Kaynanam kocama daha iyisini bulcakmis

bence biten bir ilişkiden sonra ciddi bir ilişki için 2 yıl beklemek gerekiyor.2 yıl sonra eski eşinizin annesine kapak olacak bir evlilik yapmanızı dilerim. Çok mutlu olun inşallah.
Çok pimpirik bi tipim ben kurarim aklımda muhtemelen evlenmem zaten

Son düzenleme:
ne olursa oksun soylenmemesi gereken bi soz.
takmamaya calisin, Allah herkesin gonlune gore versin....

Evet yanına kalmıyor bunu iyi anladım ailem sevdiğim adamı özelde çalışıyor ve bizimle aynı memleketten değil diye istemedi ben de bi süre sonra ya o ya biz deyince direnemedim evlendim memur ve yeni memleketten birini buldular işte böyle görgusuzlere çattım Kumarbaz çıktı işte maaş aliyor ama eve girmeyin ne anlamı var

Durumunuza üzüldüm. Bazen hayatta kimseyi dinlememek gerekiyor.

Oyle biri cikacakki karsina allahim sukur sana evladim riziksiz mi kaldi diye iyi ki isyan etmemisim diyeceksin emin ol var oyle etrafimda cunku adam olamaamis adam ederiz de baba olamamissa birak kardesim allaha sigin sagligin ve evladina bak icinin yanginini sakin bebeye yansitma kendine de bak bakimli ol gor bak dedigim cikiyomu oburgun kedi gibi suzulunceEkarsinda sen duygusuzca dun yedigin hurmalar gelir gutunu tirmalar exkaygana hadi yallah der gecersin birak icin yansin bu senin sinavin iyi not almaya bak sukunetle bitir sinavini

Benim eski kayinvalidede "defol git oglumu evlendircem" demisti.. Ilahi adalet ne zmn isler boylelerine bilemiyorum..

Bosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
Heeee... Bulur bulur... Bütün kızlar da sıraya dizilmiş senin oğlunu bekliyorlar zaten! diyemedin mi kaynanana? Bulursa bulsun. Sen de daha iyisini, bulursun...

benım eskı kaynananmda ben ogluma kız bulacagım kızoglan kız demıstı
sankı oglu cok marıfetlıymıs gıbı
o kız vede kız oglan kızı bulamadı ama ben sıfırından bır erkek bulup evlendım

:):):) bu lafa çok gülüyorum ben. ben de boşandım ama kayınvalidemden duymadım böyle birşey. ancak yakın akrabalardan biri boşan oğlum sana kız alacağım dedi durdu en sonunda ne mi oldu evlenmiş boşanmış ve üstüne kızı hamile bir bayanla evlendi. bırak desinler allah herkesin kalbine göre versin.

daha iyileride kocanla kaynanı bekliyordu zaten

zalimin zulmü yanına kalmaz

seni aratacak birini bulur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…