- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Aynen anca öterler ben asla eltim gibi olmicam. Ikinci çocuk yapın diye tutturuyor birde kayinbabamTerbiyesiz insanlar sinir oldum ne munasebet yanında emzirmek birde koca adam bunu dile getiriyor tovbe ya rabbim ya
Arkadasim sen eltin gibi davranmak zorunda degilsin yada onların seni sokmaya calıştigi kaliplara girmek zorunda degilsin
Ben butun kalipları kirdim istedikleri gibi olmadım bunun icin mucadele ettim ben buyum dedim ister kabul ederler ister etmezler oda onların sorunu
Yok evlerimiz hatta ilçelerimiz ayrı canımMaile bi aradami yasiyorsunuz acep?
Ah bir bilsem taktı kafayı banahayır bu kadar ısrar neden
Canım neden üzülüyorsun,ben sana kötü anlamda demedim ki,yani kimi insan hiç bir şey diyemez,çekinir,o kadarını diyebileceğin kadar yüzsüzse hak ettiklerini kestirme yoldan uzatmadan söyle.Yada kesin tavrını koy.Bu konuda konuşma bile.O konuşsun dursun,baksana eşinin de bir şey yapacağı yok.O zaman sana da sus demeyecek.Bende kız büyütüyorum.Ona öyle diyecek adam daha anasından doğmadı.Hem ben seni niye üzeyim,senin ne kabahatin var.Eşin var ya o eşin...Neyse...Canım başemedim artık inan yeminle devamlı bana arka odada da oturarak emziriyon ne fark var diyo bende yatarak emziriyom burda mi emzircem günah dedim. Ağlıcam ya nolur böyle söyleme ben öyle biri değilim
Evet canım hiç iyi insan değiller 3 buçuk sene olcak evleneli Eşim yuvam için katlandim hepBabası böyle sapıkça davranırken eşin neden o anda sen karışma deniyor anlayamıyorum.edeceği tek laf sen karışma olacak... Korkmasın incileri dökülmez kayınpederin!
Aşırı sinir oldum, sen benim mememi ne karıştırıyorsun edepsiz herif derdim.kaldı ki eşim de ailesine düşkündür.laf edecek olursa da babana mememi göstermek zorunda mıyım açsın ananınkilere baksın derdim.
Yerinde olsam hiç gitmezdim çünkü iyi insan değil bunlar.
Elimde olsa hiç gitmicem.Eşimle aram bozulmasın diye gidiyom
sana değilde "memelerine" takmış galiba ne kadar ayıp insan utanırAh bir bilsem taktı kafayı bana
Eşim biraz pısırık, ah beni biraz savunsa ben bu hallere düşer miydim. Ben böyle görmedim ailemdenCanım neden üzülüyorsun,ben sana kötü anlamda demedim ki,yani kimi insan hiç bir şey diyemez,çekinir,o kadarını diyebileceğin kadar yüzsüzse hak ettiklerini kestirme yoldan uzatmadan söyle.Yada kesin tavrını koy.Bu konuda konuşma bile.O konuşsun dursun,baksana eşinin de bir şey yapacağı yok.O zaman sana da sus demeyecek.Bende kız büyütüyorum.Ona öyle diyecek adam daha anasından doğmadı.Hem ben seni niye üzeyim,senin ne kabahatin var.Eşin var ya o eşin...Neyse...
Eşimle aram bozulmasın diye ayda bir kez gittim hep ama kayınbabam mahremime kadar konuşur olduYA EŞİN GİTSİN GÖRSÜN SEN GİTME O NASIL Bİ KAYINPEDER YA DÖN ARKANI EMZİR DİYOR NE MÜNASEBET ELTİNİZ RAHATSA SİZ RAHAT OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ NE HADSİZ Bİ KAYINPEDERMİŞ YA BU AİLEYE GÜVENMEDE YANİ.
Kaynanam hava sıcak emzirsin arka odada diyor anca onun da pek farkı yokGogus ile diz kapağı arası kadinin bile kadina mahrem olduğu yerler. Kaynanan ne diyor kocasina ? Sana diyim bu tür insanlar yumusak konusmaktan anlamazlar. Tersliceksin.
Eşim diğer odada uyuyordu duymadı ama duysada beni savunmazdı kesinvalla gezdirmeyi falan geçtim de kayınbabanız memelerine mi bakacağım diyecek kadar düstursuz biri!
eşiniz bu durumda ne tepki veriyor?
