- Konu Sahibi aburcuburju
-
- #1.581
Aileden kimseyi tanimiyorum desem yeridir cunku herkes birbiriyle kus, konusmuyorlar esimin 2 halasi var ve daha bu sene tanistim. Esim kendi kuzenlerini bile tanimiyor. Aile iliskileri 0Ne biçim kadınmış ya benim kv de yabancı ama çok şükür normal biri. Irkçılık yaşamadım aileden kimseyle, kv dışında diğer aile üyeleri nasıllar? Zor işler bunlar ya, aşık olmasan katlanılacak gibi değil, aile içinde yabancı olmak çok zor adetleri başka, dilleri başka ait olmadığını hissediyorsun
Ay ben de artık anlatmak bile istemiyorum. Kore dizilerini izliyorum bazen onlar da çok gelenekçi. Bir gün yazarsanız beni etiketlerseniz sevinirim
Anlatayim bir tane. Tam hatirlamiyorum ama onlarin evine tasinali 3 ay falan olmusturAy ben de artık anlatmak bile istemiyorum. Kore dizilerini izliyorum bazen onlar da çok gelenekçi. Bir gün yazarsanız beni etiketlerseniz sevinirim.
Gaza geldim bir tane daha anlatayim inanmayabilirsiniz belki ama ben bunu da yasadim ne yazik kiAy ben de artık anlatmak bile istemiyorum. Kore dizilerini izliyorum bazen onlar da çok gelenekçi. Bir gün yazarsanız beni etiketlerseniz sevinirim.
Ya bi tık yabancı hayranlığı oluyor diye biliyorum da. Öbür gelinlere iyi davranılıyormuş ondan mıKesinlikle, benimde sansima sanirim bu denk geldi :) arkadaslarimin kayinvalideleri o kadar iyi ki kizlari gibi davraniyor benimkide tamtersi ustune birde tripci ergenler gibi kakaotalk( bikdeki wp) hesabindan resimlerini silmis
Eşşeğin g. yesinler ne pis insanlar köpek eti neGaza geldim bir tane daha anlatayim inanmayabilirsiniz belki ama ben bunu da yasadim ne yazik ki
Evlerinde yemek yemiyeyim diye kopek eti alip pisirdiler
Yani ondan midir bilmiyorum , aslinda zannetmiyorum cunku buranin bayramlarinda kvler ve gelinleri cok sey hazirliyor beraber bildigin kole gibi bayram hazirligi yapiyorlar. O yuzden kendi milletinden olsun isterler (benimki mesela )Ya bi tık yabancı hayranlığı oluyor diye biliyorum da. Öbür gelinlere iyi davranılıyormuş ondan mı
Bende anlasam bi, evde tuhaf bir seyler kokuyordu esime sordum cocugun yuzu kizardi dese bir turlu demese bir turlu. Mecburen dedi bizi de cagirdilar ee yemeyecegimizi de biliyorlar, esimde cok sinirledi kizdi ama bi taraflarina dahi takmadilar.Disariya gidip yemistikEşşeğin g. yesinler ne pis insanlar köpek eti ne
İnanılmaz cidden. Şükür eşiniz iyi çıkmışGaza geldim bir tane daha anlatayim inanmayabilirsiniz belki ama ben bunu da yasadim ne yazik ki
Koreli Kaynanalar ile Turk kaynanalar guzel kapisir cidden isin garip tarafi kayinvalidem kendi kv'sinden cok cekmis ( oyle seyler duydum ki esimden sok gecirmistim ) ve kendisi gelinlerine asla boyle davranmayacagini soylemis ama sonuc pek farkli degilve esim bunu dediginde ama ben bi sey yapmadim ki vs diyormus
Kesinlikle cok beziyorlar...Kapışma işine katılıyorum. Kore dizilerini çok seviyorum. Az çok tahmin edebiliyorum aile yapısını. Bize çok benziyor. Eşinizle mutluluklar
Esim ciddden iyi birisi hatta o aileden nasil cikmis cozmus degilim henuz kkkkİnanılmaz cidden. Şükür eşiniz iyi çıkmış
Ne güzel Allah daha mutlu etsinEsim ciddden iyi birisi hatta o aileden nasil cikmis cozmus degilim henuz kkkk
Amin InsalllahNe güzel Allah daha mutlu etsinbize de çok güzellerini nasip etsin
Ay bayılıcam şimdi.Gaza geldim bir tane daha anlatayim inanmayabilirsiniz belki ama ben bunu da yasadim ne yazik ki
Belki bir gunnnnnnAy bayılıcam şimdi.
Konu aç purppleed konu aç ben arkandayım
Köpek etini nerden aldılar yahu?Gaza geldim bir tane daha anlatayim inanmayabilirsiniz belki ama ben bunu da yasadim ne yazik ki
Kore liymiş eşiKöpek etini nerden aldılar yahu?
Korede nadir yerlerde de olsa kopek eti satisi vardi ta ki bu seneye kadarKöpek etini nerden aldılar yahu?
evet bu seneye kadar vardi cogu kisi yemiyor ozellikle gencler , yasli kisim seviyordu ama sonunda yasaklandiKore liymiş eşi
Oralarda tüketiliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?