- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 39
- Konu Sahibi benmesela01
Haklısın ama senelerdir konuşmadım ya birebir tartisamadim önce sonra lafa atlayınca söyledim.kaynanamda göbeği kanar diyo ya mesela onu gülerek soyluyi sanki espri yapmış gibi oglu kizcak ya hafifletici aklincaAynı durumu bende yaşadım. En son senin durumundayken 2.günümde böyle bir atışma oldu. Bende anne sen mezun vereli kaç yıl oldu dedim. Eşim epey gülmüştü. Bende güldüm. Bi kaç sefer daha tekrarlayınca Sabahtan akşama süt paketlemem gerekmiyor yettiği kadar yetmediği kader demiştim. Ama içimden asıl çıkmaya çalışan duyguları tahmin bile edemezsiniz Kendinizi ezdirmeyin yeri geliyor annemize bile cavrıyoruz o da anne sayılır biz onların nazını çekiyorsak madem kızları gibi onlarda bizimkini çekecek. Yalnız büyük hata yapmışsın eşin seni savunurken neden ona patlıyorsun ki.. Git muhatabına söylen. Ayrıca da gülerek laf sokmak kadar mükemmel birşey yokmuş onu da o zaman anladım. Sende yuvandaki huzuru koru. Annesi dedi diye eşine gard alma. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmenizi nasip eylesin.