• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam tam bir sivridilli artik ona cevap vermekten yoruldum bi akil verin ne olur evliligim bitm

bebegimveben07

PRENSIM GELIYOR
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
77
58
38
32
Mrb uzun olucak fakat ne olur okuyun.Esimle birbirbimizi cok seviyoruz fakat son gunlerde her ailede oldugu gibi tartismalar yasadik.esim aramiz bozukken kaynanamgile ziyarete gidince bana ters soguk davraniyor esimin annesini pek fazla sevmiyorm sevmemek icin cok neden var gelinlerin hicbirisi zaten sevmez.neyse yine bir gun esimle tartistik ama aramiz duzeldi kaynanaya gittik orda esim yine annesine cok iyi davraniyor bana ise ters ters bakiyor zoruma gitti.sonra telefonumu aldi vermiyir filan ver dedim biraz sesim yukseldi ama telefonda bisey old icin degl esimin bana soguk olmasi zorumda gidiyordu sonra esimle aramizdaki tartisma uzadi hata bizdeydi onlarin yaninda dilimizi tutamadik ikimizde laflar soyledik esim kalk eve gidiyoruz dedi ama gozu donmustu sinirden seni memleketine glturcem birakicam tarzi konustu geridonusu yok ailemin yaninda bizi kucuk dusurdun dilini tutmadin dedi her neyse yari yolda kac kez donelim dedim esime yolun yarisinda sakinlesti agladi hatta pisman oldu ben seni orada birakamam dedi aileni gorup geliriz dedi gittik annemlete anlattik ailem gayet anlayisla olur aile arasi uzatmayin evinizdeki huzuru bozmayin diyerek evimize yolladilar her neyse esimle soz verdik birdaha birbirimize kotu davranmicamiza.kaynanalara geldik esim sizi de uzduk ozur dileriz dedi elllerini optuk kaynana esime demesin mi beni opme sarilma gelin belliki kiskaniyor ondan tartisma yapti diye sok oldum esim neden kiskansin seni dedi bende ayni sekilde neden kiskanayim dedim.kimseye anlatma dedigimiz halde olayi kizina anlatmis kaynanam cok cahil bi insan kultur olarak cok farkliyiz yasli da 60.ben ne yapicam esimle bi hata ettik fakat kaynanam yapici olmasi gereken yerde hep o diliyle zarar veriyor evime ne zaman gelse hep biseylere laf atar asiri cimri bi insan bi esya alsak once fiyatini sorar esim annem cahil takma yakinda unutyrlar dedi ama bunsaatten sonra onlarin evinegidesim dahi yok ben ne yapicam bu insanlarla siz olsaniz nasil tavursergilerdiniz ayrica 8 aylik hamileyim artik bi anneyim ne olur yardimci olunkayinvalidemi sevmiyorm sevemiyorum

ne desem bilemedim. hepsi aynı bunların. eline bi defa fırsat vermişsiniz. oda bunu bekliyomuşki kullanıyor. kendi haline bırakın bence ister unutsun ister unutmasın. bebeğiniz olcakmış ona yoğunlaşın. bir dahada insanlara fırsat vermeyin kol kırılır yen içinde kalır. anneannem hep der ağzın dolu kan olsada kızılcık şerbeti içtim diceksin.. evde tartışın tartışcaksanızda :)

Ah kizlar ah neler oldu neler..ben kararliydim bi kac gun olay soguyana kadar gitmeyecektim kaynanaya.diger eltimle de arasj bozuk haftasonu onlar da gitmemis ziyarete sonra bi duydukki kaynana hastalanmis kardesini aramis sabah acike goturmus kendi araclari yok..kaynanam bi o gun degk her gun hasta olan biri surekli tansiyonu firlar sekeri de var zaten dun esim ben amnemi ziyarete gtcem dedi git dedim ben gitmedim bir iki gun snra gtcem dedun sonra esim eve geldi surat 5 karis noldu diyorm konusmak istemiyorm konusmak zorundamiuim tarzi tripler yapio sonra yine tartisma cikti yok iste senin vicdanin yok gelmedin anneme dedi bende o benim kalbimi kirarken hic vicdani sizlamadi dedin olayi buyuttu esim yine ayri uyudu ben 8 aylik hamileym kaldiramiyorm ailem olaylari bliyor egerki hamile olmasan seni orda 1 gun durdurmazdik ailem destekcim ama inanin yoruldum esim annesi arasinda

