• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam hiç yıkanmıyor

Sana ev bile açamayan üstüne hakaret eden adamla devam mı edeceksin?
Kvye gelince ev kendi evi istediği gibi yaşar
Arayıp deli var diye şikayet edicem diyorsunuz
Asıl kadın evime çökmüş bir kadın var diye şikayet etme hakkına sahip.
Ksuura bakmayın da neyinize güvenip kaçıyorsunuz böyle adamlara? Aha hakaret etti nerde kaldı sevgisi aşkı?
Ya sen ne istiyorsun benden ben kadının evine ne çökecem babası vermiş malı oğlu kandırdı beni bide kadermiş sen yaşa başına gelsin anlarsın öyle büyük konuşmakla olmuyor

Arkadaşlar bende bi kaynana var düşman başına herşeye karışıyor birlikte oturuyoruz nerden kabul ettim bilmiyorum kadın hiç yıkanmıyor tam bir pislik 🤬 bide namaz kılıyor oruç tutuyor neymiş kayınpederim hasta etmiş o zaman tedavi ettirin ya Allah aşkına tuvalet deliğin deki beyaz şeyi söküyor çöp karıştırıyor yemek ayakta yiyor yalan desen gırla bide bişeyi 50 kere söylüyor evde bulaşık sabunu var sıvı el sabunu ile yıkıyor ya eşim hiç bişey demiyor karışma kadına diyor 75 yaşında ben ne yapsam bazen deliler hastanesine şikayet etmek istiyorum mahallede bi deli var gelin alın diye Psikatri doktorunun bi sözü var bize hiç bi zaman gerçek hastalar gelmez hep hasta ettikleri gelir her yer torba kadın çöpten pislikten hoşlanıyor bi yemek kalsa bi gün önceden burnunuza getirir kahvaltı yaparken bunu da yiyin diye dolapta yiyecek bişey olsa bitirin bitirin ya bana bişey söyleyin ne olur akıl verin 😫😫😫😫eşimin sürekli annesini tutmasından bana hakaret etmesinden sıkıldım kaçarak evlendim annemde istemiyor boşanmamı bide bütün kaynanalar böylemi Kadın yemek yapmayı bulaşık çamaşır makinesi açmayı da Bilmez pis bi su pis bi bez akşama kadar sil geç her yer leke leke bide elinde sarı süpürge akşama kadar boş boş çene 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Kayınvalideniz belli ki hasta. Hastaysa da idare etmek lazım. Eşinize kayınvalidenizi şikayet edip huzurunuzu bozmayın. Sonuçta annesi. Emin olun zaten durumun farkındadır da elinden bir şey gelmiyordur. 75 yaşındaki kadını sokağa atamaz ya. Ya ayrı eve çıkın ya da idare edin. Sonuçta evlenince muhtemelen birlikte yaşayacağınızı biliyorsunuzdur. Şimdi şikayet etmeniz sadece huzurunuzu bozar. Kayınvalidenize tatlı dille Siz öğretin temizliği, yemeği. Eşinizi iki arada bir derede bırakmayın. Benim naçizane tavsiyem Burdur.

Deve lüks olur ona eşşek diyelim

Ooo buda olmadı

Ayrıca yorumlara bakmadan yazmıştım kv yanında oturup bide onu yargılamayın
Kadın 75 yaşına gelmiş pisse siz temiz olun

Çıkın başka eve

Ne Olursa olsun o bir anne.ve eşinizin annesi
Eşşek diyemezsiniz azıcık saygı azıcık terbiye

Kayınvalideniz belli ki hasta. Hastaysa da idare etmek lazım. Eşinize kayınvalidenizi şikayet edip huzurunuzu bozmayın. Sonuçta annesi. Emin olun zaten durumun farkındadır da elinden bir şey gelmiyordur. 75 yaşındaki kadını sokağa atamaz ya. Ya ayrı eve çıkın ya da idare edin. Sonuçta evlenince muhtemelen birlikte yaşayacağınızı biliyorsunuzdur. Şimdi şikayet etmeniz sadece huzurunuzu bozar. Kayınvalidenize tatlı dille Siz öğretin temizliği, yemeği. Eşinizi iki arada bir derede bırakmayın. Benim naçizane tavsiyem Burdur.
Ya şikayet etmiyorum hep o kadının haklı olmasından sıkıldım sadece

Eşinizin maddi durumu var mı başka ev açacak
Annesi yaşlı diye mi kıyamıyor da birliktesiniz

Ooo buda olmadı

Ayrıca yorumlara bakmadan yazmıştım kv yanında oturup bide onu yargılamayın
Kadın 75 yaşına gelmiş pisse siz temiz olun

