Kaynanam ve kayınbabam devamlı benim eltim gibi davranmamı bekliyorlar

Bu adam hayatımı bitirdi. Defalarca ben burada rahat emziremiyorum diyorum anlamıyor daha sert olcam artık

Bu adam hayatımı bitirdi. Defalarca ben burada rahat emziremiyorum diyorum anlamıyor daha sert olcam artık
valla insan neye müsade ederse onu yasar böyle bi kousmanın olması bile nasıl lakayf bi iliskiniz oldugu kanıtıdır insanların cizgileri olmalı hele bi kayınpeder ve gelin ne alaka yanii görümcen varmı varsa o babasının yanında emzirdimi benim görümcede öyleydi abileri orda babası orda biz yengeler memeleri ordada gezerdi ben bakmazdım mesela arkamnı dönerdim ayıp diye ama kimisini meme cıkarmak cok rahat

sende suc kusura bakma aynı odada biri varken ne altını alırım ne emziririm hava soguk mu baska odaya gidemiyorumuyum odadakilerie kim olursa olsun yaslı genc 5 dkika müsade edin altını alıcam derim cıkartırım nett

senin cümlelerin net degil kırmamak adına cok kibar ama o insanlar kibarlıktan anlamayan cinsyen yanlıs yapıyosun

Kayınbabam ne derse desin ben onu dinlemiyom arka odada emzirmeye devam ediyom ama laflarından bunaldım artık. Biz normalde aylardır yatılı kalmıyoduk ilk kez kaldık onda da bu oldu.

Midem bulanıyor böyle tekliflerle gelen insanlardan. Sen onun yanında emzirince başı göğemi erecekmiş acaba???

Ben sanki senin memelerine mi bakıcam ne demek ya?? Bunu bu şekilde söylemesi bile ne acayip! Çok rahat bir adam! Tabiki eşinden başka bir erkek varsa gidip içerde emzireceksin, deli mi ne..

21 aydır ısrar ediyor ama ben çizgimi bozmadım arka odada emzirmeye devam ediyorum.İnan bu adam yüzünden sinir hastası oldum basedemiyom artık

Sen yaninda emzirsen ne olacakmış? Basi goge mi erecekmis? Yani mantik ne anlayamadim ki bu adamdan uzak dur elinden geldigince. Cok istiyorsa açsın karisinin memesine baksin. Igrendim.

Aynen benimde aile yapıma çok ters birşey bu.

Anlayacağı dilden değil,sevdiği dilden konuşmuşsun canım ya,yatarak keyif yapmayı diyebildiysen herşeyi dersin,kim tutar seni...
Canım başemedim artık inan yeminle devamlı bana arka odada da oturarak emziriyon ne fark var diyo bende yatarak emziriyom burda mi emzircem günah dedim. Ağlıcam ya nolur böyle söyleme ben öyle biri değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…