- 7 Nisan 2015
- 210
- 20
- 36
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
Kaynana dem öyle diyo kimle evlenmek diye baktılar hep kimseyi kabul etmedi falan filanHe canım he bulsa ya hemen de görelim.
Zaten etraftaki bütün kadınlar da eşin boşansın diye bekliyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynana dem öyle diyo kimle evlenmek diye baktılar hep kimseyi kabul etmedi falan filanHe canım he bulsa ya hemen de görelim.
Zaten etraftaki bütün kadınlar da eşin boşansın diye bekliyormuş.
tabi canim onu biliyorum zaten ben de önce bana borçlarını ödesinler söyle dedim.Ne derse desin boşver onun cahilliği.
Siz nereden duyuyorsunuz bunları.
Size kim aktarıyor. Size aktaran onlara da aktarıyordur.
Kayinvalidem emekli öğretmen bir deNe derse desin boşver onun cahilliği.
Siz nereden duyuyorsunuz bunları.
Size kim aktarıyor. Size aktaran onlara da aktarıyordur.
wuuuuuuu baya guzel olmusbenım eskı kaynananmda ben ogluma kız bulacagım kızoglan kız demıstı
sankı oglu cok marıfetlıymıs gıbı
o kız vede kız oglan kızı bulamadı ama ben sıfırından bır erkek bulup evlendım
Dimi zaten beni de maaşlı diye istemişlerdi sonra anladimKaynanana soyle bacim kk da evlenememis cok kiz var onlara da birer koca ayarlayiversin sevabina
Terbiyesiz
Sanki katalogtan siparis veriyor
Kiyamam sanaDimi zaten beni de maaşlı diye istemişlerdi sonra anladim
Benim yüzüme gelse neler dicem ama işte oğlu dolaşıyor peşimde düşkün bana diye yüzüme gelemiyor eşim kendimi öldürürum bosanirsa modunda hala benim yüzüme Yalvar yakar ağlama filan arkamdan dolap dönüyor zaten ayak üstü yalan söyleyen tipler hepsiSenin bu sumuklu oglunu kim ne etsin, senin eteginin altina saklanip senden direktif aliyor.
Manyak kari! Diyeydin.
Benim yüzüme gelse neler dicem ama işte oğlu dolaşıyor peşimde düşkün bana diye yüzüme gelemiyor eşim kendimi öldürürum bosanirsa modunda hala benim yüzüme Yalvar yakar ağlama filan arkamdan dolap dönüyor zaten ayak üstü yalan söyleyen tipler hepsi
Insallah daha 26 yaşındayım yaşadıklarıma bak Allah beterilernden korusun bugün psikiyatriste gitcem artık bide emzikliyimKiyamam sana
Bosver ne halleri varsa gorsunler
Allah sana daha guzel kapilar acar insallah
Bosanmamak için para teklif ediyorAnlamadim ben.
Kocan bosanmak istemiyorsa niye para teklifinde bulunuyor?
Annesi bosan dedigi icinmi?
Bosanmamak için para teklif ediyor
Kocami benim diyen yönetemez tutulacak ipi yok adamın anası da zaten aynı ayak kocam bi gün Hülya Avşar la olsun yemek yesin gezsın parasini ben veririm benim kocamin tanju Çolak tan eksiği ne diyen bi kadinHaa.
Peki sana gore bosanmak istemenin sebebi ne tam olarak?
Ana kuzusu olmasimi?
Kayinvaliden yakinmi size yoksa uzaktayken bilemi yonetebiliyor bu adami?
Valla anlamadim bu ne bicim isBosanmamak için para teklif ediyor
AhlaksizzzzKocami benim diyen yönetemez tutulacak ipi yok adamın anası da zaten aynı ayak kocam bi gün Hülya Avşar la olsun yemek yesin gezsın parasini ben veririm benim kocamin tanju Çolak tan eksiği ne diyen bi kadin