- 7 Nisan 2015
- 210
- 20
- 36
-
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
Çok pimpirik bi tipim ben kurarim aklımda muhtemelen evlenmem zatenbence biten bir ilişkiden sonra ciddi bir ilişki için 2 yıl beklemek gerekiyor.2 yıl sonra eski eşinizin annesine kapak olacak bir evlilik yapmanızı dilerim. Çok mutlu olun inşallah.
Evet yanına kalmıyor bunu iyi anladım ailem sevdiğim adamı özelde çalışıyor ve bizimle aynı memleketten değil diye istemedi ben de bi süre sonra ya o ya biz deyince direnemedim evlendim memur ve yeni memleketten birini buldular işte böyle görgusuzlere çattım Kumarbaz çıktı işte maaş aliyor ama eve girmeyin ne anlamı varBen çocukken bir akrabamızın oğlu karısını çocuğu olmuyor diye bildiğiniz sokağa attı akşam vakti. Amcam aldı kızı ankaraya ailesine teslim etti. Oğlan tekrar evlendi karısı 1 yiĺ geçmeden bunu şutladı. 2. Karısı 6 ay sonra başka biriyle evlenip bunu yurt dışı ettirdi. Bu olaydan sonra 6-7 yil resmen süründü sonra da intihar etti. yaniii yarına kalsa da yarına kalmıyo
Aminne olursa oksun soylenmemesi gereken bi soz.
takmamaya calisin, Allah herkesin gonlune gore versin....
Alır bizikinde de laf bolBana bu cümle tanidik geldi kaynanamda kaynima söylemisti aynisini
şimdi dördüncüyü aldi
Evet yanına kalmıyor bunu iyi anladım ailem sevdiğim adamı özelde çalışıyor ve bizimle aynı memleketten değil diye istemedi ben de bi süre sonra ya o ya biz deyince direnemedim evlendim memur ve yeni memleketten birini buldular işte böyle görgusuzlere çattım Kumarbaz çıktı işte maaş aliyor ama eve girmeyin ne anlamı var
Durumunuza üzüldüm. Bazen hayatta kimseyi dinlememek gerekiyor.Evet yanına kalmıyor bunu iyi anladım ailem sevdiğim adamı özelde çalışıyor ve bizimle aynı memleketten değil diye istemedi ben de bi süre sonra ya o ya biz deyince direnemedim evlendim memur ve yeni memleketten birini buldular işte böyle görgusuzlere çattım Kumarbaz çıktı işte maaş aliyor ama eve girmeyin ne anlamı var
Layığını bulsunBosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
Benim canımı yakan yenisini bulmaları değil çocuğu ben babamın evinden getirmiş gibi hiç bi ihtiyacını sormalı bezi ıslak Mendili bile kaç kere söyleme ile alıyor eşim yani üvey olup nasıl bakanlar var bu öz çocuğuna sakiniyor parasini
Heeee... Bulur bulur... Bütün kızlar da sıraya dizilmiş senin oğlunu bekliyorlar zaten! diyemedin mi kaynanana? Bulursa bulsun. Sen de daha iyisini, bulursun...Bosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
Gelen gideni aratırmış.. Ahh ahhh ne zaman bu insanlar akıllancak. Bırak gitsin bulsun. Sende bulursunnBosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
Ne derse desin boşver onun cahilliği.Bosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.