- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi Yokgibiyim
ne garip bir aileye gelin gitmissin kaynanan ayrı kayınpederin ayrı saç baş yolduracak insanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen öyle canım eşimin ailesinin böyle olduğunu bilseydim eşimle evlenmezdimne garip bir aileye gelin gitmissin kaynanan ayrı kayınpederin ayrı saç baş yolduracak insanlar
Ah canım ah bu adamdan çektiğim kadar kimseden çekmedim ben bu yaşıma kadar hakkım haram olsun ona mahremime kadar konuştu,ölse fatiha bile okumucam o derece. Adam kesinlikle karşısındaki insanı konuşturmuyor zeytinyag gibi üste çıkıyor. Arada eşim var diye bağırmadan kendimi savunmaya çalışıyom.Eşimde babam olmasa boğazını sıkardım dedi bugün, oda arada kalıyorKayınpeder sapık mı ne ben senin yerinde olsam okkalı bir cevap verirdim.ne diye laf anlatmaya calisiyosun bu dengesiz adama.isi gücü bırakmış emzirmene takmış pesss
Eltimi tanısan bana hak verirdin.Çocuğunu düğünde bile birinin kucağına verip 3 ya 4 saat çocuk aç mi emcek mi umruna katmıyor,çocuğunu kucağına alıp ilgilenmiyor hem de saatlerce,çocuk açlıktan başka birinin kucağında uyuyakalıyor en sonunda.Ama yinede çocuğunu umursamayan anne diyemezsin!
Eltim hizmet etmez,kayınbabama hafta da 3 gün gelir ve aynı odada sırtını döner emzirir emzirmek istediği zaman. Ben ayda bir kez gidiyom hizmet ediyom ve farklı odada emziriyom fark bu. Benim eltim gibi olmamı bekliyorlar,hafta da 3 gün geliyim oğlum kendi kucaklarından hiç inmesin istiyorlar,oğlumu benden kıskanıyorlar neler neler düşünYahu manyakmi bu insanlar kardes kardese bile benzemezken elti eltiye nasil benzesin.hay gerizekalilar.bence bunlarin amaci iki eltiyi iddalastirip firsattan yararlanmak.hadi bakalim hanginiz maharetli adi altinda sizi hizmetci gibi kullanmak.sinir oluyorum insanlari boyle suistimal edenlere...
Utanma hiç yok adamdaOnu , bunu geç kardeşte kayınbaba beni şok etti. Nasıl kendini bilmezlik bu , brn senin memelerine mi bakıcamm. Tövbe tövbee taviz verme mesafeni koru hatta arayı iyice aç...
Eşimde babam olmasa boğazını sıkardım dedi bugün,o da arada kalıyorŞok oldum resmen benim eşim olsa kıyameti koparir ne demek arkani dön emzir sapık mı anlamadım çok saçma sen ne diye karışıyon hem aayyy çok garip
Allah korusun canım daha kötü olaylardan. Evet kayınbabam normal bir insan değil utanma edep vicdan insanlık namına pek biseyi yok. Mahremime kadar konuştu hakkım haram olsun ona.Ne kadar kendimi savunsamda olmadı laftan anlamıyor kayınbabam, ona bağırsam eşimle de kötü olcam. Bu edepsiz için eşimle boşanma noktasına gelmek istemem yuva kolay kurulmuyor.Eşimle bu konuyu konuştum eşim bana hakverdi ama benim mahremimi önemsemediğini yeterince bu duruma sinirlenmedigini düşünüp eşimle küstüm 1 gün hiç konuşmadık, bu akşam tekrar konuştuk. Eşim sinirlenmez miyim tabikide sinirlendim, babam olmasa boğazını sıkardım dedi napim bir tarafta sen bir tarafta babam dedi,babamla konuşcam dedi. Eşim uyuyordu diğer odada,kayinbabam bana o lafı söylediği sırada. Sonradan anlattım eşime. O da arada kalıyorKiskancliktan olsa Diker kaynanani basina kendi çıkar gider emzirme zamanı. Kayinpederin normal degil. Sana da kızıyorum. Yarin öbür gün seni taciz etse allah korusun "aman esimle aram bozulmasın" deyip susacakmisin. Saygıyla alakası yök bunun. Erkek sonuçta kaldi ki insan babasına dahi güvenemez böylece bir konuda. Sanki ben senin memelerinemi bakacağım diyorsa bu kadar israrin sebebi ne Peki diye sor sende Mademki bakmayacaksin. Bozulursa da bozulsun aranız. "Ben senin kızın yerindeyim. Bu ısrarı kendi kızına yap (varsa tabi) Mademki sakıncası yok". Bir kere kp neyine senin nerde emzirmen.
Kayınbabamda edep yok. Kaynananım derdi benim oğlumu kucağına alıp mahalleyi gezmek gezerken de benim oğlumun oğlu torunum diye konu komşuya hava atmak torun delisi çünkü:) benim eltiyi tarif etmişsin pek takma kafana boşver ayrıca kp sapıkmıdır nedir tatmin mi ediyor kendini ne allah allah ona çok kızdım
Çocuk babaannesiyle tabi vakit geçirsin ama tehlikeli yerlerde değil.
