Banka konusunun yalan olabileceğini söylemiş arkadaşlar. Hatta aralarında bankacı bir arkadaş da olduğu için yalan değil araştırmanızı öneririm diyemezdi.
Son geldiği gün bulduğu her konuya yorum yapmış, akıl vermiş. Tabii her insan bir olamaz ama şu durumu yaşayan hamile bir kadın da başkaları ne konu açmış, neden dert yanmış merak etmez herhalde. Burada sorgulayanları boşuna taşladılar.
Diğer bir seçenek de yaşadıkları doğruydu ama kocasıyla barıştığı için gelemiyor artık.
Her şey çok garip ilerledi her durumda. Karısını sevmeyen bir erkek bile hamile kadına şöyle davranmaz diye düşünüyorum. Bu tablodaki erkek, tamamen normalken bir anda içinden şeytan çıktı. Ya adam aniden bir akıl hastalığına yakalandı ya da hep böyle bir canavardı ama bize öyle söylenmedi. Evlilik de yeni hani, birbirlerinden bıkacakları kadar zaman geçmemiş.
Bilemiyorum, beni de taşlayabilirler isterlerse ama konuda oturmayan çok şey var. Bir anda parlamalar, pire için yorgan yakmalar falan çok garip. Anne babanın veremediği tepkiler kafa karıştırıcı. O zaman da demiştim, eşim babamı arayıp biz boşanıyoruz gelin konuşacağız dese babam gelip beni alıp gider ne konuşmasi?Eşimi adam yerine bile koymaz.
Ben aslında nereye varacak, nasıl ilerleyecek diye takip ediyordum. Varamadı.
Üyelik eski her ne kadar yorumları az olsa da. Belki de daha ilk başında eşiyle barışmıştır ama burada burnunu sürteceğim onun deyip gazı da aldığı için devamını uydurma gereği duymuş bir yerde tıkanmıştır. Kimbilir. Belki gelip sebepleri açıklar. Gerçekten böyle hayatlar var der.