Kadın derdi kendi yaratmış. Bolluk içindeyken kendine ait olmayana göz dikmiş. Arsalarından veya evlerinden birini satıp kendine ev ve araba alabilecekken hayır senin ailenle aldığın da bizim olsun demiş. Asıl yaparsın, haklısın, yürü, yanlarına bırakma, verdirme arabayı, gitsinler köye versinler evi gazlamaları olmasa daha sağlıklı düşünürdü. Ben konuya ilk yorum yapanlardanım ve bu kocanın kendisini haketmediğini, geri adım atmamasını boyun eğmemesini yazdım. Güçlü dur, ailen de arkandaymış, sırf evliliğin devam etsin diye kendini feda etme yazdım, ta ki malım mülklerim mevduat gelirim yatırımım borsada param var diyene kadar. Böyle varlıkları olan biri kimseye ağız eğmemeli, kocam ödemiş verin arabayı dememeli, vermeyince de bana ne istiyorum benim dediğim olacak kaprisi yapmamalı. Kendisi evlilik öncesi birikimini asla ortaya koymamış. Koymasın da zaten, kendi gayretleriyle aldığını yaptığını kocası bile olsa vermemeli, güvencesi olarak tutmalı. Çok iyi tanıyorum dediği kocası fırıldağın teki çıkmış.
Kayınvalidene sakın mesaj gönderme arama onlarla konuşma, sorunu eşinle çöz diye de yazdık ama dinlemedi ve o mesajı gönderdi.