Mrb uzun olucak fakat ne olur okuyun.Esimle birbirbimizi cok seviyoruz fakat son gunlerde her ailede oldugu gibi tartismalar yasadik.esim aramiz bozukken kaynanamgile ziyarete gidince bana ters soguk davraniyor esimin annesini pek fazla sevmiyorm sevmemek icin cok neden var gelinlerin hicbirisi zaten sevmez.neyse yine bir gun esimle tartistik ama aramiz duzeldi kaynanaya gittik orda esim yine annesine cok iyi davraniyor bana ise ters ters bakiyor zoruma gitti.sonra telefonumu aldi vermiyir filan ver dedim biraz sesim yukseldi ama telefonda bisey old icin degl esimin bana soguk olmasi zorumda gidiyordu sonra esimle aramizdaki tartisma uzadi hata bizdeydi onlarin yaninda dilimizi tutamadik ikimizde laflar soyledik esim kalk eve gidiyoruz dedi ama gozu donmustu sinirden seni memleketine glturcem birakicam tarzi konustu geridonusu yok ailemin yaninda bizi kucuk dusurdun dilini tutmadin dedi her neyse yari yolda kac kez donelim dedim esime yolun yarisinda sakinlesti agladi hatta pisman oldu ben seni orada birakamam dedi aileni gorup geliriz dedi gittik annemlete anlattik ailem gayet anlayisla olur aile arasi uzatmayin evinizdeki huzuru bozmayin diyerek evimize yolladilar her neyse esimle soz verdik birdaha birbirimize kotu davranmicamiza.kaynanalara geldik esim sizi de uzduk ozur dileriz dedi elllerini optuk kaynana esime demesin mi beni opme sarilma gelin belliki kiskaniyor ondan tartisma yapti diye sok oldum esim neden kiskansin seni dedi bende ayni sekilde neden kiskanayim dedim.kimseye anlatma dedigimiz halde olayi kizina anlatmis kaynanam cok cahil bi insan kultur olarak cok farkliyiz yasli da 60.ben ne yapicam esimle bi hata ettik fakat kaynanam yapici olmasi gereken yerde hep o diliyle zarar veriyor evime ne zaman gelse hep biseylere laf atar asiri cimri bi insan bi esya alsak once fiyatini sorar esim annem cahil takma yakinda unutyrlar dedi ama bunsaatten sonra onlarin evinegidesim dahi yok ben ne yapicam bu insanlarla siz olsaniz nasil tavursergilerdiniz ayrica 8 aylik hamileyim artik bi anneyim ne olur yardimci olunkayinvalidemi sevmiyorm sevemiyorum

Sevmemekte haklısın cahil insan çok zordur. Erkeklerde hepsi mi öyle bilmiyorum analarının yanına gidince adam kesiliyorlar. Evde kedicik anası gelince kaplancık. Bak eşin diyormuş işte sana cahildir diye, duyma denilenleri. Bebeğinde geliyor bak ona odaklan. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Sizin de hataniz olmus. Kaynananizi bildiginiz halde yaninda esinizle tartismissiniz. Orta yolu bilmeyen bir insanin yaninda hele ki kaynanaysa eyvah eyvah. Bende zamaninda yasadim nisanliyken sonra ozur diledi o ayri tabi. Ha unuttum mu hayir unutmadim aramiza bayaa buyukce bir set koydum aydan aydan belki telefonla konusuyoruz sehir disinda olduklari icin . Hatta soyleki beni arardi ben de o aradigi icin soguk ve az konusurdum bilerek sık sık aramasin diye ki ise de yaradi bu durum. En kotu durum kocanin anne ve esi ayni yere koymaya calismasi daha sonrasinda da annesini de esinin ustune koymasidir bu cok yanlis bir durumdur. Erkekler maalesef bunu bilmemektedir. Asla firsat vermeyin agzina laf vermeyin hastaysa gidin o hataniz olmus unutmayin sonucta esinizin annesi o an sizi de yaninizda ister bu cok normal trip yapmasi ben de olsam bende yapardim. Hamilesiniz siz kendinize odaklanin uzmeyin kendinizi ancak saglik gibi durumlarda gidilmesi gerekir dusmaniniz degil sadecw biz kizlar sevmiyoriz bu kaynana muhabbetini napalim yani.:KK47:

Back
X