Çıkın başka eve

Ne Olursa olsun o bir anne.ve eşinizin annesi
Eşşek diyemezsiniz azıcık saygı azıcık terbiye
Eşşek ötesi siz benim yaşadığımı bilemezsiniz

Eşinizin maddi durumu var mı başka ev açacak
Annesi yaşlı diye mi kıyamıyor da birliktesiniz
Ya babaları mal vermiş eşim bana 5 sene dedi ama 6 sene oldu giden yok sözde kaynıma. Gideceklerdi ama oda bizde kalıyor ama evi var onun da kirada

Ya sen ne istiyorsun benden ben kadının evine ne çökecem babası vermiş malı oğlu kandırdı beni bide kadermiş sen yaşa başına gelsin anlarsın öyle büyük konuşmakla olmuyor
Ya ne güzel kendi hatalarına ve eşinin kandırmasına rağmen gelip burda sen yaşa başına gelsinler falan? Tek cevabın bu olabilir zaten. Evet haklısınız eşim beni kandırdı şimdi ne yapmalıyım demiyorsun yok oğlu beni kandırdı kv pis diye şikayetleniyorsun. Çene çene diyorsun ya kvye, sende de var fazlasıyla belli ki. Kadın da ondan saldı kendini belki de. Oğlan tutmuş kız kaçırmış tam kafa dinleme zamanlarında bunlarla uğraşıyor. Hiç kendinde suç bulma aman tek kv suçlu bide burda gerçekleri yazanlar.

Ya şikayet etmiyorum hep o kadının haklı olmasından sıkıldım sadece
Olaya geçici bir durum olarak bakın. Siz adım atın. Olayda haklı haksız meselesini aramayın. Mutlu olmanız için önemli haklı olmanız işe yaramaz. Haklı olup mutsuz olacaksanız ne önemi var bu mücadelenin?

Babaları bütün çocuklara da mal vermiş erkek çocuklara kendine bi daire ayırmamamış bu Kadın da Kadın olup kendine istememiş sözde bu sene küçük kaynıma gidecekler oda bizde kalıyor ama kimsenin yaptığı bişey yok ve ben usandım inatçı kadın dan laf anlamaz kadından
Usanmış olabilirsiniz

O kadın olmamış ev istememiş siz kadın olun madem başka eve çıkın

Her ne kadar bıkmış olsanız da eşşek denmez asla

Canım öncelikle bir nebze olsun anlamaya çalışıyorum seni fakat şöyle bir alternatif üretebilirsin kayinvaliden işe girişmeden sen her yeri temizleyip paklasan,bugün yaptığın yemeği bugüne yetecek kadar yapıp yarına bırakmasan ya da anne öyle olmaz bak böyle olur sen yapma ben yaparım tarzında konuşsan belki birazcıkta olsa ilerleme kat edebilirsin diye düşünüyorum 🙏🏻

Kv ye banyo yapmasini uygun dille soyleyin mesela siz dustan cikin oohh anne ya mis gibi oldum hadi sende gir hatta sana kese yapayim nasil rahatlarsin hatta banyiya girdiginde soyle sirtina yetisemezsen ben sana kese yaparim hep diyin. tuvalet kapaklarini cikartmamasinida anne ya koku geliyo kapaksiz olunca onu cikarmasan olurmu huylaniyorum acik olunca ben diyebilirsiniz. Bulasiklari bulasik deterjaniyla yikamasinida anne bak yeni bulasik deterjani aldim daha farkli kokulu bak koklasana diyip koklatin bulasiklari bu deterjanla yikariz artik diyebilirsiniz.

Baktiniz hicbiri olmuyo bi alt kata bi yan binaya bi alt sokaga tasinmaktan baska care kalmiyor

Ev kocamin ustune sen cik sana ev tutalim demeyeceginize gore siz baska eve cikarsiniz🤷🏻

Ama bu işler hakaretle filan olacak şeyler değil öncelikle bilmeni isterim ki evlenirken sadece eşinle değil bir yandan ailesiyle de evlenmiş oluyorsun eşinde senin annene hakaret edip eşşek gibi sıfatlar kullansa emin ol seninde hoşuna gitmez ve sende bir kadınsın en önemlisi bu birazcık terbiyesizlige girer

Deve lüks olur ona eşşek diyelim
Yanlış anlamada kocan denilecek adam niye hakaret ediyor ki hayırdır desene kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil bende pisliğe hiç bir şekilde tahammül um asla yok benimkinde titizim der ama dedigiyle kalır onlara gittiğimizde sabahtan giderim orda kalinacaksa evi dip Bucak temizlerim ki normalde yaparım ama ne yaparsan yap senmi yaptın oluyor onun için en güzeli mesafeli olmak.Allah yardımcı n olsun

Back