Kaynanam kocama daha iyisini bulcakmis

Ahlaksizzzz
Bu nasil emekli ogretmen??
Kendi gitsin yemek yesin tanju colakla o zaman onun da hulya avsardan ne eksigi var dimi
Kadin hem sapik hem ahlaksiz
Allah kurtarmis bacim
Allah kurtardı şükür işte çocuk var arada kocam neyse de ailesiyle görüşülmesi hiç istemiyorum şaşkınlık hat safhada

Elin değmişken bana da daha iyisini bul sevaptır deseydin..
Benim bulacağım en iyisi kocammis beni parasız ilan ettiler bide para için yapıyormuş çocuğumu ben düşünmüyorum olmuşum o mu dusuncekmis hiç ilgilenmezmis artık bi gün ihtiyacı var mı demedi ilgilenmış güya

Bosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.

Aynı laf eşimin teyzesine de söylenmiş.. KVsi düğün takılarını almış masraf yaptık diye, hamileyken kocası dövmüş, daha sonra analı oğullu dövmüşler. Sonuç teyze sabretti eşi trafik kazasında öldü ondan sonra sevgilileri çıktı ortaya. Ama koskoca fabrika onlara kaldı hayatını yaşıyor şimdi.

Bosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.

aman boşversene bir de geç gül iyice çıldırsınlar bulrusa bulsun sen de bulursun ne var sanki .takılmaa boş insnalar işte

ya bu mizansendir herkes der bunu emin ol..takılma bence.. benim arkadaşım da boşandı biz de dedik aynısını.

Kocami benim diyen yönetemez tutulacak ipi yok adamın anası da zaten aynı ayak kocam bi gün Hülya Avşar la olsun yemek yesin gezsın parasini ben veririm benim kocamin tanju Çolak tan eksiği ne diyen bi kadin

Ne?
hulya avsarlami olsun dedi?
Bildigin olsun kelimesini kullandimi?
Yani yatsin diyor emi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…