- 24 Ocak 2021
- 12.308
- 28.228
- 548
- Konu Sahibi aburcuburju
-
He ya eşimle tek tartışmamız bu , napalm anacım kalite lüks bizden sorulur, bu arada gold severimZevklerimiz pahalı malum
Eşim benimle tartışmayı bırakalı çok oldu dermişimHe ya eşimle tek tartışmamız bu , napalm anacım kalite lüks bizden sorulur, bu arada gold severim
Aaaa ben de sizdenim tatlım. Belki o yüzden burdaki KV bana çok da kötü gelmedi, iyiniyet arasan , az da olsa bulunacak gibi , yuva yikabilecek kabileyette bir hatun değil...Burdakiler benimkini tanisalar besmeleyle kacacaklardi demekYa valla gerçekten birçok kadın kayın aileden taraf yaralı, benim gibi bir kadını bile incittiler , düşün
Sfgfdssdd olacağına bak...Onun ve gelini yüzünden yalancı, uydurukçu, iftiracı, dramaci dediler burda bana yüzüme yüzümeO kv seni yer ben söylim
Senim yüzünden oğlum ile gelinim arası bozuldu sen ne fesat birisin deyip ikide bayılır kendini hastaneye attırmasada bende hiç birşey bilmiyorum
Ne demiş ünlü filozof Marilyn Monroe diamonds are a girls best friendEşim benimle tartışmayı bırakalı çok oldu dermişimama yok, ikimizde aynı kafadayız çok şükür,
O tarz sıkıntılarımız hiç olmadı. Çalışıyoruz, kazanıyoruz, harciyoruz
Bu arada Gold ve Diamond der susarım
Sen bu işin peşini en iyisi bırakSfgfdssdd olacağına bak...Onun ve gelini yüzünden yalancı, uydurukçu, iftiracı, dramaci dediler burda bana yüzüme yüzümeyukarda biri de deli dedi kibarca Bu işin sonunda yuva yıkan, KV katili felan ilan edilmem de an meselesi hakkaten
Idolüm ya ne güzel demiş ağzını yedüğümmNe demiş ünlü filozof Marilyn Monroe diamonds are a girls best friend
Ay aman yok, benimki tedavülde hala sağolsun, sen bayramdan bayrama regüle ediyosan op başına koy, ben 20 yıldır kontrol kulesindeyim, ikinciye gücüm yok valla, Allah olmayanlara versin inşallah aminSen bu işin peşini en iyisi bırak
Kv de yokluğu çekiyorsan benimkini ödünç verim,
Ben kendisiyle 3 senedir görüşmüyorum başlar şimdi bayramda yine ağıtlara ben size naptıımmm ben akşama kadar namaz kılıp dua ediyorummm
Kimsenin kötülüğünü istemiyorummmm aman oğlumm siz iyi olunda ben bişey istemiyorumlara…
Sen dinle o ağlasın kız sevab alırsın hem
Yahu adam odemiş. Maası vermıs naptı aıle maası yedı mo yedı. Ya bogaza ya eve harcandı.
Kızına da ozmn olmeden ev vermeyecekti.. Bu kadar basıt
Hala suclayacak sey arıyorsun. Vallaha sıktı.
Mantıklı yorumunu bu konuda ben hıc gormedım...
[/QUOTE]Gercekten sıktınız artık
Gold ve diyamondEşim benimle tartışmayı bırakalı çok oldu dermişimama yok, ikimizde aynı kafadayız çok şükür,
O tarz sıkıntılarımız hiç olmadı. Çalışıyoruz, kazanıyoruz, harciyoruz
Bu arada Gold ve Diamond der susarım
Bu ışıltılı hayatı siz seçtinizGold ve diyamondvalla eşim hala kargolarıma laf eder ama yapacak bişey yok
Kız biz seçmedik Allah bizi aslan burcu yarattı, bari oğlak olsam az tutumlu olurdum eşimde daha mutlu olurduBu ışıltılı hayatı siz seçtiniz
Hele bir de ortalığın içine ettikten sonra oğlum siz yeter ki iyi olun da ben bişey istemiyorum demeleri yok muuuu , ölür müsün öldürür müsün o dereceSen bu işin peşini en iyisi bırak
Kv de yokluğu çekiyorsan benimkini ödünç verim,
Ben kendisiyle 3 senedir görüşmüyorum başlar şimdi bayramda yine ağıtlara ben size naptıımmm ben akşama kadar namaz kılıp dua ediyorummm
Kimsenin kötülüğünü istemiyorummmm aman oğlumm siz iyi olunda ben bişey istemiyorumlara…
Sen dinle o ağlasın kız sevab alırsın hem
6 lı masaya döndü konu iyice kimse kimseyle anlaşamıyor ama aynı zamanda vazgeçemiyordaAyy yetooo ama artık, kabak tadı verdi
Kv olunca “gelin kullanım kılavuzunda” yazıyor sanırım bunlar, hemen hemen hepsinin ağzında aynı cümleler. Seni kızımdan ayırmam, kızımm gibi görüyorum da onlardan biri meselaHele bir de ortalığın içine ettikten sonra oğlum siz yeter ki iyi olun da ben bişey istemiyorum demeleri yok muuuu , ölür müsün öldürür müsün o derece
Konu sahibi gelene kadar vakit geçiriyoruz şurda, gelir güncelleme yaparsa yine eşine ve kv sine saydıracaz inşallahAyy yetooo ama artık, kabak tadı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?