- Konu Sahibi aburcuburju
Baştan söyleyeyim, kocayı taşlarim ama bu KV yî size yedirmemKonu sahibi gelene kadar vakit geçiriyoruz şurda, gelir güncelleme yaparsa yine eşine ve kv sine saydıracaz inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baştan söyleyeyim, kocayı taşlarim ama bu KV yî size yedirmemKonu sahibi gelene kadar vakit geçiriyoruz şurda, gelir güncelleme yaparsa yine eşine ve kv sine saydıracaz inşallah
Ay sen bi git ya, bayram temizliği alışverişi neyim yap.Baştan söyleyeyim, kocayı taşlarim ama bu KV yî size yedirmem![]()
Bu kadar emek verdim, sonunu okumayayim mi anka aşkolsun...tatlı yapicam ama elim gitmiyor valla, hakkaten gideyim de ceviz bakayım marketten 5 dakka, bekleyin beni bak, yazmayın bişeyAy sen bi git ya, bayram temizliği alışverişi neyim yap.
Bebeye bayramlık aldınmı? Çıkın dolanın alın bişeyler, deşarj olursun.
Tamam bi koşu git gel, banada uyku çöktüBu kadar emek verdim, sonunu okumayayim mi anka aşkolsun...tatlı yapicam ama elim gitmiyor valla, hakkaten gideyim de ceviz bakayım marketten 5 dakka, bekleyin beni bak, yazmayın bişey![]()
kv arabayı oğlu vermedi diye dram teyze moduna geçmiş manipule etmiş. Eşi veremeyiz dedikten sonra bile diretmiş. Kv iyi falan değil düpedüz bildiğimiz kaynana mode on yani.Baştan söyleyeyim, kocayı taşlarim ama bu KV yî size yedirmem![]()
Ya ban kalktıgını bılmıyor yada işler karıstı gıremıyoraburcuburju gel ve konudaki ban olayını yap artık gözünü seveyim
Ya ban kalktıgını bılmıyor yada işler karıstı gıremıyor
Araba komple kayinaileninmiş zaten, kocası kadına araba benim diye yalan soylemiş...Kayinaile kendi arabasını ihtiyaçtan 15 gün kullanmak istedi diye olay çikti yani , kim olsa " siz kimin arabasini kime vermiyorsunuz hayırdır "der doğal olarak , nerde burda tam olarak dram , manipülasyon?kv arabayı oğlu vermedi diye dram teyze moduna geçmiş manipule etmiş. Eşi veremeyiz dedikten sonra bile diretmiş. Kv iyi falan değil düpedüz bildiğimiz kaynana mode on yani.
Biz dedi ablasina ev verdik, x e de arabayi verdik hak gecmesin diye. Evi vermeyecegiz. E dedim arabayi da x almis. Siz cok az miktar altin vermişsiniz. Zaten araba onunmus dedim. Nerde onunmus biz aldik dedi. Orda x biraz kem.küm etti ama oyle bir bakiyorlar ki 3 yasinda cocuga donuyor 34 yasinda ki adam. Susuyor hemen. Kaynanam ile mutfaga gectik. Actim mesajları gosterdim. Bak boyleyken boyle. Aaa dedi alakasi yok
Araba komple kayinaileninmiş zaten, kocası kadına araba benim diye yalan soylemiş...Kayinaile kendi arabasını ihtiyaçtan 15 gün kullanmak istedi diye olay çikti yani , kim olsa " siz kimin arabasini kime vermiyorsunuz hayırdır "der doğal olarak , nerde burda tam olarak dram , manipülasyon?
Araba komple kayinaileninmiş zaten, kocası kadına araba benim diye yalan soylemiş...Kayinaile kendi arabasını ihtiyaçtan 15 gün kullanmak istedi diye olay çikti yani , kim olsa " siz kimin arabasini kime vermiyorsunuz hayırdır "der doğal olarak , nerde burda tam olarak dram , manipülasyon?
Polemik sebebi olduğunu düşünüyorum. Zaten sinir bozan kısım da bu. Konu sahibi ban yedi ama polemiğe çeken insan at koşturuyor konuda ısrarla.Bilmiyordur kalktiğini.
