- 20 Şubat 2017
- 1.653
- 6.579
- Konu Sahibi benmesela01
Amaan beğenmeyen beğenmesin. Siz tüm kalbinizle seviyorsunuz ya, daha ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklentiye mi girmişim siz ne kadar sinir bozucu negatif birisiniz ya. Bu kadar insan hak vermiş yani. 3 gün sütüm gelmedi ne vercem bebege su mu tabiki mama verdim ama önce emmesini istedim sütümü gelmesi için. Kimseye güvenerek tabiki dogurmqdim belliki anne değilsiniz atıp tutuyorsunuz5 yıldır konuşmadığınız bir insandan doğunda neden beklentiye girdiniz..yemeğe yardım etmesi uyumaması gibi..sizin kucağınızda nasıl zorla biberon veriyor mama bile yoktur ki evde olsa da o yaşta kadınlar yapmayı bilr bilmez ne veriyor biberonla bebeğiniz gerçekten ağlıyorsa durmuyorsa mama verilebilir..yapacak birşey yok eşiniz savunmuş ona güvenerek doğurmadınız sonuçta 24 gün olmuş biraz toparlanmışsınızdır eşinizle bakın
Bak simdi, senin cevabın benimkini sollarBaslıgı okuyunca aklımdan istemsizce ben haklıyım gecti..Konuya girdim ve sen haklıymıssın
Evet zaten durup durup uyuyordu. Annemin eve yemek yapıp getirmesini bekledi. Ayağım sis diyor bide yolculuk yapmış sanki benim için geldi. O gece cocuk ağlıyor kızdı ya bana yanımıza bile gelmiyor aklınca trip atıyor. Foto begenmiuolar bide küçücük çocukla kendilerini bir tutuyorlarEşiniz aslında iyi bir performans sergilemiş. Yemek mevzusunda fena bir cevap vermemiş. Süt konusunda da moralini bozma vs. demiş. Ama keşke annesini kenara çekip yapma şunu deseymiş. Ama yine de eşinizle kavga etmeyin, yani ana kuzusu eşlerden sonra fena biri gibi gelmedi.
Onun dışında kayınvalide komple haksız. Otele gelmiş gibi ayağına yemek beklemiş. Güya gelinine desteğe gelmiş. Ne iş yaptı peki? Ortalığı karıştırıp gitmiş. Sonra inatla uykusundan olmamak için bebeğe mama vermeye çalışmış. Hiç anne olmadım ama zamanla sütün arttığını duymuştum. Hem annesi sizsiniz, sizin kararınız sonuçta, karışamaz. Ayrıca yeni doğmuş bir bebeğin olduğu eve gelirken, mışıl mışıl uyuyacağını mı düşünmüş? Büyük saçmalık yani. Gitmesi de iyi olmuş, gölge etmesin başka ihsan istemez.
Keşke gelmeseydi sanki benim için geldi bide o kadar yol geldim diyoYahu bu kaynanalara doğumdan sonra eve yerleşip anneyi sinir etmek gibi bir özellik mi yukleniyor bu nedir yahu herkeste aynı dert
Göbeği kanar falan diyo sonradan kötü niyetle demedim diyor. Dedim iyi niyetle mi dedin o zaman.Boşver kalsaydı sinir hastası olurdun. İyi ki gitmiş. Yeni doğan çocuğa biberon verilir mi , anneyi emmez sonra. Bir de bu bebek boşa emiyor diyenlere aşırı gıcık oluyorum siz gelmiyor diye düşünsenizde o emdikçe az da olsa geliyor sütünüz.
Evet sartlanip gelmis.laf sokmaya çalışıyor sürekli ama resmen oyununa geldim. Zaten gitmeye bahane arıyordu beni bahane ettiHaklısın. Tecrübeliler diye her şeyi biliyorlar diye bsey yok. Olsa bile bu kadar ısrar edilmez. 1-2 kere söyler geçersin. Bebeğin ağzına biberon dayamak ne alaka yani? Bence aranız zaten bozuk diye kavga ederim diye şartlanıp gelmiştir. Aranız iyi olsaydı kırmamak için çaba gösterirdi gibi geliyor bana. Boşverin. 5 yıldır görüşmemişsiniz zaten. Daha da görüşmezseniz bsey olmaz
Ona size ve çocuğa bakmak zor gelmiş kaçmaya yer aramış.Merhaba hanımlar 24 gunluk anneyim. tedaviyle hamile kaldım 32 yaşındayım. Öncelikle bunları belirtmek istedim.
