kaynanam geliyor yineeee

:KK43:evet anlıyorum ama ben yapamıyoru işte öfekelenince yüzüme direk yansıyor nasıl saklarım bilmiyorum
bildiğim birşey varsa eşime dır dır etmeme gerektiği
ahh eşimde beni anlasa :KK43: 2 ayda bir gidiyoruz yinede çok geliyor bana valla

Canim kendini çok kasiyorsn yazik sana kendine bu kadar stres yapma bence kesinlikle deqismen lazimmmmm başka yolu yok biraz usta olman lazim biz kadiniz sonuçta aklimizla ve dilimize yapamiycagimiz hiçbirşey yok sadece aklini kullanman lazim lutfn esinle arana kimseyi sokma çünkü kapini kapattiqin an herkes disarda kaliyo

benimkide ayni oyle:) kapidan biri girer hemen hosgeldin de der agzini kapatarak:) uzak yoldan gelmisim kaynim odada ikiseksen ayirmis bacaklarini yatiyo yavas yavas aciyom kapiyi toplansin diye umrunda degil.kayin valde gelmis kaynin elini op eltinin elini op~enistenin elini op.gulup geciyom.onlarda oyle alismis demekki zamanla oda bana alisir diyorum:)

benimkide ayni oyle:) kapidan biri girer hemen hosgeldin de der agzini kapatarak:) uzak yoldan gelmisim kaynim odada ikiseksen ayirmis bacaklarini yatiyo yavas yavas aciyom kapiyi toplansin diye umrunda degil.kayin valde gelmis kaynin elini op eltinin elini op~enistenin elini op.gulup geciyom.onlarda oyle alismis demekki zamanla oda bana alisir diyorum:)

benimki de böyle ben artık tavrımı koydum

tavir koysan daha kotu olur.en onemlisi sabretmek ve ne derse desin cevap vermiyecen.ben yeni evliyim.kayinvelideyle bi sorun yoktu zirt pirt gele gele sorunlar yasamaya basladim.sonra kayinvalidenin haraketlerine bi baktim samqn altindan su yurutur derlerya oyle.bisey soluyo mesela sonra mevzu acilinca yok demedim ole diyo sanki aklinla oynuyo gibi:) iyisimi hic yuzgoz olmadan sabretmek.eltinleride belki ikidebir ovmesi senden biseyler bekledigi ve belki kiskandirarak hyaptirmak.aman hic umursama

tavir koysan daha kotu olur.en onemlisi sabretmek ve ne derse desin cevap vermiyecen.ben yeni evliyim.kayinvelideyle bi sorun yoktu zirt pirt gele gele sorunlar yasamaya basladim.sonra kayinvalidenin haraketlerine bi baktim samqn altindan su yurutur derlerya oyle.bisey soluyo mesela sonra mevzu acilinca yok demedim ole diyo sanki aklinla oynuyo gibi:) iyisimi hic yuzgoz olmadan sabretmek.eltinleride belki ikidebir ovmesi senden biseyler bekledigi ve belki kiskandirarak hyaptirmak.aman hic umursama

eltilerime laf soylemesini sikar biraz...
kac kez denk geldim azarlayip duruyorlar islerine karistirmiyorlar ve coook rahatlar.
Allahtan yasliligi denk gelmis bana gencken dusunemiyorum bile eltilerim de yilan gibiler o diye buyuk eltin kiskanc oburu diyor digeri kuskanc digeri diyor hepsi birbirinden kiskanc birde sir vermeyecekmisim birbirleri hakkinda bunu soyluyorlar ...
kayinvalide ben en kucuk ve yeni gelin oldugumdan galiba eski gunleri yadediyor yahut kendini tatmin ediyor

ya sorun strese giriyorim.
laf cakiyor bana haksiz yere bu cok buyuk bir haksizlik yaaa.durduk yere mutsuz ediyor beni..miyil miyil boyle simdi gelirse ben ne yapicam offff bende laf cakiyim dimi yoksa hic muhattap almayayim mi
Canım bence çok relax ol öncelikle şunu düşün kü yaşlılar ne dediklerini bilmiyolar kocanı büyüten insanlar ama eski kaynanaları görmüşler kendileri kendilerine çok iyi geliyor. Sana bişey söyleyince sakin tavırlarla cevap ver. Yani bilmeyen birine anlatır gibi. Şaka yollu gülerek falan gerekirse laf soktuğunu anlamamış gibi aptala yatarak. Ne kadar gerilirsen o kadar kitleniyosun çünkü yani ben öyle oluyorum

Benimki de göbeğime sacıma ince ince laf sokuyor, ben de ona acık acık cevap veriyorum. Sallamayın ya geniş olun biraz.
Evet canım relax olunca çözülüyo yaşlılar ne dediklerini bilmiyolar öyle görmüşler falan diye düşününce sakin sakin cevap verebiliyorum ben de

Evet canım relax olunca çözülüyo yaşlılar ne dediklerini bilmiyolar öyle görmüşler falan diye düşününce sakin sakin cevap verebiliyorum ben de
Aynen, ona uysan ya kendin sinirden ölücen ya da cevap vericen mevzu uzayacak en güzeli takmamak

eskiden cok iyi davraniyordum ben bari alttan alayim yoksa iyice gerilir oryam endisesiyle.
bundan cok yuz buldu inanilmaz.
sindi frene basiyor yavas yavas
resmen soguk savas veriyoruz
evet yilan dilli agzini acinca yilan gibi sokuyor
Canım davet etmedin elalem söylüyor vs dediğinde keşke deseydin ki oğlunun evi senin evin anne aşkolsun davet mi bekliyorsun çok kırıldım vs. Kendi lehine çevir sözlerini yani

Hanimlar isler degisti.son guncellemeden sonra fikri olan var mi???

şu kv gözünüzde ne büyütüyorsunuz ya.. kocalarınızın aklına da sokuyorsunuz... kimse annesini kötülemez... yok sayın gitsin... siz istemiyor olabilirsiniz ama o anneden vazgçmez siz vazgeçermisiniz.. Bütün bayanların anneleri iyi kocaların annesi kötü.. herkes kv ile sorun yaşıyor herkes yaşıyor . ama artık büyütmeyin gözünüzde..eşlerinizle aranızı bozmayın..aranızı bozduğunuz kişi onun annesi..

X