Arkadaşlar bende bi kaynana var düşman başına herşeye karışıyor birlikte oturuyoruz nerden kabul ettim bilmiyorum kadın hiç yıkanmıyor tam bir pislik bide namaz kılıyor oruç tutuyor neymiş kayınpederim hasta etmiş o zaman tedavi ettirin ya Allah aşkına tuvalet deliğin deki beyaz şeyi söküyor çöp karıştırıyor yemek ayakta yiyor yalan desen gırla bide bişeyi 50 kere söylüyor evde bulaşık sabunu var sıvı el sabunu ile yıkıyor ya eşim hiç bişey demiyor karışma kadına diyor 75 yaşında ben ne yapsam bazen deliler hastanesine şikayet etmek istiyorum mahallede bi deli var gelin alın diye Psikatri doktorunun bi sözü var bize hiç bi zaman gerçek hastalar gelmez hep hasta ettikleri gelir her yer torba kadın çöpten pislikten hoşlanıyor bi yemek kalsa bi gün önceden burnunuza getirir kahvaltı yaparken bunu da yiyin diye dolapta yiyecek bişey olsa bitirin bitirin ya bana bişey söyleyin ne olur akıl verin eşimin sürekli annesini tutmasından bana hakaret etmesinden sıkıldım kaçarak evlendim annemde istemiyor boşanmamı bide bütün kaynanalar böylemi Kadın yemek yapmayı bulaşık çamaşır makinesi açmayı da Bilmez pis bi su pis bi bez akşama kadar sil geç her yer leke leke bide elinde sarı süpürge akşama kadar boş boş çene