Kaynanam ve eşim. Nasıl davranmalıyım?

terbiyesiz adam.nasıl bir vicdan o küçücük bebeğe yaptığı.inanılır gibi değil.
nasıl ezdirirsiniz kendinizi ailenizi böyle birine.
başlarım onun patavatsızlığına.patavatsızlık falan değil o.düpedüz saygısızlık,terbiyesizlik.
eşinizin ciddi sorunları var bence.siz tek başınıza bir şey yapamazsınız.

Eteğini beline dolamazsan daha çok çekersin malesef. Çocuğu düşürmek nasıl bir psikopatlıktır :sinirli:

Niye canım annesiyle birşey yapmak istemiyor onu anlatmak istedim. Bizimkiker dönmeden konuştuk özür diledi anlattı ben öyle demek istemedim diye. Annem tmm siz iyi olun iyi geçinin dedi güzel vedalaşıp gittiker. Ondan sonra da gittik bayram da biz çok alttan alan bi tavırla yaklsştı. Çocukla ilgilendi falan. Düzeltmeye çalışıyor

Bu olaydan sonra ben kızkardeşiniz ve annenizin yerinde olsam haddini bildirir o arabadan da inerdim ne kadar terbiyesizce acımasızca bir davranış. Sorun kaynananızda değil. Eşinizde. Hiçbirşey olmamış gibi el öpmelere kaynana ziyaretine nasıl devam edebildiniz. Benim ailemi istemeyen adamın ailesinin yüzüne de bakmam evime de almam. O bebeğe yaptığının da cevabını verirdim.

esim benim yigenimi ani fren yapıp araya dusurecek ve bunu bile bile yapacak he o adamın kafasını kırarardım bir bucuk yasındaki bebek yahu nasıl vicdansızmıs ya

Bu nasıl bir adam saygısız seviyesiz siz nasıl bir kadnsınız ailenize bunları reva görecek anneci erkeklerle evlenmeyin:duduk::KK11:

Niye canım annesiyle birşey yapmak istemiyor onu anlatmak istedim. Bizimkiker dönmeden konuştuk özür diledi anlattı ben öyle demek istemedim diye. Annem tmm siz iyi olun iyi geçinin dedi güzel vedalaşıp gittiker. Ondan sonra da gittik bayram da biz çok alttan alan bi tavırla yaklsştı. Çocukla ilgilendi falan. Düzeltmeye çalışıyor
yine başladık insanların tepkilerine göre koca korumaya.
hanımefendi inanın bunları yapması bişeyi değiştirmez.
bu normal bir davranış değil.
demekki sinirlendiği an kontrolünü kaybediyor.bunu görmek istemiyorsunuz.
bırakın kayınvalidenize çözüm aramayı.ilk sorun eşiniz

Konuyu sürekli başına kakıyorum zaten. "Nasıl bi halt ettim ben"in farkında. Ama ne olursa olsun annesi akrabası için hürmet bekliyor. Aman kırılmasın. Onun anasının canı can benimki patlıcan.

Korusam buraya yazmam. Şu an ne durumdayız onu belirttim.

Bayanın derdi kocasının annesini gezdir mesi sadece sanırım baksanıza diğer ayrıntılar onemsiz gibi davranıyor.

Eşinize çok mu yüz verdiniZ ne sanıyor kendini ailene yaptıkları onları sevmediğini gösterir bu da sizin üzleceğinizi düşünmediği anlamına gelir ve böyle adamlardan herşey beklenir.

Eşinize çok mu yüz verdiniZ ne sanıyor kendini ailene yaptıkları onları sevmediğini gösterir bu da sizin üzleceğinizi düşünmediği anlamına gelir ve böyle adamlardan herşey beklenir.

