- 8 Ocak 2017
- 1.021
- 1.572
- 48
- 31
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
eltim farklı aileden geliyor ben farklı aileden geliyorum, onun karakteri farklı benim karakterim farklı.Ben eltim gibi davranmak onun gibi yaşamak zorunda mıyım.
Canım kimseye bişey açıklamak zorunda değilsin.canım böyle istiyo ay nasıl sinir oldum.ona ne ya.kp ne karışır gelinin nerde emzirceğine Nasıl insan bunlar.1,5 sene emzirdim kızımı.ya kp odadan çıkardı.yada ben başka odaya geçerdim.doğrusu Burdur zaten.yaşın kaç bu arada canım.Eğer bir daha bu emzirme konusunu açarsa kayınbabam şunu desem olur mu. Baba benim mahremiyet anlayışım bu şekilde. Herkesin karakteri farklıdır benim karakterim böyle desem
Ama niye öyle diyorsun,fırsat bu fırsat, ne görse kardır şimdi...Adam elimde kalır.gibi geliyor.Kayınpederiniz çok terbiyesiz. .Ne demek ya memelerinemi bakıcam.Ne kadar itici ..bunu boyle dile getirmesi zaten iyice soğuttur ..hiç de gitmek zorunda degilsiniz birakin eltiniz ne hali varsa görsün.
Sende kimse yokken ağzinın payini ver biz öyle yetişmedik bana göre uygun değil birdaha bana bu konuda konuşmayın deyin eski kimyalarınıza baktımda kp yüzünden kavgalar falan çıkmış çokta saygıda kusur edilmeyecek bi tip değil
Kayınbabam o lafı bana söylerken eşim diğer odada uyuyordu. Gerçi yanımda olsa da savunmazdı. Eşime kararlı bir şekilde bu konuyu açıyim di mi"Normal" bir erkegin bu laf uzerine ortaligi ayaga kaldirmasi gerekiyordu.
Sorun kayinpeder degil esin. Surekli "ne yapsin" tarzinda arka almissin ama bu kadar pasiflik olmaz. Kararli bir sekilde "Baba bu laflarin yokgibiyimin ile terbiyesine ters. Bir daha bu sekilde konusursan buraya getirmeyecegim" demesi gerekiyor. Esinizin o ailede hic mi agirligi yok? Yoksa da edinsin bi zahmet.
kaynata benim memelerimi nasıl konusur böyle biseye nasıl müsade edersin bi kere en buyuk sorun mu sessiz sesiz baba söyle böyle diye anlatıcagınaMerhaba kızlar.Uzun bir aradan sonra yine size yazıyorum.Belki her zamanki şeyler ama bunaldım artık.Geçen hafta sonu kayınbabamda iki gece yatılı kaldık.Eşimi sevdiğim için ailesine katlandım saygımı gösterdim.Ama onlar hep benden bir beklenti içinde,yaranmak gibi bir amacım yok ama bu aşırı beklentileri beni sinirlendiriyor artık.Benim devamlı benden 3 yaş küçük eltim gibi olmamı bekliyorlar. Neymiş eltim kayınbabamla aynı odada otururken sırtını dönüp öyle emziriyomuş, kayınbabam bana diyo ki o böyle emziriyor sende sırtını dön emzir senin memelerine mi bakcam ben diyor. Kaç kere söyledim baba ben eşim hariç başka bir adamın yanında emziremiyorum rahat edemiyorum diye, kendi öz babamın yanında bile emzirmiyorum utanıyorum diyorum anlamıyor. Kaynanamda diyor ki eltim oğlunu kaynanamın kucağına veriyormuş, kaynanam eltime mahalleyi şöyle bir gezelim dediğinde eltim anne siz gezin ben bulaşığı yıkayakoyim diyormuş, kaynanamda eltimin oğlunu alıp mahallede turluyormuş neymiş benim oğlumla da gezcekmiş,oğluma gel beraber gezelim babannem diyor,beni yok sayıyor.Kaynanamın evin önü cadde gibi otobüs minübüs vızır vızır geçiyor çok tehlikeli yol,ben nasıl buna izin veriyim.Gezceksek hep beraber gezelim o çocuğun annesi benim,beni yok saymak ne demek ya. Eltim çocuğunu kaynanamın kucağına verip gezdirtiyor diye bende öyle yapıcam diye şart mı var.Eltim normalde de rahat, çocuğunu pek umursamayan bir insan, ama ben çocuğuna düşkün bir anneyim,oğlumun sağlığını düşünürüm her zaman, benim herşeyim oğlum.Neymiş eltim haftada 3 gün kaynanamın evine geliyormuş ben ayda bir kez geliyormuşum. Yani arkadaşlar benim kızdığım nokta şu eltim farklı aileden geliyor ben farklı aileden geliyorum, onun karakteri farklı benim karakterim farklı.Ben eltim gibi davranmak onun gibi yaşamak zorunda mıyım. Nasıl başedecem ben bu insanlarla ya nolur bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?