Kaynanam ve kayınbabam devamlı benim eltim gibi davranmamı bekliyorlar

Aynen anca öterler ben asla eltim gibi olmicam. Ikinci çocuk yapın diye tutturuyor birde kayinbabam

Kayınpeder resmen sapık.Bu tür şeyleri gelinine nasıl söylüyor?Eşiniz ne diyor bu duruma?Peki siz kayınpederle bu konuyu nasıl konuşabiliyorsunuz?Ayyy nasıl sapık bir aile bu?

Canım başemedim artık inan yeminle devamlı bana arka odada da oturarak emziriyon ne fark var diyo bende yatarak emziriyom burda mi emzircem günah dedim. Ağlıcam ya nolur böyle söyleme ben öyle biri değilim
Canım neden üzülüyorsun,ben sana kötü anlamda demedim ki,yani kimi insan hiç bir şey diyemez,çekinir,o kadarını diyebileceğin kadar yüzsüzse hak ettiklerini kestirme yoldan uzatmadan söyle.Yada kesin tavrını koy.Bu konuda konuşma bile.O konuşsun dursun,baksana eşinin de bir şey yapacağı yok.O zaman sana da sus demeyecek.Bende kız büyütüyorum.Ona öyle diyecek adam daha anasından doğmadı.Hem ben seni niye üzeyim,senin ne kabahatin var.Eşin var ya o eşin...Neyse...

Evet canım hiç iyi insan değiller 3 buçuk sene olcak evleneli Eşim yuvam için katlandim hep

Elimde olsa hiç gitmicem.Eşimle aram bozulmasın diye gidiyom

Valla al benden de o kadar! Hergün kv geliyorum aksam esim isten gelince eve geciyoruz daha bu sabah kavga ettik gitmicem dedim hamilesin yalniz basina ne yapcaksin git dedi ama kiyamette kopsa adam anlamiyor aksam eve gectigimizde kesin bi dille soylicem bikkinlik geldi hergun hergun burda da bisey yaptigim yok ama anlamiyor istemiyorum..

aynı tepkileri vermeye devam et bence, hatta biraz daha sert olabilirsin çünkü cahil ve terbiyesiz insanlar var karşında
hiç çekinmeden lafını söyle ve yapmak istemediğin şeyleri yapmamaya devam et
eşin de biraz müdahale etmeli bu duruma kp çok edepsiz..

Eşim biraz pısırık, ah beni biraz savunsa ben bu hallere düşer miydim. Ben böyle görmedim ailemden

Gogus ile diz kapağı arası kadinin bile kadina mahrem olduğu yerler. Kaynanan ne diyor kocasina ? Sana diyim bu tür insanlar yumusak konusmaktan anlamazlar. Tersliceksin.

Eşimle aram bozulmasın diye ayda bir kez gittim hep ama kayınbabam mahremime kadar konuşur oldu

Kaynanam hava sıcak emzirsin arka odada diyor anca onun da pek farkı yok
Belki onun da zoruna gidiyordur kocasinin böyle konusmasi. Ama bu adam pek laftan anlar bir tipe benzemiyor. Bir daha bu konuyu acarsa senin yaninda emzirince ne olacak kac aydir niye bu kadar zorluyorsun diye söyle cekinme.

Eşim biraz pısırık, ah beni biraz savunsa ben bu hallere düşer miydim. Ben böyle görmedim ailemden
Neyse üzülme,sık dişini yakında ayrılır bebeğin emmekten,gerçi kayınbaba müsveddesi bir tane daha yap diyormuş,tabi,kesintisiz manzara önemli...
Sen eşini boşver,bazen konuşarak yenemediğini,susarak yenersin.Ona da niye sustun mu diyecek eşin olan..diyeceğim şimdi birşey...Sen kontrolü ele al,bildiğinden şaşma.Ne o adama 2ci torun,ne o adama 2ci evlat,yatıp kalkıp birinciyi yapana dua etsinler...

Küçük kaynın varsa krtulrsun en kçk gelinsen işin zor kolay gelsin

Madem öyle iki ayda bir git gene konuşuyorlarsa üç ayda bir git eşinde bıkmış madem ailesi ile az görüş bunlatdan faydadan çok zarar gelir .

Sen kp e arkanı dönüp emzirince kp zevk mi alıyor acaba pis adam .

Aynen dinlemiyom onu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…