kaynanam geliyor yineeee

gelınce cok yuz verme bence orası senın evın nokta haddını bılecek bılmıyorsa öğrenecek dingonun agırı değil herkesın borusu kendı evınde öter..

iki gozum iki cesme aglatti kendi evimde
annem babam niye aramiyorlarmis kv mi.
onlar benide aramiyorlar ki.
sisinsi sinsi laf ariyor agzimdan .
daha once birkac falso verdim gitmis tum kasabaya anlatmis.
bana diyor ki ogluma soyleme agladini oglum uzulur
bu son olaydan sonra sagir oldum ona karsi ne derse dedin hee hii deyip geciyorum

ben sert konusmadim hic oyle bisey olsa ustune benzin dokup yakar kendini galiba

nerde o günler
benimkide sadece aglar bayılır

neden bilmiyotum beni uzmek istiyor.
galiba onunla oturmuyotum diye yada rahat olduhumu nu dusunuyor
insan hic bunu hirs yapar mi?

Cok iyi anliyorum seni. Caya bile gelse geriliyorum.. o kadar birikmislik var ki. Ve unutamiyorum asla soylediklerini.gebe halimle o kadar temizlik yaptim dun ve caya gelecekleri icin erken biraktim temizligi. Iki camla kapilar kaldi. Gelince anladi kokudan temizlik yapildigini. Yapmissin ama kusura bakma kapilar olmamis dedi. Silmedim kapilari daha dedim. Eee yarim is hic sevmem silmedn oturmayacakain diye lafi cakti alnimin ortasina. Sadece guldum arkami dondum mutfaga gectim.

Simdi sana da ne var bunda diyenler olacak. Ama eminim ki doygunlugun var ona ve tavirlarina karsi.

Cnm öncelikle allah sabrini artirsin ama bence iki yüzlü olman gerek kocanin yaninda çok iyi davran o olmadiqi zaman sende lafini sok ben öyle yapiyorumm eeee ne demişler Nabzina gore serbet vermek gerekiyo herseyini dalqaya al inan boyle herşey sahada kolaylasiyo..

doluuu :)
4 eltim var biri yurt disinda 3 gorumcem var cesitli il ve ilcelerde :)

sana sarmaması lazım aslında
eşim tek oglan diye sarıyor benimki
hatta akşam görümcem dediki
abi kilo almışsın dedi ben de oo sorma dedim
kv atladı oglumun lokmalarını sayıyorsunuz diye
görümce kötü bişey demedim dedi annesine
kadın gene atladı o benim birtanemm onu hep korurum diye baktım aglıyor kadın

belli bir enteresanlık var..
bekar olsa yüzüne bakmazdı
sen alınca kıymetlenmiş

denedim ama hiç bana göre değil
birde benim yapım gereği stresliyim takmamak gibi bir seçeneyim yok hatta içime oturuyor
böyle böyle öfke doldum eşime dır dır yapıyorum ikimizde mutsuz oluyoruz
göya kaynanalık yapmak istiyor ama gün geçtikçe nefret ettiriyor kendinden Allahım ele ayağa düşürmesin benden uzak olsun hakkımda helal değil

ayneeeeeeeeeeeeeeen aynen böyle benimkide
evim kirli evimi temizle dedi tamam bebeğime bak diyorum bakamam bel fıtığım var diyor ama bebek ağlarken işini yapamam sen ayağında salla bari diyorum (bebeğimi ayakta sallattırmam normal de) ben sallayamam diyo burnunu kıvırıyor gözümün içine bakıyor böyle yeminle valla nurella gibi böyle yapıyor suratını şunu yap bunu yap eee bebek ağlıyor eeehhh dedi ağlarsa ağlasın (bağırıyor) biz de ağlata ağlata büyüttük ağlamayan çocuk mu olur bırak ağlasın...
benim bebeğim var ya dedim bakıyor suratıma ağlatamam senin evin için al süpürge al kürek deyip çıktım odama ve diyorum ki Allahım tut beni çünki öfkem kontrolsüz benim

NURELLA MI :) süper benzetme...

