Merhabalar ablalarım kardeşlerim henüz 7 aylık evliyim ve kayınvalidemle yaşıyorum birkaç ay önce ektim hastaneye gidecekti kaynanam da orda kalıp çocuklara bakacaktı eltim gece orda kalmak için beni de çağırdı “ annemle sen de gel “ diye ben gitmek istemedim yani sanki kayınvalidemin bekar kızıyım eşim evde oturacak ben kayınvalidemle çocuk bakmaya gidicem , neyse gitmedim ama gündüzüne yine gittim yani neyse, şimdi de görümcem doktora gidecek onun da iki küçük çocuğu var akşam orda kalmak için kayınvalidem yine oraya gidecek e yine beni de çağırıyorlar dediğim gibi eşim evde kalacak ben kayınvalidemle yatıya gidicem çocuk bakmaya bu duruma sinir oluyorum yani evliyim ben artık eşim var sanki kadının bekar kızıyım, bmyle şeyleri annemle konuşmayı akıl almayı çok isterdim ama annem düğünümden 2 hafta sonra vefat etti , ve ne eltim ne de görümcem bana baş sağlığına geldi bu yüzden ısınamıyorum aynı evde kaldığımız için mecbur yakın olmak zorunda kalıyorum sizce abartıyor muyum “ aman git ne olacak “ mı diyorsunuz fikirlerinizi merak ettim