- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
-
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
Allah kurtardı şükür işte çocuk var arada kocam neyse de ailesiyle görüşülmesi hiç istemiyorum şaşkınlık hat safhadaAhlaksizzzz
Bu nasil emekli ogretmen??
Kendi gitsin yemek yesin tanju colakla o zaman onun da hulya avsardan ne eksigi var dimi
Kadin hem sapik hem ahlaksiz
Allah kurtarmis bacim
Benim bulacağım en iyisi kocammis beni parasız ilan ettiler bide para için yapıyormuş çocuğumu ben düşünmüyorum olmuşum o mu dusuncekmis hiç ilgilenmezmis artık bi gün ihtiyacı var mı demedi ilgilenmış güyaElin değmişken bana da daha iyisini bul sevaptır deseydin..
Benim bulacağım en iyisi kocammis beni parasız ilan ettiler bide para için yapıyormuş çocuğumu ben düşünmüyorum olmuşum o mu dusuncekmis hiç ilgilenmezmis artık bi gün ihtiyacı var mı demedi ilgilenmış güya
Mahkeme 200 tl filan veriyorMuş avukat söyledi çok cuzi bi miktar yaninasil cocukla ilgilenmiyecekmis ondan cocuk
icin nafaka al. babasiysa bal gibi ilgilenecek
Bosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
he yaa..millette sıraya girmiş onu bekliyordu
Bosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
ahlaksız kadınBosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
Kocami benim diyen yönetemez tutulacak ipi yok adamın anası da zaten aynı ayak kocam bi gün Hülya Avşar la olsun yemek yesin gezsın parasini ben veririm benim kocamin tanju Çolak tan eksiği ne diyen bi kadin
Terbiyesiz kadina onunkisi uzum yemek değil bağ bozmakBosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
Aynen öyleNe?
hulya avsarlami olsun dedi?
Bildigin olsun kelimesini kullandimi?
Yani yatsin diyor emi?????
Malesef ben de böylesine dustumTerbiyesiz kadina onunkisi uzum yemek değil bağ bozmak
Aynen öyle