- 5 Nisan 2017
- 110
- 18
- 13
- 37
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Eşimi az önce aradım anlattım haklisin dedi,bu konuyu tekrar konuşalım dedi. Kayınbabam daha öncede oğlum kucağimdayken çocugun kafasi memelerinin arasında duruyor ya kafası sağa sola kaymıyor dedi kaynanamın yanında kaynanam sustu
İnan çok bunaldım ya arka odada emzirmem sorun oluyor ya
Eşimi az önce aradım anlattım haklisin dedi,bu konuyu tekrar konuşalım dedi. Kayınbabam daha öncede oğlum kucağimdayken çocugun kafasi memelerinin arasında duruyor ya kafası sağa sola kaymıyor dedi kaynanamın yanında kaynanam sustu
Yok canım sadece sana değil bana göre de sapıkkkkkkkkBu kayinpeder sadece bana mi sapik geldi?
Yok canım sadece sana değil bana göre de sapıkkkkkkkk
Aynen. Bebek emince ses çıkıyor bazen, belki de onun sesinden haz alıyordur sapık herif. Ulan benim kp dese bunu yıkarım ortalığı.Gelinine meme davasi yapan kayinpeder sapik degil de ne olacak ki baska degil mi?
Yooo,hepimize de gayet bir değişik geldi en azından,ben çoktan etiketi yapıştırdım daBu kayinpeder sadece bana mi sapik geldi?
Aynen. Bebek emince ses çıkıyor bazen, belki de onun sesinden haz alıyordur sapık herif. Ulan benim kp dese bunu yıkarım ortalığı.
1. de göremedi tabi arayı acmadan ıkıncıyı yap.Aynen anca öterler ben asla eltim gibi olmicam. Ikinci çocuk yapın diye tutturuyor birde kayinbabam
:)Bende öyle dedim,manzaranın kesintisiz olması önemli tabi,gözlere bayram1. de göremedi tabi arayı acmadan ıkıncıyı yap.
Eşim o sırada diğer odada uyuyordu duymadı. Ama eşim duysada pısırık birşey demez
Bi gülme ve şok arasi gidip geliyorum...
Allah sabir versin. O adamdan uzak dur yani esin niye susuyor..bunlari esinde biliyormu?
Takılmıcak gibi değil ki yaTakmaa kafanaa
Eşim o sırada diğer odada uyuyordu duymadı ama duysada birşey demezdi kesin pısırık çünkü Allahtan korkar gibi korkuyor babasındanKayınpedere ohaaaaaaaaaaaa diyorum.
Memelerine mi bakıcam!!!! Bunu gelinine nasıl diyebilir. Pessssss. Eşin de hiç birşey dememiş belli ki. Miğdem bulandı bu nasıl adam!
Eşim anca bana haklısın der ve pısırık gibi susar babasına birşey diyemez pekeltim benim gibi davransın ben niye onu örnek alıyorum diyin. çok komikler yaaa.
bana böyle baskı yaparsanız ters teper iszden uzaklaşırım deseniz anlarlar mı..
ya da umursamayın bir gün ümidi keserler sizden
eşiniz ne diyor ğeki
kayınbabam bana diyo ki o böyle emziriyor sende sırtını dön emzir senin memelerine mi bakcam ben diyor.
Nasıl başedecem ben bu insanlarla ya nolur bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?