Mahallayi çocukla gezince bi farklı mı oluyor acaba ne tuhaf karakterler var ya
Hiçbir babaanne anne gibi bakamaz ama çocuğaRahatsiz olsam ne fayda tabiki hosuma gitmiyor.benim evladim ve bana sormadan istedigini yapiyor cok sık olmuyor ama istedigi zaman da alip goturur yani ben birsey desem bana bin soyler o benim torunum niye goturmiycekmisim sayarda sayar yakin oturuyoruz ve yuz goz olmak istemiyorum cunku cok zor bir insan.bide diger aile bireylerine yansir esime soyler kpederime soyler onlarda bana cephe alir sen kizi babaannesiylen niye disari gondermiyorsun derler.bir suru tantana olacagina susmayi yegliyorum cunku zararli ben cikicam bu isten.kvalideme guveniyorum acikcasi belki ondanda rahatim cunku benden cok cok pipirikli kizimjn cok ustune duser.
Allah korusun canım.İşte o yüzden oğluma çok düşkünüm onlarsa rahat çünkü bir anne kadar oğluma ağlamıcaklarıni onlarda biliyorlar oğlumu karpuz tutar gibi tutuyorlar kucaklarinda,nerde çocuk için zararlı birşey var çocuğu o zarardan korumaktansa birşey olmaz birşey olmaz diyorlar uyarmama rağmen. Çünkü nasılsa onlar benim kadar üzulülmücek çok rahatlar. Torun demek rahatlık demek,ne istersen çocuğa yaptırtmak demek onlar için çünkü. Bu yüzden torun tatlı diyorlar üzüntüsünü anne çekcek nasılsa onlar bildiğini yapmaya caliscaklar keyiflerince çocuğaOha ya açık açık senin memelerine mi bakıcam sanki diyor ? Ben olsam o adamın yanında oturamam bile ne demek burda emzir ben valla evde misafir varken gidiyorum odaya kapıyı bile kitliyorum bilmeden biri içeri dalar diye o kadar meydanlara saçamam valla memelerimi diğer konularda da cokkkk haklısınız hiç de takmayın yarın birgün çocuğunuzun başına bir şey gelse en çok sen aglarsin ...
Babannelerde dedelerde ne bu aşırı torun takıntısı anlamıyom zaten,Sanki çocuğu kendileri doğurmuş gibi annelik yapmaya kalkıyorlar.Allah yardımcin olsun seninde canımSinir oluyorum şöyle zihniyetlere Benim kaynanam da benim kız iki aylıkken geldi dedi ver çocuğu köye götürcem sende git çalış kocana destek ver dedi tabi verirmiyim geri püskürttüm şimdi de eşimle aramı açmaya çalışıyor neymiş ben boşanacakmışım kızımı alıp görümcemin üç oğlu var onun kızı Yok diye ona verecekmiş allah onları bildiği gibi yapsın sen onlara aldırış etme ben artık gidip gelmiyorum eşim kendi gidiyor
Babannelerde ve dedelerde ne bu aşırı torun takıntısı anlamıyom zaten,Sanki çocuğu kendileri doğurmuş gibi annelik yapmaya kalkıyorlar.Allah yardımcin olsun seninde canımSinir oluyorum şöyle zihniyetlere Benim kaynanam da benim kız iki aylıkken geldi dedi ver çocuğu köye götürcem sende git çalış kocana destek ver dedi tabi verirmiyim geri püskürttüm şimdi de eşimle aramı açmaya çalışıyor neymiş ben boşanacakmışım kızımı alıp görümcemin üç oğlu var onun kızı Yok diye ona verecekmiş allah onları bildiği gibi yapsın sen onlara aldırış etme ben artık gidip gelmiyorum eşim kendi gidiyor
Ben kaynanam ve kayınbabama oğlum konusunda asla güvenmiyorum yaşadığım birkaç olaydan dolayıRahatsiz olsam ne fayda tabiki hosuma gitmiyor.benim evladim ve bana sormadan istedigini yapiyor cok sık olmuyor ama istedigi zaman da alip goturur yani ben birsey desem bana bin soyler o benim torunum niye goturmiycekmisim sayarda sayar yakin oturuyoruz ve yuz goz olmak istemiyorum cunku cok zor bir insan.bide diger aile bireylerine yansir esime soyler kpederime soyler onlarda bana cephe alir sen kizi babaannesiylen niye disari gondermiyorsun derler.bir suru tantana olacagina susmayi yegliyorum cunku zararli ben cikicam bu isten.kvalideme guveniyorum acikcasi belki ondanda rahatim cunku benden cok cok pipirikli kizimjn cok ustune duser.
Kaynımım ilk eşinden iki tane çocuğu var onları da kızdan zorla alıp götürmüşler köye tabi kız daha fazla dayanamayıp çekti gitmiş anasının evine çocukları göstermiyorlar beyinlerini yıkamışlar görsen anneyi düşman biliyorlar . Hemide en küçüğü 5 aylıkken almışlar daha emiyormuş .Babannelerde dedelerde ne bu aşırı torun takıntısı anlamıyom zaten,Sanki çocuğu kendileri doğurmuş gibi annelik yapmaya kalkıyorlar.Allah yardımcin olsun seninde canım
Bence hic yanliz kalma o manyakla dikkat et kendine canim.Gel bir de bana sor adam birde aynı hafta sonu yani geçen hafta ikiz bebek nasıl oluyor sperm falan diyerek onu anlattı hemde eşimin kaynanamın yanında
Ayda bir kez eşim için görüşüyorum o kadar. Eşimin böyle babası olduğunu bilmiyodum