla da gezcekmiş,oğluma gel beraber gezelim babannem diyor,beni yok sayıyor.Kaynanamın evin önü cadde gibi otobüs minübüs vızır vızır geçiyor çok tehlikeli yol,ben nasıl buna izin veriyim.Gezceksek hep beraber gezelim o çocuğun annesi benim,beni yok saymak ne demek ya. Eltim çocuğunu kaynanamın kucağına verip gezdirtiyor diye bende öyle yapıcam diye şart mı var.Eltim normalde de rahat, çocuğunu pek umursamayan bir insan, ama ben çocuğuna düşkün bir anneyim,oğlumun sağlığını düşünürüm her zaman, benim herşeyim oğlum.Neymiş eltim haftada 3 gün kaynanamın evine geliyormuş ben ayda bir kez geliyormuşum. Yani arkadaşlar benim kızdığım nokta şu eltim farklı aileden geliyor ben farklı aileden geliyorum, onun karakteri farklı benim karakterim farklı.Ben eltim gibi davranmak onun gibi yaşamak zorunda mıyım. Nasıl başedecem ben bu insanlarla ya nolur bir akıl verin
Adamı Allaha havale ederler en fazla haberleri olsa.Eşime açtım konuyu az önce, haklısın dedi tekrar konuşalım bu konuyu camiye giriyom dedi kapattı telefonuPeki ailen bu durumu biliyor mu? Haberleri oksa ne olur?
Edep namına birşey yok adamda. 21 aydır yanında emziriyim diye ısrar ediyorMidem bulanıyor böyle tekliflerle gelen insanlardan. Sen onun yanında emzirince başı göğemi erecekmiş acaba???
21 aydır ısrar ediyor ama ben çizgimi bozmadım arka odada emzirmeye devam ediyorum.İnan bu adam yüzünden sinir hastası oldum basedemiyom artıkvalla insan neye müsade ederse onu yasar böyle bi kousmanın olması bile nasıl lakayf bi iliskiniz oldugu kanıtıdır insanların cizgileri olmalı hele bi kayınpeder ve gelin ne alaka yanii görümcen varmı varsa o babasının yanında emzirdimi benim görümcede öyleydi abileri orda babası orda biz yengeler memeleri ordada gezerdi ben bakmazdım mesela arkamnı dönerdim ayıp diye ama kimisini meme cıkarmak cok rahat
sende suc kusura bakma aynı odada biri varken ne altını alırım ne emziririm hava soguk mu baska odaya gidemiyorumuyum odadakilerie kim olursa olsun yaslı genc 5 dkika müsade edin altını alıcam derim cıkartırım nett
senin cümlelerin net degil kırmamak adına cok kibar ama o insanlar kibarlıktan anlamayan cinsyen yanlıs yapıyosun
Aynen benimde aile yapıma çok ters birşey bu.Canım,o dilden anlayacak olan,o cümleyi kurmaz zaten,tabi sen rahat ol ki o da körpe bir şeyler görsün,Tövbe yarabbim sabah sabah...Bana kayınvalidem böyle bir cümle kurmuştu.Onlardayken bebeğimi üst katta emzirip yatırıp geliyordum.Nolcak arkanı dönüpte emziriver,o senin baban demişti.Tüylerimin kirpi gibi olduğunu hissettim,ben onu yapmam,assla dedim.Nasıl dediysem bir daha yukarı çıkarken ters ters baktı ama birşey demedi.Kaldı ki benim kayınpederim bakıma muhtaç yaşlı bir adamdı.Normal karşılayanda vardır ama ne olursa olsun,benim aile görgüme taban tabana zıt...
65 yaşında adamın dediği lafa bak isteSen yaninda emzirsen ne olacakmış? Basi goge mi erecekmis? Yani mantik ne anlayamadim ki bu adamdan uzak dur elinden geldigince. Cok istiyorsa açsın karisinin memesine baksin. Igrendim.
Ikiz bebek nasıl oluyor onu anlattı bi de sperm falan diye konuşarak eşimle banaKayınpederinle olan muhabbetine hayret ettim, nasıl bir adam
Ikiz bebek nasıl oluyor onu anlattı bi de sperm falan diye konuşarak eşimle bana
Görümcemin çocukları büyük bu şekilde emziriyor muydu bilmiyomBende sana yardımcı olmak istiyorum,bir höstün nesi var,iki höstün sesi var HÖÖSSTT!!Onu diyen bakar da zaten,densiz...
Sustu sadeceEşin ne diyo bu duruma
Canım başemedim artık inan yeminle devamlı bana arka odada da oturarak emziriyon ne fark var diyo bende yatarak emziriyom burda mi emzircem günah dedim. Ağlıcam ya nolur böyle söyleme ben öyle biri değilimAnlayacağı dilden değil,sevdiği dilden konuşmuşsun canım ya,yatarak keyif yapmayı diyebildiysen herşeyi dersin,kim tutar seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?