Kaynanam her yere beni de sürüklüyor ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu devirde sizin gibi kızlar varsa iyi. Oğlum bizimle oturmak istiyormuş, büyüyünce ... Geçen de gelmiş, "anne kızlar kabul etmiyormuş" dedi. Etmezlerse evlenmem ben diyor 8 yaşına girecek...

Hayır demeyi öğrenin. Aynı evde yaşamayı da öğrenin. Ev alıp yeni eve çıkmanız zor. Para biriktirip ev almanız için eşinizin çok iyi maaşı olmalı yada sizin çalışıyor olmanız lazım. Muhtemelen ikisi de söz konusu değil.

Koca kaçardı sonra.. Ne yapardı kocasız

Annemlerin komşusunun oğlu var ama çocuk lise yıllarındayken bu çocuk ne yapacak acaba büyüyünce diyeceğin bir tipti.
Sonra duydum ki çocuk zaten birkaç senedir çalışıyordu nişanlısı da işe girmiş çok abartmadan eşyalarını almışlar çıkan masrafı ödemeye başlamışlar yaz evleneceklermiş borçları da az kalmış .İkisi de lise mezunuymuş öyle ahım şahım işleri yok. Bir de kiralık ev tutmuşlar.
Yani illa çocuk derdine düşene kadar konu sahibi azıcık çalışsa 2-3 senede ev alamasalar bile kirada rahat yaşarlardı. Kv Kp sabahtan akşama ne yapabilir ki diğer türlü hem de maddi kazancı da olacak.

Muhtemelen konu sahibi çalışmayan biri ve pek fiyat bilgisi yok bu durumda kandırılması kaçınılmaz malesef..

Muhtemelen konu sahibi çalışmayan biri ve pek fiyat bilgisi yok bu durumda kandırılması kaçınılmaz malesef..

Muhtemelen böyle. Bir yakinim Türkiyede daire almak istedi. Istenen fiyatlar saka ötesi. Yani Allah ev sahibi olmak isteyen herkesin yardimcisi olsun..kolay degil. Konu sahibinin esi icin hava hos. Bütün ihtiyaclari görülüyor. Üstüne annesine de yoldas bulmus oldu. Oh

Bende aynı şeyi düşünüyorum niye kadın evlendikten sonra erkek ailesinin dir mantığı var bende bunu anlamıyorum zaten.....
O mantığı oluşturan kadınlarımız maalesef, kayınvalidelerin ağzından hep şu cümleler duyulur, oğluma kız aldım, gelin aldım, aldım deyince eşyaymışız gibi oluyor, eşya da hangi evde duruyorsa sahibi o’dur

Bir de soyadı meselesi var, biziiim soyadımızı taşıyacaksın hareketlerine dikkat et, soyadı sanki bir tek erkeklerde var
Ben erkeğim kadının ailesiyle yaşamam, seni gelin aldık bayramlarda önce bize geleceksin, üstün ırklar mübarek ama suç bizde taviz veriyoruz kendilerini gerçekten üstün ırk sanıyorlar, sitede o kadar çok benzer konu okuyorum ki erkeklere de ailelerine doldum

Son düzenleme:
Mune abla bayramda ilk gün eşimin ailesine gidecektik bak şu yazıyı okuyunca sinirim bir yükseldi hemen iptal ediyorum

SAçınızdan mı

kadının bakıcısı gibi o ne ayol. eşin birşey demiyor mu bu duruma? annesine bakman için mı evlenmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…