• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve kayınbabam devamlı benim eltim gibi davranmamı bekliyorlar

Pisss sapıklar bu tiplere edepsiz , patavatsız olucaksın . Eşinle konuş gitme uzak dur bu adam bildigin sizler çocuk emzirirken mas ....b......yon yapıyor pissslikkkkk,...
Evet bence de öyle canım ayda bir kez gittiğim halde böyle oldu. Eşime söyledim bana haklısın babam patavatsız dedi geçti çok rahat sinirlenmedi bile. Sanki kendi karısının değilde başka bir kadının memelerine laf edilmiş gibi davrandı eşim,çok rahat yani ve babasından ödü kopuyor pısırık

Canım, kp ne kadar dengesiz laf etmiş. Eşin babasının senin mahremine laf söylemesini bile geçiştirmiş. Gitme bundan sonra, eşin tek gitsin. Sende evinde otur. Sorarsa neden gelmiyorsun diye, baban memelerine mi bakıcam dediğinde tiksindim gördükçe aklıma gelecek, sen tek git dersin. Eşin seni savunamıyorsa çatır çatır sen savun kendini. Ben o lafı duyduğumda evi başlarına yıkar kavga çıkartır ipleri kopartırdım, hiç ayıp haya kalmamış kusura bakmasınlar da, özellikle ağzına o kelimeyi alıp söylemesi iğrenç. Evet emzirmek normal birşey, rahatsız olmayanlara saygı duyuyorum, ama sonuçta kaşıkla mama yedirmek değil ki. Hem ne bu ısrar? Belkide bakacak memelere, bu kadar kafaya taktığına göre nerede emzirdiğini...
21 aydır yanımızda burda emzir diye ısrar ediyor bunaldım valla

Evet bence de öyle canım ayda bir kez gittiğim halde böyle oldu. Eşime söyledim bana haklısın babam patavatsız dedi geçti çok rahat sinirlenmedi bile. Sanki kendi karısının değilde başka bir kadının memelerine laf edilmiş gibi davrandı eşim,çok rahat yani ve babasından ödü kopuyor pısırık
Maşşallah,yürek konya ovası...

Zatrn kvalideler gelinlere sormazki torunumla gezebilirmiyim diye..belki yanlis ama cogu oyle benimkide dahil benim kayinvalidemde bize gelir kizima der hadi kizim ustunu giydiriyim disari cikalim der yani tabi o an bana sormasi lazim ama sormuyorlar geneli boyle kendilerinde hak goruyorlar.

Zatrn kvalideler gelinlere sormazki torunumla gezebilirmiyim diye..belki yanlis ama cogu oyle benimkide dahil benim kayinvalidemde bize gelir kizima der hadi kizim ustunu giydiriyim disari cikalim der yani tabi o an bana sormasi lazim ama sormuyorlar geneli boyle kendilerinde hak goruyorlar.
Peki sen bu durumdan rahatsız olmuyor musun kızını alıp sensiz mi dışarı çıkıyor

