- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Ben koca karnimla hamileyken o kiza evimde 10 gün baktım hizmet ettim. O hiçbirseye eline sürmedi gece 4 e kadar karnimi tuta tuta bulaşık yikadim o varsa yoksa yemeğe laf etti. Kaynim onu kaçırıp geldi ben sahip çıktım ama o benden 3 yaş küçük olmasına rağmen neler çektirdi günahimi almayinhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ilesinin-devamli-eltimi-bana-ovmeleri.995575/
Yalnız siz eltinize fena takmışsınız her konunuz eltinizle ilgili. Kocasının eltinizi övmesi yemeklerini övmesi öpmesini bile kıskanmışsın bu alıntıladığım konuda. Yemeklerini aşağılamışsınız. Başka konularda var yine eltinizle alakalı ben çözemedim ne alıp veremediğiniz var çekemiyorsunuz kızı bir türlü.
Bu kaynananla kayınpederinle değil seninle alakalı bir türlü kabullenememişsin ki. Kocasıyla iyi olması bile gözünüze batmış yazık eltinize gerçekten sürekli herşeyi batan hiçbirşeyini beğenmeyen kıskanan hasetlenen sizin gibi bir eltisi var Allah o kıza sabır versin. Başka işiniz gücünüz kalmış evde oturup otururup burada onla ilgili onlarca konu açıyorsunuz bir meşgale bulun kendinize.
Ayda bir kez eşim için görüşüyorum o kadar. Eşimin böyle babası olduğunu bilmiyodumeş seçerken ailenin ne kadar önemli olduğunu ,eşimizle yüzde yüz anlaşsakta sevgi saygı olsada bunun yeterli olmadığını,eşlerimizi aileleriyle beraber kabul ettiğimizi yada etmek zorunda olduğumuzu ,et tırnak gibi ayrılamayacaklarını,hataları objektif yorumlayan eşlere sahip olsak bile köklü değişime yani ailesini hayatımızdan çıkarmak gibi bir icraata sonsuza kadar kavuşamayacağımızı bilerek evlenmek lazım... burada o kadar çok örnek teşkil eden konu var ki bunlardan biride sizsiniz...GÖRÜŞMELERİNİZİ EN AZA İNDİRİN.
Alırlar,artık ben emin oldum.Bir nikahtan geliyorduk.Orada bulunan kart zamparanın biri,bir kızın güzelliğini anlatarak,ağzının suları aka aka,ah şu kızı bir oğluma alsam diyordu.Cümlede bir şey yok.Ama adamın o anki yüz ifadesini görseniz,tiksinirdiniz.Gelin al,sonra ne kadarını görebilirsen yarabbi şükürMadem öyle iki ayda bir git gene konuşuyorlarsa üç ayda bir git eşinde bıkmış madem ailesi ile az görüş bunlatdan faydadan çok zarar gelir .
Sen kp e arkanı dönüp emzirince kp zevk mi alıyor acaba pis adam .
Aynen böyle söyle,her defasında.tekrarla,başka kelime bulmaya çalışma bile.Bozuk plak gibi...bakın açık bir şekilde "senin yanında emzirmicem ben yeter artık üzerime gelme amacın ne senin ben erkek yanında emzirmem konu kapandı uzatma baba" demen gerekiyor
bu saatten sonra da sana kötülük yapmaya çalışırlarsa da misliyle karşılık vermen gerekiyor herkese karşı.
kp bozuntusu aynı tepkiyi aldıkça en sonunda vazgeçer terbiyesizlik yapmaya çekinir belki, madem böyle bir ailesi olan adamı koca diye almış bir de çocuk yapmış cazgır olmak zorundaAynen böyle söyle,her defasında.tekrarla,başka kelime bulmaya çalışma bile.Bozuk plak gibi...
Valla güldürdün beniKonu sahibi kp ye dikkat et adam sapik.
Bu arada arkadaslar bu karikaturun gelmesi gerekti artik
Eki Görüntüle 1991831
Ben arka odada emzirmeye devam ediyom canım. Evet başbaşa kalıyor olabilirler
Böyle babası olduğunu bilsem evlenmezdimkp bozuntusu aynı tepkiyi aldıkça en sonunda vazgeçer terbiyesizlik yapmaya çekinir belki, madem böyle bir ailesi olan adamı koca diye almış bir de çocuk yapmış cazgır olmak zorunda
o nasıl kp yaaa senin memelerin ortaya mevzu oluyor öyle... iğrendim!
Aynen canım çok çok rahat biri kocasıyla yatak ilişkisini bana anlattı birgün pat diye çok rahat kızHiç şaşırmadım. Ben işleri yaparım sen git diye kayınvalideyi yollayan, kayınpederin yanında bebek emziren rahat, geniş bir kadın. Günah almak istemem ama böyle böyle çıkıyor işte 3. sayfa haberleri.
Patlama noktasına geldim inan canımBelki onun da zoruna gidiyordur kocasinin böyle konusmasi. Ama bu adam pek laftan anlar bir tipe benzemiyor. Bir daha bu konuyu acarsa senin yaninda emzirince ne olacak kac aydir niye bu kadar zorluyorsun diye söyle cekinme.
Aynen canım çok çok rahat biri kocasıyla yatak ilişkisini bana anlattı birgün pat diye çok rahat kız
lafını verin boşverin yaa bırakın isterlerse kötü gelin desinler bu kadar özele karışılmaz bayaa dengesiz bi adammış ben olsam haddini bildirirdim değil erkek kadının yanında bile emzirmeye utanırım ya bu kişinin kendisiyle alakalı bişey yaniEşimle aram bozulmasın diye ayda bir kez gittim hep ama kayınbabam mahremime kadar konuşur oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?