Konusahibinin neden ban aldiğini zaten anlamadim.
Araba şuan konu sahibinin eşinde değil mi ? O araba kimin kapısındaysa ona aittir. İsterse komple parasını ailesi ödesin. Oğullarına vermişler mi vermişler. Evlatlar arası bölüşme olmuş. Olmayadabilir beni ilgilendirmez. Ya alıcaksın arabayı komple kimsenin düzeni bozulmayacak yok o istedi yok bu vermedi kargaşası yaşanmayacak ya da verdiğin arabayı saygısızca istemeyeceksin. Bu benim fikrim. Konu sahibinin yerinde olsaydım istemiyorum arabayı da tartışmayı da komple annenlerin olsun biz alırız kendimize çekemem kimseyi derim.Araba komple kayinaileninmiş zaten, kocası benim diye yalan soylemiş...Kayinaile kendi arabasını ihtiyaçtan 15 gün kullanmak istedi diye olay çikti yani , kim olsa " siz kimin arabasini kime vermiyorsunuz "derdi, nerde burda tam olarak dram ?
Polemik sebebi olduğunu düşünüyorum. Zaten sinir bozan kısım da bu. Konu sahibi ban yedi ama polemiğe çeken insan at koşturuyor konuda ısrarla.
Dinleyen de yok oysa.
Polemik sebebi olduğunu düşünüyorum. Zaten sinir bozan kısım da bu. Konu sahibi ban yedi ama polemiğe çeken insan at koşturuyor konuda ısrarla.
Dinleyen de yok oysa.
Onlar "mal bizim ama ortak kullanırız" gözüyle bakmışlar belli ki, yoksa kasıtlı saklanan bişey yok aslinda... ruhsatta kimin adı yazıyor bakmak veya aynı sokakta ev tutarken içiçe olunacağını tahmin etmek 34 yaşında bir kadın için çok zor değil yani? Değil mi?Dram şu: kocanin tek başina yalan söylememesi. KV ve KP bu yalanin icindeler. Bir ağiz olup yalani söyleyene aylarca canak tutmalari.
Ben dayanamıyorum yazıyorum ya
Çünkü beyaza siyah deniyor ısrarla
Çok tuhaf yani
Ve bunu yapan tek kişi. İnsan demez mi neden tek ben?
Yani hepimiz anlamıyoruz bilmiyoruz o zaman
Bu farklı görüş değil ki
Ben dayanamıyorum yazıyorum ya
Çünkü beyaza siyah deniyor ısrarla
Çok tuhaf yani
Ve bunu yapan tek kişi. İnsan demez mi neden tek ben?
Yani hepimiz anlamıyoruz bilmiyoruz o zaman
Bu farklı görüş değil ki
Çok güzel olurdu ama paraları yok demek ki tatlım ikinci bir araba alacak kadar...Bu aile 8 ay önce düğünden çıkmış, evdeki tek arabayı da oğullarına vermişler, imkan olsa kendileri bı tane alırdı belki ama paraları yok demek ki. Sizin bizim diye değil, İhtiyaç olunca araba istemişler evlatlarından. Akşamına da gelinden mesajlar gelmiş işte....Kavga çıkardı aile resmen araba verilmedi diye. Gelinin yanında arsızlık yçıkarmayıp oğluyla “oğlum böyle olmuyor sizde kendinize alın madem 2 araba olsun herkesin düzeni farklı” diyebilirdi. O zaman evet kayınvalide iyi niyetli derdim. Mesajdan sonraki olaylar olsa bile.
Aslında savunmak da değil mesele. Bazı konularda böyle oluyor. Mutlaka bir kişi aşırı tahrik edici oluyor. Benim de sinir olduğum konular oluyor. Bir iki yazarım sonra ugramam mesela. Sistematik olarak uğraşmam.Bende bazi konularda KVyi veya kocayi savunan taraf oluyorum ama bu konuda KVyi savunmak bana aşiri yersiz geldi.