Merhaba kızlar.Uzun bir aradan sonra yine size yazıyorum.Belki her zamanki şeyler ama bunaldım artık.Geçen hafta sonu kayınbabamda iki gece yatılı kaldık.Eşimi sevdiğim için ailesine katlandım saygımı gösterdim.Ama onlar hep benden bir beklenti içinde,yaranmak gibi bir amacım yok ama bu aşırı beklentileri beni sinirlendiriyor artık.Benim devamlı benden 3 yaş küçük eltim gibi olmamı bekliyorlar. Neymiş eltim kayınbabamla aynı odada otururken sırtını dönüp öyle emziriyomuş, kayınbabam bana diyo ki o böyle emziriyor sende sırtını dön emzir senin memelerine mi bakcam ben diyor. Kaç kere söyledim baba ben eşim hariç başka bir adamın yanında emziremiyorum rahat edemiyorum diye, kendi öz babamın yanında bile emzirmiyorum utanıyorum diyorum anlamıyor. Kaynanamda diyor ki eltim oğlunu kaynanamın kucağına veriyormuş, kaynanam eltime mahalleyi şöyle bir gezelim dediğinde eltim anne siz gezin ben bulaşığı yıkayakoyim diyormuş, kaynanamda eltimin oğlunu alıp mahallede turluyormuş neymiş benim oğlumla da gezcekmiş,oğluma gel beraber gezelim babannem diyor,beni yok sayıyor.Kaynanamın evin önü cadde gibi otobüs minübüs vızır vızır geçiyor çok tehlikeli yol,ben nasıl buna izin veriyim.Gezceksek hep beraber gezelim o çocuğun annesi benim,beni yok saymak ne demek ya. Eltim çocuğunu kaynanamın kucağına verip gezdirtiyor diye bende öyle yapıcam diye şart mı var.Eltim normalde de rahat, çocuğunu pek umursamayan bir insan, ama ben çocuğuna düşkün bir anneyim,oğlumun sağlığını düşünürüm her zaman, benim herşeyim oğlum.Neymiş eltim haftada 3 gün kaynanamın evine geliyormuş ben ayda bir kez geliyormuşum. Yani arkadaşlar benim kızdığım nokta şu eltim farklı aileden geliyor ben farklı aileden geliyorum, onun karakteri farklı benim karakterim farklı.Ben eltim gibi davranmak onun gibi yaşamak zorunda mıyım. Nasıl başedecem ben bu insanlarla ya nolur bir akıl verin
Yahu manyakmi bu insanlar kardes kardese bile benzemezken elti eltiye nasil benzesin.hay gerizekalilar.bence bunlarin amaci iki eltiyi iddalastirip firsattan yararlanmak.hadi bakalim hanginiz maharetli adi altinda sizi hizmetci gibi kullanmak.sinir oluyorum insanlari boyle suistimal edenlere...

Peki sen bu durumdan rahatsız olmuyor musun kızını alıp sensiz mi dışarı çıkıyor[/QUOTEeve
Peki sen bu durumdan rahatsız olmuyor musun kızını alıp sensiz mi dışarı çıkıyor

Rahatsiz olsam ne fayda tabiki hosuma gitmiyor.benim evladim ve bana sormadan istedigini yapiyor cok sık olmuyor ama istedigi zaman da alip goturur yani ben birsey desem bana bin soyler o benim torunum niye goturmiycekmisim sayarda sayar yakin oturuyoruz ve yuz goz olmak istemiyorum cunku cok zor bir insan.bide diger aile bireylerine yansir esime soyler kpederime soyler onlarda bana cephe alir sen kizi babaannesiylen niye disari gondermiyorsun derler.bir suru tantana olacagina susmayi yegliyorum cunku zararli ben cikicam bu isten.kvalideme guveniyorum acikcasi belki ondanda rahatim cunku benden cok cok pipirikli kizimjn cok ustune duser.

Oha ya açık açık senin memelerine mi bakıcam sanki diyor ? Ben olsam o adamın yanında oturamam bile ne demek burda emzir ben valla evde misafir varken gidiyorum odaya kapıyı bile kitliyorum bilmeden biri içeri dalar diye o kadar meydanlara saçamam valla memelerimi diğer konularda da cokkkk haklısınız hiç de takmayın yarın birgün çocuğunuzun başına bir şey gelse en çok sen aglarsin ...

