• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve kayınbabam devamlı benim eltim gibi davranmamı bekliyorlar

KP konusunda haklisiniz. Ne alaka yani yaninda emzirmek. Ne alakaaaaaa...

Bebek gezdirme konusunda ben sizi haksiz buldum. Ben şahsen bir sakinca göremedim. Gezdirsin kadin. Sizin kocanizida o büyütmüş. Eger kocanizin kopuk kolu bacağı yoksa demekki kv iyi yada kötü bakiyor yani.

Oha yahu adamın senin memelerinle derdi nedir
Pis herif o lafı demeye utanir insan gelinisin
Sapık misin deseydin ille yanında emzireyim derdin nedir deseydin, hadsiz

Sahiden kp ne kadar rahat adammış ! Insan şaşırıp kalıyor böyle şeyler okudukça.. Allah sana sabır versin canim ayda bir gidiyorsan iki ayda bir gitmeye çalış..

Her seye katlanma ya pes. Meme diye kelime kullanan kayinpederim olsa git karinin memelerine bak sapik derim! Pes yani yuh

Merhaba kızlar.Uzun bir aradan sonra yine size yazıyorum.Belki her zamanki şeyler ama bunaldım artık.Geçen hafta sonu kayınbabamda iki gece yatılı kaldık.Eşimi sevdiğim için ailesine katlandım saygımı gösterdim.Ama onlar hep benden bir beklenti içinde,yaranmak gibi bir amacım yok ama bu aşırı beklentileri beni sinirlendiriyor artık.Benim devamlı benden 3 yaş küçük eltim gibi olmamı bekliyorlar. Neymiş eltim kayınbabamla aynı odada otururken sırtını dönüp öyle emziriyomuş, kayınbabam bana diyo ki o böyle emziriyor sende sırtını dön emzir senin memelerine mi bakcam ben diyor. Kaç kere söyledim baba ben eşim hariç başka bir adamın yanında emziremiyorum rahat edemiyorum diye, kendi öz babamın yanında bile emzirmiyorum utanıyorum diyorum anlamıyor. Kaynanamda diyor ki eltim oğlunu kaynanamın kucağına veriyormuş, kaynanam eltime mahalleyi şöyle bir gezelim dediğinde eltim anne siz gezin ben bulaşığı yıkayakoyim diyormuş, kaynanamda eltimin oğlunu alıp mahallede turluyormuş neymiş benim oğlumla da gezcekmiş,oğluma gel beraber gezelim babannem diyor,beni yok sayıyor.Kaynanamın evin önü cadde gibi otobüs minübüs vızır vızır geçiyor çok tehlikeli yol,ben nasıl buna izin veriyim.Gezceksek hep beraber gezelim o çocuğun annesi benim,beni yok saymak ne demek ya. Eltim çocuğunu kaynanamın kucağına verip gezdirtiyor diye bende öyle yapıcam diye şart mı var.Eltim normalde de rahat, çocuğunu pek umursamayan bir insan, ama ben çocuğuna düşkün bir anneyim,oğlumun sağlığını düşünürüm her zaman, benim herşeyim oğlum.Neymiş eltim haftada 3 gün kaynanamın evine geliyormuş ben ayda bir kez geliyormuşum. Yani arkadaşlar benim kızdığım nokta şu eltim farklı aileden geliyor ben farklı aileden geliyorum, onun karakteri farklı benim karakterim farklı.Ben eltim gibi davranmak onun gibi yaşamak zorunda mıyım. Nasıl başedecem ben bu insanlarla ya nolur bir akıl verin
O nasıl kp yaaaa
Senin memenin onun ağzında ne işi var
Tövbe estafurlah:KK57:

Sen eltin gibi olmayacağını onlara öğret
Çizgini bozma sakın
Nerde rahatsan orda emzir çocuğunu
Eltinde sırtını dönüp emziriyormuş bu ne rahatlık
En büyük hatanız ne biliyomusun
Onların evine yatılı gitmek
Aynı evde yatıp kalkınca arada mesafe bırakmazlar
En güzeli misafir gibi gitmek hem böyle ce caddede gezmeye vaktiniz olmaz çocuk uyucak huysuzlandı diyip hemen kalkacaksın

Kayınpederin genişliğinden ben de istiyorum:oha: kimse gibi davranmak zorunda değildin. Olduğun gibi davran zamanla kabullenirler.

Bu nasıl bi talep ya. "Yanımda emzir"miş. Benim ilk anladığım siz kp in yaninda arkanizi dönmeden emziriyosunuz da o bundan rahatsız olup arkanı dön emzir diyo. Yuh yani kötü kötü şeyler geldi aklıma.

Eğer bir daha bu emzirme konusunu açarsa kayınbabam şunu desem olur mu. Baba benim mahremiyet anlayışım bu şekilde. Herkesin karakteri farklıdır benim karakterim böyle desem
Canım,o dilden anlayacak olan,o cümleyi kurmaz zaten,tabi sen rahat ol ki o da körpe bir şeyler görsün,Tövbe yarabbim sabah sabah...Bana kayınvalidem böyle bir cümle kurmuştu.Onlardayken bebeğimi üst katta emzirip yatırıp geliyordum.Nolcak arkanı dönüpte emziriver,o senin baban demişti.Tüylerimin kirpi gibi olduğunu hissettim,ben onu yapmam,assla dedim.Nasıl dediysem bir daha yukarı çıkarken ters ters baktı ama birşey demedi.Kaldı ki benim kayınpederim bakıma muhtaç yaşlı bir adamdı.Normal karşılayanda vardır ama ne olursa olsun,benim aile görgüme taban tabana zıt...

Ay okurken bile sinirlendim..Ne kadar ayıp ya.canim benim inanki hiç takma aynen devam.alissinlar sana.ne münasebet ya.herkesin bı tarzı var.tobe tobeee

Aslında hiç saygı gösterilcek bir insan değil ama eşimle aram bozulmasın diye saygımi gösteriyorum mecburen. Bu emzirme konusunda şu cevabı verdim ben arka odada yatarak emziriyorum keyif yapıyorum, burada senin karşında yatarak memem açık emziremem günah olur dedim o da git çabuk emzir gel o zaman dedi. Onun anlıcagı dilden ona konuştum.
Anlayacağı dilden değil,sevdiği dilden konuşmuşsun canım ya,yatarak keyif yapmayı diyebildiysen herşeyi dersin,kim tutar seni...

bu konuda tepki göstermesi gereken kişi sen değilsin eşin . eşinle paylaş durumu annesine babasına seni saydıraccak kişi o sonuçta

sen aynı odadayken emzirmeye kalksan kayınpederin usulca kalkıp dışarı çıkmasıdır etik doğru olan. ama sizin hikayede sanki sofraya buyur eder gibi emzirmeyi odada yapmanın sakıncası olmadığı söyleniliyor. üstüne üstlük kayınpederin meme kelimesini kullanmasından bile rahatsız oldum.bu herhangi birinin memesi değil cünkü.konu sizinle ilgili. ben onlara cvp dahi vermez bildiğimi okurdum. herkesin değer yargıları farklı.kimse kimseden herkes olmasını beklemesin.

Ay aklıma takıldı kızı gelince oda ikisini birden çıkarıp babasının kp yaninda emziriyormu ayıp gizli günah yokmu bunlarda vallahi sapık o adam uzak durun

Back