Kaynanam kocama daha iyisini bulcakmis

Boşanmıyorsanız sizde deyin ki; bak benden daha iyisini bulamadi senin oğlan :KK53:

bırakın bulsun gelen gideni aratır demişler:) o da arasın arasın bulsun belasını:)

Bosver bacı desin desin Dursun. Allah oyle büyük ki gun gelir senden sonra aldığını nereye atacağını şaşırır. Etme bulma dunyası. Sanmasın boyle rahat kalır Allah yarına bırakır ama yanına BIRAKMAZ..

Bu duyan ilk sen değilsin bu lafı söyleyen ilk senin kv değil dünya döndükçe de sölenecek Allah kurtarsın İyilerle karşılaştırsın

Benim canımı yakan yenisini bulmaları değil çocuğu ben babamın evinden getirmiş gibi hiç bi ihtiyacını sormalı bezi ıslak Mendili bile kaç kere söyleme ile alıyor eşim yani üvey olup nasıl bakanlar var bu öz çocuğuna sakiniyor parasini

Bosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
Aklı sıra oğluna destek olacak moral verecek. Saçma konuşmuş... Üzülmeyin, anca teselli eder oğlunu. Bulsun iyisini. Belki kat kat iyisi sizin karşınıza çıkacak. Takılmayın.

Bundan sonrası ne olacak adam şu an bile dönüp bakmıyor oğluna evlenme siler heralde çok arar mi oğlum bilemiyorum işte hiç tanımadı babayı

Bosanma arifesindeyim ve kocama tüm hatalarına rağmen anası olacak boşver bırak daha iyisini buluruz o senin gibisini nerden bulacak diyor.
Afedersiniz bu erkek annelerinin bazen halt yemekyen başı ağrıyor. Işte böyle anaya sahip erkekler asla mutlu olmaz çünkü hayatları boyunca analarının etekleri altında saklanırlar

bence biten bir ilişkiden sonra ciddi bir ilişki için 2 yıl beklemek gerekiyor.2 yıl sonra eski eşinizin annesine kapak olacak bir evlilik yapmanızı dilerim. Çok mutlu olun inşallah.

Ben çocukken bir akrabamızın oğlu karısını çocuğu olmuyor diye bildiğiniz sokağa attı akşam vakti. Amcam aldı kızı ankaraya ailesine teslim etti. Oğlan tekrar evlendi karısı 1 yiĺ geçmeden bunu şutladı. 2. Karısı 6 ay sonra başka biriyle evlenip bunu yurt dışı ettirdi. Bu olaydan sonra 6-7 yil resmen süründü sonra da intihar etti. yaniii yarına kalsa da yarına kalmıyo

Evet oğlum senin başını ben yaktım vah yavrum neler çekiyor modunda birde bana da arayıp arayıp daha iyisini mi bulan diyor ilk bosancam dedim tepkisi sen bilirsin oldu zaten bide beni kendi buldu yani görücüye usulü oldu
Ya ne densiz insanlar var.O zaman sizde ona şöyle söyleyin.senin bulduğun iyi olmuyor.bu işi beceremiyorsun.bırak bu sefer ben bulayim deyin

Bana bu cümle tanidik geldi kaynanamda kaynima söylemisti aynisini
şimdi dördüncüyü aldi :KK51::63:

X