ardımdan bir dırdır etti aman Allahımmmmmmmmmmmm 3 saat rahat dırdır etti bebeişim uyudu temizledim evini zaten eline sağlık demek yok ..
hııı evvettt işte yapılacak bu işler hıı işte süpürülünce iyi oluyor hııı hııı eltilerinde yaptı sağolsun allahım yarabbim yaaa memnun oluncada başka türlü dır dır ediyor

denedim ama hiç bana göre değil
birde benim yapım gereği stresliyim takmamak gibi bir seçeneyim yok hatta içime oturuyor
böyle böyle öfke doldum eşime dır dır yapıyorum ikimizde mutsuz oluyoruz
göya kaynanalık yapmak istiyor ama gün geçtikçe nefret ettiriyor kendinden Allahım ele ayağa düşürmesin benden uzak olsun hakkımda helal deil

Canim soylee bi siirkelen ve sana yeni bir sen lazim bence esinle mutluluğun için.. Bende senin gibiydim hatta 2 ay önce KV dem benden habersiz gorumcelerini benim evime kahvaltiya caqirdi ve esimle tartisip evini terkettim. Ama yine kaybeden ben oldum ve kendime bi söz verdim KV deme dair hicbiseyi takmiycam ve esimi daha çok tatli dilimle kandirmaya. Ve şuan eşimin tavirlari tamamen deqisti arttik annesinin gerçek yüzünü gördü evine bile davet etmiyo.

olsun kapali olsun genede cagir...
ben sesimi cikarmadim dahada ustume geliyor istese gelinin senin yanina gelirdi dediler bana...

Şu sözlerin alt yazısında "geliiinnn bana ilgi göster yarım ağızla bile olsa gönlümü hoş et" mesajı var sanki.
Mesele siz değilsiniz aslında millet. Yol kapalı dahi olsa siz arayıp "aaaaaa anne gelmiyor musun bekliyoruz ama seni" diyeceksiniz. O da "yok yavrum yollar kapalı açılsın ancak gelirim" diyecek. Sonra da el aleme ballandıra ballandıra "gelinde bin ısrar kıyamet beni aradı çağırdı ama yollar işte malum gidemedim" diyecek.

Bir akrabamız bu şekildedir de dilinde hep gelini var. Ayşe'de yemeğe çağırdı ama geç vakitti gidemedik. Gelin, evini temizleyiveriyim anne dedi ama 2 çocuğu var kıyamadım kadın tuttum. Ütüleri Ayşe yapıverdi sağolsun çoraplara kadar ütüler. Aslında gelin gelecekti refakatçi olarak ama oğluma kıyamadım yalnız kalmasın evladım kocanın başında dur dedim.. vs vs. Bende ondan yola çıkarak yazdım yorumumu. Belki yanlış bir çağrışım oldu bilemiyorum.

Mismoo katiliyorum sana bende aynisini yapıyorum kayinvaledimin misafiri oldugunda biyerlere gidiyorum ve özellikle caqiriyorum yemek saatlerini biliyorum ona gore yemeğe caqiriyorum yani boyle yapinca kendisi mahcup duruma dusuyo kapisss

vs vs. Bende ondan yola çıkarak yazdım yorumumu. Belki yanlış bir çağrışım oldu bilemiyorum.
öncelikle bu sözünüz için size teşekkür ederim BELKİ demişsiniz emin konuşmamışsınız...
vallahi önceleri aynen dediğinizi yaptım herhalde gözüne girerim sandım böylece beni artık rahatsız etmez diye düşündüm..
ona iyi davranayım hep önünde arkasında dolaşayım ki beni rakip görmesin beni kısknamasın yada içinde ki neyse bana kötü davranmasına sebep olan o şeyi bıraksın
fakat gerçek hayat bambaşka hiçde öyle olmadı ne kadar iyi davransam daha bir üstüme geldi emri vaki konuşmalar terslemeler en son azarlamalar ve eltilerimden özür dilememi istemeler eniştenin elini öp demeler..
şimdi mesafeli davranıyorum öyle onu öp bunu sev diyemiyor...
bende insan evladıyım ya Allaha şükür beynim de var

evet anlıyorum ama ben yapamıyoru işte öfekelenince yüzüme direk yansıyor nasıl saklarım bilmiyorum
bildiğim birşey varsa eşime dır dır etmeme gerektiği
ahh eşimde beni anlasa 2 ayda bir gidiyoruz yinede çok geliyor bana valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…