Merhaba kızlar.Uzun bir aradan sonra yine size yazıyorum.Belki her zamanki şeyler ama bunaldım artık.Geçen hafta sonu kayınbabamda iki gece yatılı kaldık.Eşimi sevdiğim için ailesine katlandım saygımı gösterdim.Ama onlar hep benden bir beklenti içinde,yaranmak gibi bir amacım yok ama bu aşırı beklentileri beni sinirlendiriyor artık.Benim devamlı benden 3 yaş küçük eltim gibi olmamı bekliyorlar. Neymiş eltim kayınbabamla aynı odada otururken sırtını dönüp öyle emziriyomuş, kayınbabam bana diyo ki o böyle emziriyor sende sırtını dön emzir senin memelerine mi bakcam ben diyor. Kaç kere söyledim baba ben eşim hariç başka bir adamın yanında emziremiyorum rahat edemiyorum diye, kendi öz babamın yanında bile emzirmiyorum utanıyorum diyorum anlamıyor. Kaynanamda diyor ki eltim oğlunu kaynanamın kucağına veriyormuş, kaynanam eltime mahalleyi şöyle bir gezelim dediğinde eltim anne siz gezin ben bulaşığı yıkayakoyim diyormuş, kaynanamda eltimin oğlunu alıp mahallede turluyormuş neymiş benim oğlumla da gezcekmiş,oğluma gel beraber gezelim babannem diyor,beni yok sayıyor.Kaynanamın evin önü cadde gibi otobüs minübüs vızır vızır geçiyor çok tehlikeli yol,ben nasıl buna izin veriyim.Gezceksek hep beraber gezelim o çocuğun annesi benim,beni yok saymak ne demek ya. Eltim çocuğunu kaynanamın kucağına verip gezdirtiyor diye bende öyle yapıcam diye şart mı var.Eltim normalde de rahat, çocuğunu pek umursamayan bir insan, ama ben çocuğuna düşkün bir anneyim,oğlumun sağlığını düşünürüm her zaman, benim herşeyim oğlum.Neymiş eltim haftada 3 gün kaynanamın evine geliyormuş ben ayda bir kez geliyormuşum. Yani arkadaşlar benim kızdığım nokta şu eltim farklı aileden geliyor ben farklı aileden geliyorum, onun karakteri farklı benim karakterim farklı.Ben eltim gibi davranmak onun gibi yaşamak zorunda mıyım. Nasıl başedecem ben bu insanlarla ya nolur bir akıl verin
Sinir oluyorum şöyle zihniyetlere Benim kaynanam da benim kız iki aylıkken geldi dedi ver çocuğu köye götürcem sende git çalış kocana destek ver dedi tabi verirmiyim geri püskürttüm şimdi de eşimle aramı açmaya çalışıyor neymiş ben boşanacakmışım kızımı alıp görümcemin üç oğlu var onun kızı Yok diye ona verecekmiş allah onları bildiği gibi yapsın sen onlara aldırış etme ben artık gidip gelmiyorum eşim kendi gidiyor

:) benim eltiyi tarif etmişsin pek takma kafana boşver ayrıca kp sapıkmıdır nedir tatmin mi ediyor kendini ne allah allah ona çok kızdım
Çocuk babaannesiyle tabi vakit geçirsin ama tehlikeli yerlerde değil.
Mahallayi çocukla gezince bi farklı mı oluyor acaba ne tuhaf karakterler var ya

Onu , bunu geç kardeşte kayınbaba beni şok etti. Nasıl kendini bilmezlik bu , brn senin memelerine mi bakıcamm. Tövbe tövbee taviz verme mesafeni koru hatta arayı iyice aç... :KK4:

Sen birde bana zor eltimi ikna etmiş arkasını dönüp emzirmeye, 21 aydır beni ikna etmeye uğraşıyor takmış bu konuya. Acaba şundan mı diye düşünüyorum.Kaynanamda kayınbabamda oğlumu doğdu doğalı bende çok kıskanıyorlar.Çocuk devamlı kendi kucaklarında dursun gözünün önünde dursun istiyorlar. Ondan mı acaba emerkende çocuk gözümüzün önünden ayrılmasın diye kıskançlıktan yapıyor anlamadım
Kiskancliktan olsa Diker kaynanani basina kendi çıkar gider emzirme zamanı. Kayinpederin normal degil. Sana da kızıyorum. Yarin öbür gün seni taciz etse allah korusun "aman esimle aram bozulmasın" deyip susacakmisin. Saygıyla alakası yök bunun. Erkek sonuçta kaldi ki insan babasına dahi güvenemez böylece bir konuda. Sanki ben senin memelerinemi bakacağım diyorsa bu kadar israrin sebebi ne Peki diye sor sende Mademki bakmayacaksin. Bozulursa da bozulsun aranız. "Ben senin kızın yerindeyim. Bu ısrarı kendi kızına yap (varsa tabi) Mademki sakıncası yok". Bir kere kp neyine senin nerde emzirmen.

Şok oldum resmen benim eşim olsa kıyameti koparir ne demek arkani dön emzir sapık mı anlamadım çok saçma sen ne diye karışıyon hem aayyy çok garip

Back