Kaynanam ve eşim. Nasıl davranmalıyım?

Hatasını anlayıp düzeltmeye çalışıyorsa bu da birşey.hiç umursamamasından iyidir
Ailece bi patavatsızlık etme hepsinde var. Lafın nereye gittiğini düşünmeden atarlar. Hatasının farkına vardırdım iyi davranıyor şimdi. Benden çok arıyor. Canımı yaktığı yerden canını yakma stratejisi uyguladım.

Annene, kızkardeşine ve yeğenine terbiyesizlik yapılmış küçücük çocuğa bir nevi şiddet var ortada ama siz hal ne yaparım nasıl düzeltirimin eşimle aramı derdindesiniz.
Eşiniz ailenizden özür dilesin önce saygısızlıkları adına
En olmadı yol ver gitsin

Bu öküzü çok mu aradın. Pesssss... kocana söyleyecek laf bulamıyorum.

Sorun kv de değil kocanda!!!!

Annene, kızkardeşine ve yeğenine terbiyesizlik yapılmış küçücük çocuğa bir nevi şiddet var ortada ama siz hal ne yaparım nasıl düzeltirimin eşimle aramı derdindesiniz.
Eşiniz ailenizden özür dilesin önce saygısızlıkları adına
En olmadı yol ver gitsin
Diledi tabii ki. Hatasını anladı annem de hadi büyüklük ben de kalsın yaklaşımında krizi aşmaya çalıştık

Bişey sorabilirim yim kk daş sizi zorlamayla mi aldılar?ne gIcİklar!sizin.hatanız o an o tatil iptal eder anami bacimi alır giderdim giderkende kurban ol sen anama bacima sen babamın evinin tozu bile olamazsın der yerin dibine sokar öyle bırakırım!

O değilde eşinle benim sorunum olabilir birbirinize herşeyi söyleyebiliriz... ama benim anneme bakın aile falan demiyorum bu şekilde davranamazzzz okadar.

Allah sabır versin işiniz çok zor eşinizde sinir hastalığı olabilir

X