Kaynanam ve kayınbabam devamlı benim eltim gibi davranmamı bekliyorlar

Allah sana gerçekten sabr versin en başından vermişsin ellerine kozu sen . Tabıkı saygıda kusur etmıyceksin ama karşındaki insan büyükte olsa küçükte olsa saygıya değecek insan olması lazım

Bi gülme ve şok arasi gidip geliyorum...
Allah sabir versin. O adamdan uzak dur yani esin niye susuyor..bunlari esinde biliyormu?

"Ben senin memelerinr mi bakicam" diyen bir kayinpederi zihnimde canlandirmakta gucluk cektim.
Benim eltim de ayni sekilde kayinpederin yaninda arkasini donup emzirebilir. Ben asla yapmam yapamam. Esim haric kimsenin yaninda emziremem. Kadin erkek fark etmez. Bunu surekli soyluyorum. Emzirmem gerektiginde odadan cik diye annemi bile uyardim simdiden.

Kayınpedere ohaaaaaaaaaaaa diyorum.

Memelerine mi bakıcam!!!! Bunu gelinine nasıl diyebilir. Pessssss. Eşin de hiç birşey dememiş belli ki. Miğdem bulandı bu nasıl adam!

eltim benim gibi davransın ben niye onu örnek alıyorum diyin. çok komikler yaaa.
bana böyle baskı yaparsanız ters teper iszden uzaklaşırım deseniz anlarlar mı..
ya da umursamayın bir gün ümidi keserler sizden
eşiniz ne diyor ğeki

Kayınpedere ohaaaaaaaaaaaa diyorum.

Memelerine mi bakıcam!!!! Bunu gelinine nasıl diyebilir. Pessssss. Eşin de hiç birşey dememiş belli ki. Miğdem bulandı bu nasıl adam!
Eşim o sırada diğer odada uyuyordu duymadı ama duysada birşey demezdi kesin pısırık çünkü Allahtan korkar gibi korkuyor babasından

Eşim anca bana haklısın der ve pısırık gibi susar babasına birşey diyemez pek

kayınbabam bana diyo ki o böyle emziriyor sende sırtını dön emzir senin memelerine mi bakcam ben diyor.

bunu demesi bile iğrenç.

Nasıl başedecem ben bu insanlarla ya nolur bir akıl verin

Aynen devam et. Arka odada emzir, ayda bir git. Alışsınlar. Söylenmeye devam ederlerse ağızlarının payını ver. Eltim gibi olmak zorunda değilim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…