Kaynanam mi haklı ben mi ?

Kaynanam mı haklı ben mi haklıyım?

• Ankete Katılan
    63
Herkes ettigini bulur bosver uzulme canim sen bebegine kendine ve ailene odaklan. Sen artik 3 kisisin. Esin sen ve bebegin digerleri kapi arkasi, ki esinde seni savunmus kendince.
Unutmaya calis
Bol bol su ic
Stres yapma
Bebeginin fotolarini cek

Beklentiye mi girmişim siz ne kadar sinir bozucu negatif birisiniz ya. Bu kadar insan hak vermiş yani. 3 gün sütüm gelmedi ne vercem bebege su mu tabiki mama verdim ama önce emmesini istedim sütümü gelmesi için. Kimseye güvenerek tabiki dogurmqdim belliki anne değilsiniz atıp tutuyorsunuz

Omcelille 5 yil gelmeyen kadın lohusa aninızda gelmiş zaten sinir bozucu.

Sutun gelmesi bir haftayı bulur . Emzirip ardindan sirınga ile mama vermeniz gerekirdi sarilik olmasın..biberon verilmez zaten saçmalamiş.

Aglarsa bebegin gobegi fitik olir o konuda kadın haklı.

Bir de doğum yapinca kayinvalodeler gelmesin allah aşkına. Insanin nazinı kendi annesi çekiyor ancak. Lohusa haliyle de insan iyi bişeye bile sinir olabiliyor. Ki kadın
Gittigi iyi olmuş.
Kim beğendi kim begenmedi resmi takılmayın. Bebeginizin tadını çıkarın.
Evin içinde dik olarak yavaş yavaş yuruyun. Bunu sık sık yapın bir haftaya toparlanırsınız. 2. Jafta bebegimin altinı falan kendim değiştirmiştim

Omcelille 5 yil gelmeyen kadın lohusa aninızda gelmiş zaten sinir bozucu.

Sutun gelmesi bir haftayı bulur . Emzirip ardindan sirınga ile mama vermeniz gerekirdi sarilik olmasın..biberon verilmez zaten saçmalamiş.

Aglarsa bebegin gobegi fitik olir o konuda kadın haklı.

Bir de doğum yapinca kayinvalodeler gelmesin allah aşkına. Insanin nazinı kendi annesi çekiyor ancak. Lohusa haliyle de insan iyi bişeye bile sinir olabiliyor. Ki kadın
Gittigi iyi olmuş.
Kim beğendi kim begenmedi resmi takılmayın. Bebeginizin tadını çıkarın.
Evin içinde dik olarak yavaş yavaş yuruyun. Bunu sık sık yapın bir haftaya toparlanırsınız. 2. Jafta bebegimin altinı falan kendim değiştirmiştim

Kayınvalideniz canınızı sıkmaya gelmiş belli. Hiç umursamayın, esas önemli olan eşinizin tutumu. Annesinin saçmalıklarına kayıtsız kalmamış.

Evet zaten durup durup uyuyordu. Annemin eve yemek yapıp getirmesini bekledi. Ayağım sis diyor bide yolculuk yapmış sanki benim için geldi. O gece cocuk ağlıyor kızdı ya bana yanımıza bile gelmiyor aklınca trip atıyor. Foto begenmiuolar bide küçücük çocukla kendilerini bir tutuyorlar

Göbeği kanar falan diyo sonradan kötü niyetle demedim diyor. Dedim iyi niyetle mi dedin o zaman.

Evet sartlanip gelmis.laf sokmaya çalışıyor sürekli ama resmen oyununa geldim. Zaten gitmeye bahane arıyordu beni bahane etti

Ona size ve çocuğa bakmak zor gelmiş kaçmaya yer aramış.
Lohusaya bakmak bebeğe bakmak olmuyor evin geri işini temizlik çamaşır yemek gibi yapmak oluyor. Ona da bu ağır gelmiş belli ki yoksa bak geldim senin için diyemezsin yeni doğum yapmış kadına. Çok yakınımdan biliyorum ve kimseyi görecek gözü olmuyor hormonal normal. Eşiniz anlayışlı ve tepki verebilen biri bu sizin için çok iyi. Sakın kendinizi üzüp en güzel günlerinize gölge düşürmeyin. Bebişinize size de sağlık mutluluk diliyorum

Bakmasın walla zaten öyle bi beklentim de yok kendine baksaydi yeterdi. Kardeşlerim yapar getirir dışarıdan söylerdim en fazla. Ama hep bi laf sokma yarısında. Ayağı şişmiş. Benim sezaryrnden sonra her yerim şişti. Kendiyle kıyaslıyor. Bide foto begenmiyolar akıllarınca abisine trip atiyolar

Düğünden sonra 5 yıl görüşmemişsiniz. Şimdi neden gelip kalıyorki? Maksat torun görmekse görsün dönsün. Annem yanımda zaten deyip kalmasına gerek olmadığını ima etseydiniz de hiç eve gelmeseydi.

Onun başta oğluna sevgisi yokmus ki size ve bebeğinize olsun. İnsan böyle zaman da gelinini sevmese bile oğlu için, torunu için orda olur. Aman boşver seni sinir etmeye gelmiş zaten.

Annem.kalamadi o hafta ananem ameliyat olması gerekiyordu acil . Bu halde bırakıp gitti işte bahane edip beni

Beğenmesin ya zaten onun beğenceği şeyden şüphelenmek gerek. Boşversene. Kendi kendinizi şişirmeyin tadını çıkartın. Zaten 5 senedir yokmuş aklıca sana iş öğretcek. 5 senedir onsuz yaşamışsın zaten. Senin koyduğun mesafeye sinir olduğu için laf sokuyor triplere giriyor. Böyle biriyle mesafen olmasa her günün kötü geçerdi.

Onun başta oğluna sevgisi yokmus ki size ve bebeğinize olsun. İnsan böyle zaman da gelinini sevmese bile oğlu için, torunu için orda olur. Aman boşver seni sinir etmeye gelmiş zaten.
Insallah oglu anlıyodur. Bende sizin gibi düşünüyorum ya da kizim yanlış anladın vs diyebilirdi ama öyle bisey yapar mi bahanesi hazırdı zaten

Annem.kalamadi o hafta ananem ameliyat olması gerekiyordu acil . Bu halde bırakıp gitti işte bahane edip beni
Kardeşleriniz varmış yada ne bileyim bir şekilde idare ederdiniz. Ona da annem yanımda kalmana gerek yok deyip yollardınız. Ama siz kalmasını istemişsiniz anladığım kadarıyla.. düğünden beri 5 yıldır gelmeyen bir kv den ne bekliyorsunuzki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…