Kaynanam kocama daha iyisini bulcakmis

Kaynanana soyle bacim kk da evlenememis cok kiz var onlara da birer koca ayarlayiversin sevabina
Terbiyesiz
Sanki katalogtan siparis veriyor

Senin bu sumuklu oglunu kim ne etsin, senin eteginin altina saklanip senden direktif aliyor.
Manyak kari! Diyeydin.

Senin bu sumuklu oglunu kim ne etsin, senin eteginin altina saklanip senden direktif aliyor.
Manyak kari! Diyeydin.
Benim yüzüme gelse neler dicem ama işte oğlu dolaşıyor peşimde düşkün bana diye yüzüme gelemiyor eşim kendimi öldürürum bosanirsa modunda hala benim yüzüme Yalvar yakar ağlama filan arkamdan dolap dönüyor zaten ayak üstü yalan söyleyen tipler hepsi

Anlamadim ben.
Kocan bosanmak istemiyorsa niye para teklifinde bulunuyor?
Annesi bosan dedigi icinmi?

Kocamda her ayak var kumar karı kız eğlence hayatı işte kendi parası yetişmiyor benide sömürmeye devam etmek istiyor yoksa sevdiğinden değil ona sorsan oluyor yoluna ama seven de böyle yapmaz 15 bin birikintisi vardı çekmiş benim çocuğum ne yiyecek ne içecek dememiş ben ücretsiz izindeyim yemiş bi güzel şu adam seve nolur

Çocuk doğduğu zaman onun altınları bile sattı odasının parasini hem benim babama hem bana ödetmiş benim altınları evden alıp götürdü evde hırsız var gibi yani onla yasamak

Haa.
Peki sana gore bosanmak istemenin sebebi ne tam olarak?
Ana kuzusu olmasimi?
Kayinvaliden yakinmi size yoksa uzaktayken bilemi yonetebiliyor bu adami?
Kocami benim diyen yönetemez tutulacak ipi yok adamın anası da zaten aynı ayak kocam bi gün Hülya Avşar la olsun yemek yesin gezsın parasini ben veririm benim kocamin tanju Çolak tan eksiği ne diyen bi kadin

tövbe estağfurullah
tövbe tövbe
nasıl insanlar bunlar
allah ıslah etsin böyle insanları

Kocami benim diyen yönetemez tutulacak ipi yok adamın anası da zaten aynı ayak kocam bi gün Hülya Avşar la olsun yemek yesin gezsın parasini ben veririm benim kocamin tanju Çolak tan eksiği ne diyen bi kadin
Ahlaksizzzz
Bu nasil emekli ogretmen??
Kendi gitsin yemek yesin tanju colakla o zaman onun da hulya avsardan ne eksigi var dimi
Kadin hem sapik hem ahlaksiz
Allah kurtarmis bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…