Kaynanamla düğünden beri 5 yıldır hicbisekilde görüşmüyoruz. Doğumum oldu sabahına geldi bebege takısini falan taktı.neyse eve geldik.bundan sonra başladı. Eve geleceğimiz gün annem market ve pazar alışverişi yapti.(dogum normalde pazartesiydi ama sancim olunca aniden sezaryen oldum.) Eve gelince annem yemek yapmaya koyuldu.kaynanam yoldan geldi yorgunmus odasına gitti uyumaya.kalkinca anneme bu ne kadar az yemek kime yetcek iste oğluna biz bu kadar az yemek yapar mıyız vs.dedi. annemde bozuldu ne yapabilirim sadece 3unuz yiceksinjz falan dedi. Ordan esim anne ne olacak zaten sicak yenmiyo yemek vs dedi. Neyse öyle geçti. Gece bebek emcek agliyo ilk 3 gün falan sütüm gelmedi.ama emzirmeye çalışıyorum gelmese bile mememi veriyorum.kaynanamda Ay yazık çocuğa süt yok boşuna cekiyo kıyamam falan dedi durdu. Sonra esim anne kızın moralini bozma gelir sutu falan dedi. Ben hemen banyoya girdim duş aldım falan kendi kendime kizdim ama bisey demedim.onun istediği hemen uğraşmayalım mama ver çocuğa hemen yatıp uyumak tek amacı o. En son ki Olay da patladım artık. Bebeği emzirmeye çalışıyorum daha 2 gunluk logusayim. Uğraşıyorum bebek agliyo haliyle. Zorla bebeğin ağzına biberon sokmaya calisiyo. Öyle olmaz dedim 5 defa hala biberon sokuyo ağzına. En son esim anne kız yapma diyo diyo ne diye yapıyorsun dedi. O an suratına baktım hem biberonu sokuyo hem guluyo.iyice sinir oldum. En son da bebek agliyo diyo ağlatma göbeği kanar. Ne alaka göbeği kanatmakla benim moralimi bozmaya calisiyo aklınca beni oyuna getircek ki getirdi beni sinirlendirdi. Ona değil ama eşimle kavga ettim sanki esim söylemiş gibi ona kizdim şöyle ki ben yeni anne olmuşum korkuyorum bosey olcak diye bebege neden moralimi bozuyorsunuz bana moral vermeye çalışmak yerine falan diye. Ordan geldi odaya ben kötü niyetle demedim falan dedi. Bende kızına diğer gelinine diyo musun da bu lafları bana diyorsun dedim.benim ayaklarım sis geldim buraya kafama sıçayım gelmeseydim biliyorum böyle olacağını falan dedi. Dedim senin ayağının sisiyle benim ameliyatını karıştırma dedim (benim de ayaklarım sismisti) gitmek de istiyorsan beni bahane etme sakin dedim. Neyse sabah oldu oğlunu kaldırıyor bilet aldırmış kızına gidiyorum ben diyo. Öylece esim bıraktı gitti. Ki yanımda kimse yoktu o hafta anneannem ameliyat oldu annem refakatçi oldu durumu biliyor bilerek bahane etti gitti resmen. Zaten ben burda duramam çok sicak deyip duruyordu. En son esim foto koydu instagrama bebeğin benim kendinin. Onu bile begenmiyplar.gorumcem kaynanam kaynim falan. Bana garezleri var ama bebege bile bunu yapıyorlar. Yorumlarınızı merak ediyorum biraz uzun oldu ama kusura bakmayin
Bakmasın walla zaten öyle bi beklentim de yok kendine baksaydi yeterdi. Kardeşlerim yapar getirir dışarıdan söylerdim en fazla. Ama hep bi laf sokma yarısında. Ayağı şişmiş. Benim sezaryrnden sonra her yerim şişti. Kendiyle kıyaslıyor. Bide foto begenmiyolar akıllarınca abisine trip atiyolarOna size ve çocuğa bakmak zor gelmiş kaçmaya yer aramış.
Lohusaya bakmak bebeğe bakmak olmuyor evin geri işini temizlik çamaşır yemek gibi yapmak oluyor. Ona da bu ağır gelmiş belli ki yoksa bak geldim senin için diyemezsin yeni doğum yapmış kadına. Çok yakınımdan biliyorum ve kimseyi görecek gözü olmuyor hormonal normal. Eşiniz anlayışlı ve tepki verebilen biri bu sizin için çok iyi. Sakın kendinizi üzüp en güzel günlerinize gölge düşürmeyin. Bebişinize size de sağlık mutluluk diliyorum
Annem.kalamadi o hafta ananem ameliyat olması gerekiyordu acil . Bu halde bırakıp gitti işte bahane edip beniDüğünden sonra 5 yıl görüşmemişsiniz. Şimdi neden gelip kalıyorki? Maksat torun görmekse görsün dönsün. Annem yanımda zaten deyip kalmasına gerek olmadığını ima etseydiniz de hiç eve gelmeseydi.
Beğenmesin ya zaten onun beğenceği şeyden şüphelenmek gerek. Boşversene. Kendi kendinizi şişirmeyin tadını çıkartın. Zaten 5 senedir yokmuş aklıca sana iş öğretcek. 5 senedir onsuz yaşamışsın zaten. Senin koyduğun mesafeye sinir olduğu için laf sokuyor triplere giriyor. Böyle biriyle mesafen olmasa her günün kötü geçerdi.Bakmasın walla zaten öyle bi beklentim de yok kendine baksaydi yeterdi. Kardeşlerim yapar getirir dışarıdan söylerdim en fazla. Ama hep bi laf sokma yarısında. Ayağı şişmiş. Benim sezaryrnden sonra her yerim şişti. Kendiyle kıyaslıyor. Bide foto begenmiyolar akıllarınca abisine trip atiyolar
Insallah oglu anlıyodur. Bende sizin gibi düşünüyorum ya da kizim yanlış anladın vs diyebilirdi ama öyle bisey yapar mi bahanesi hazırdı zatenOnun başta oğluna sevgisi yokmus ki size ve bebeğinize olsun. İnsan böyle zaman da gelinini sevmese bile oğlu için, torunu için orda olur. Aman boşver seni sinir etmeye gelmiş zaten.
Kardeşleriniz varmış yada ne bileyim bir şekilde idare ederdiniz. Ona da annem yanımda kalmana gerek yok deyip yollardınız. Ama siz kalmasını istemişsiniz anladığım kadarıyla.. düğünden beri 5 yıldır gelmeyen bir kv den ne bekliyorsunuzki..Annem.kalamadi o hafta ananem ameliyat olması gerekiyordu acil . Bu halde bırakıp gitti işte bahane edip beni