Merhaba kızlar. Benim de derdim kaynana, bu yüzden eşimle yaşadığımız tartışmalar. 2 yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz, benimkiler ha diye arabaya atlayıp gidemicek kadar uzakta. Daha yeni olduğum için bu beni zorluyor ama öyle ana kuzusu değilim. Ama eşim öyle değil tam bir ana kuzusu, her gün ana-kız gibi tel muhabbetleri vardır. Sık sık gitmek ister. Anası da sürekli bi duygu sömürüsü yapar eşime oram ağrıyo buram ağrıyo. Gelmiyosunuz. Vs. Gezmeyi çok sever. Hadi gezmeye de ölse koşar :) İstiyor ki hep ilgi gösterin gezelim ben nereye istersem al karını da gidelim. Doğal olarak ben de sürekli bunu yapmk istemiyorum. İçimden gelmiyor. O kızıyla bayramda tatillere giderken ben eşimle dayıya teyzeye el öpmeye gidiyordum! Bir yıl önce annem ve kızkardeşim bana gelmişti eşim neredeyse kovar gibi gönderdi. Beraber tatile gidiyorduk annem benzin parası uzattı biz de varız yük olmayalım diye eşim olmaz almadı. Annem de olmaz öyle gelmem bi daha öyle dedi. Eşim de gelmezsen işime gelir dedi. Çok kırıldık.. Kızksrdeşimin kızına ters davrandı arabada ağlamasından rahatsız olduğu için ani fren yapıp araya düşürdü. 1.5 yaşında bebeğe ağlama başım ağrıyo anlıyo musun dedi. Bunları ben gidip kaynanama söylemedim. Kol kırılır yen içinde kalır anası üzülmez tam tersi belki giderim de oğlu ona kalır diye mutlu olacak kadar bencil. Beni fırsatı bulunca hemen anneme şikayet eder, oğlu da. Bana da her telde ve gidişimizde başlar şikayete. Bişey demedik diye kendilerini mükemmel zannediyorlar. Eşimle sık sık tartışıyoruz. Bu durumu nasıl aşacağım fikrinize ihtiyacım var.
Ailene yapilanlari kabul edip akraba gezmesini birakmakla işe basla

İlgi sever kaynanaya mesafeli olmak istemem suç oldu canımı yakmak istedi kanımca. Ortada bi yuva var kriz oldu ama düzeltmeye çalışıyoruz. Daha fazlasını Allah sorar zaten ona..

Merhaba kızlar. Benim de derdim kaynana, bu yüzden eşimle yaşadığımız tartışmalar. 2 yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz, benimkiler ha diye arabaya atlayıp gidemicek kadar uzakta. Daha yeni olduğum için bu beni zorluyor ama öyle ana kuzusu değilim. Ama eşim öyle değil tam bir ana kuzusu, her gün ana-kız gibi tel muhabbetleri vardır. Sık sık gitmek ister. Anası da sürekli bi duygu sömürüsü yapar eşime oram ağrıyo buram ağrıyo. Gelmiyosunuz. Vs. Gezmeyi çok sever. Hadi gezmeye de ölse koşar :) İstiyor ki hep ilgi gösterin gezelim ben nereye istersem al karını da gidelim. Doğal olarak ben de sürekli bunu yapmk istemiyorum. İçimden gelmiyor. O kızıyla bayramda tatillere giderken ben eşimle dayıya teyzeye el öpmeye gidiyordum! Bir yıl önce annem ve kızkardeşim bana gelmişti eşim neredeyse kovar gibi gönderdi. Beraber tatile gidiyorduk annem benzin parası uzattı biz de varız yük olmayalım diye eşim olmaz almadı. Annem de olmaz öyle gelmem bi daha öyle dedi. Eşim de gelmezsen işime gelir dedi. Çok kırıldık.. Kızksrdeşimin kızına ters davrandı arabada ağlamasından rahatsız olduğu için ani fren yapıp araya düşürdü. 1.5 yaşında bebeğe ağlama başım ağrıyo anlıyo musun dedi. Bunları ben gidip kaynanama söylemedim. Kol kırılır yen içinde kalır anası üzülmez tam tersi belki giderim de oğlu ona kalır diye mutlu olacak kadar bencil. Beni fırsatı bulunca hemen anneme şikayet eder, oğlu da. Bana da her telde ve gidişimizde başlar şikayete. Bişey demedik diye kendilerini mükemmel zannediyorlar. Eşimle sık sık tartışıyoruz. Bu durumu nasıl aşacağım fikrinize ihtiyacım var.
Annene bunları yapan adama yaptırımın ne oldu merak ettim

YIRTARIM YA ANNEME O ŞEKİLDE DAVRANACAK YA DA YEGENİME HAYIRDIR ÇOK SİNİRLENDİM ŞUAN BÜYÜK HARFLERLE BUNU BELİRTMEK İSTEDİM.

Hatasını anlayıp düzeltmeye çalışıyorsa bu da birşey.hiç umursamamasından iyidir

sende onun annesine aynısını yap.
çirkefin hakkından çirkef gelir

X