Belki onun da zoruna gidiyordur kocasinin böyle konusmasi. Ama bu adam pek laftan anlar bir tipe benzemiyor. Bir daha bu konuyu acarsa senin yaninda emzirince ne olacak kac aydir niye bu kadar zorluyorsun diye söyle cekinme.Kaynanam hava sıcak emzirsin arka odada diyor anca onun da pek farkı yok
Neyse üzülme,sık dişini yakında ayrılır bebeğin emmekten,gerçi kayınbaba müsveddesi bir tane daha yap diyormuş,tabi,kesintisiz manzara önemli...Eşim biraz pısırık, ah beni biraz savunsa ben bu hallere düşer miydim. Ben böyle görmedim ailemden
Küçük kaynın varsa krtulrsun en kçk gelinsen işin zor kolay gelsinMerhaba kızlar.Uzun bir aradan sonra yine size yazıyorum.Belki her zamanki şeyler ama bunaldım artık.Geçen hafta sonu kayınbabamda iki gece yatılı kaldık.Eşimi sevdiğim için ailesine katlandım saygımı gösterdim.Ama onlar hep benden bir beklenti içinde,yaranmak gibi bir amacım yok ama bu aşırı beklentileri beni sinirlendiriyor artık.Benim devamlı benden 3 yaş küçük eltim gibi olmamı bekliyorlar. Neymiş eltim kayınbabamla aynı odada otururken sırtını dönüp öyle emziriyomuş, kayınbabam bana diyo ki o böyle emziriyor sende sırtını dön emzir senin memelerine mi bakcam ben diyor. Kaç kere söyledim baba ben eşim hariç başka bir adamın yanında emziremiyorum rahat edemiyorum diye, kendi öz babamın yanında bile emzirmiyorum utanıyorum diyorum anlamıyor. Kaynanamda diyor ki eltim oğlunu kaynanamın kucağına veriyormuş, kaynanam eltime mahalleyi şöyle bir gezelim dediğinde eltim anne siz gezin ben bulaşığı yıkayakoyim diyormuş, kaynanamda eltimin oğlunu alıp mahallede turluyormuş neymiş benim oğlumla da gezcekmiş,oğluma gel beraber gezelim babannem diyor,beni yok sayıyor.Kaynanamın evin önü cadde gibi otobüs minübüs vızır vızır geçiyor çok tehlikeli yol,ben nasıl buna izin veriyim.Gezceksek hep beraber gezelim o çocuğun annesi benim,beni yok saymak ne demek ya. Eltim çocuğunu kaynanamın kucağına verip gezdirtiyor diye bende öyle yapıcam diye şart mı var.Eltim normalde de rahat, çocuğunu pek umursamayan bir insan, ama ben çocuğuna düşkün bir anneyim,oğlumun sağlığını düşünürüm her zaman, benim herşeyim oğlum.Neymiş eltim haftada 3 gün kaynanamın evine geliyormuş ben ayda bir kez geliyormuşum. Yani arkadaşlar benim kızdığım nokta şu eltim farklı aileden geliyor ben farklı aileden geliyorum, onun karakteri farklı benim karakterim farklı.Ben eltim gibi davranmak onun gibi yaşamak zorunda mıyım. Nasıl başedecem ben bu insanlarla ya nolur bir akıl verin
Eşim diğer odada uyuyordu duymadı ama duysada beni savunmazdı kesin
Madem öyle iki ayda bir git gene konuşuyorlarsa üç ayda bir git eşinde bıkmış madem ailesi ile az görüş bunlatdan faydadan çok zarar gelir .Eşim de babasının huylarından bıkmış durumda birkaç kez bazı konularda uyardı ama babası laftan anlamıyor zavallı eşim son zamanlarda çöktü artık sesi bile çıkmıyor babasına karşı o da bunaldı artık
Aynen dinlemiyom onu canımTerbiyesiz insanlar sinir oldum ne munasebet yanında emzirmek birde koca adam bunu dile getiriyor tovbe ya rabbim ya
Arkadasim sen eltin gibi davranmak zorunda degilsin yada onların seni sokmaya calıştigi kaliplara girmek zorunda degilsin
Ben butun kalipları kirdim istedikleri gibi olmadım bunun icin mucadele ettim ben buyum dedim ister kabul ederler ister etmezler oda onların sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?