kaynanam geliyor yineeee

evet evet ayni takyigi uyguluyorum..
yalniz biraz daha acarmisiniz lutfen.
ben gelicez dedikletinde buyurun diyorum hala kibar davraniyorum sert olamiyorum
Ben asla gelin demiyorum biz zaten çok sık gidiyorduk en son eşim bu sefer biz gitmeyelim onlar gelsin dedi ben de tabi hayatım burası onlarında evi buyursun gelsinler dedim, tabi ilgilenmen lazım ben buara çok yoğunum dedim düşündü etti cesaret edemedi heralde gelen giden olmadı, ben mesafeliyim gelseler de gitsem de eşimi hiç üzmem sorun çıkarmam sevmediğim insanlara yokmuş gibi davranıyorum kendimi çocuğumu eşimi düşünüyorum öncelikle

saclarima,gogulerimin boyutuna,saclarimin rengine laf ediyor.kisisel hakaret resmen bildigin bariz...

nasıl göğüslerinizin boyutuna küçük falan mı diyor ayy ben bunları okuyunca şaşıp kalıyorum bekarım daha soğudum valla iyce

Evli degilim ama yorum yapmak istedim. Siz sayginizi gosterin yapmaniz gerekenleri yapin o laf carpiyosa carpsin aksine esinizin yanindabi kat daha iyi davranin cok rencide edicek bi sey derse uygun bi dille cevabnizi verirsniz vucudunuzla alakalo bi sey soylerse bnde esimde boyle cok begeniyoruz memnunuz annecim deyin gecin konusup konusup susar gbi sanki tbi tam olarak huyunu bilemicem ama..bol sanslar kasmayin bu kadar

Kadin zaten gelecek , geliyorum demesi bile seni bukadar rahatsiz etmesine yetiyor baksana.

Demekki sen cok takiyosun , evine gelen biriyle muhakkak muhatap olmak zorundasin ..
Sana laf cakarsa sende saygili bir sekilde lafi oturt.

Benin uslubum uslup'mudur kv'nin uslubu yaninda...

kimse ahkam kesmesin huyumdur hak edene hakettigini vermek yilan dilli olmasa her agzini actiginda milleti kirip dokmez

Ne mutlu sizin gibi sabırlı insanlara..

benim uslubum uslup'mudur kv'denin uslubu bile yok gelisine gol atmaya calisiyor..
aha laf geldi dur su gelini bi sokuyum diyor beni kinlendirdigiyle kaldi.
kaybeden yine O ve ben olduk
yilan dilli cunki o dil yapici degil yikici..

Hiç bir erkek eşinin annesine kötü davranmasından hoşlanmaz .Zaten hayırlı bir kadın da eşini üzmemek için eşinin annesine saygılı davranır.Onu memnun eder.

Bazen gelinler " Biz ne kadar iyi davransak da kayınvalidemiz kötü,bizi sevmiyor . " diyorlar .İyilik yapana iyilik yapmak kolaydır.Fazilet kötülüğe iyilikle karşılık vermektir.
Peygamberimiz;
"Akrabalarına iyilik eden kişi ,sadece onların iyiliklerine karşılık veren değildir.Akrabalarına asıl iyilik eden kişi ,akrabalarını kendisiyle ilişkilerini kopardıklarında ,onlara iyilik yapmaya devam edendir.(Buhari ,Edeb:15)buyuruyor.

3 gün müş sabret çok kanına dokunurasa ver lafını. Bizde kotuyuz ama 1 ay kalır belki daha fazla? Kafasına göre takılır anlayacanız. ne zaman gideceğini bilsem gün sayarım,sabrederim. Bilinmeyene doğru gün saymak zor oluyo. (( allah yardımcımız olsun. Onları da bizden uzak tutsun.

Reactions: nio

tv lerde kotu kv ve iyi yurekli gelinler oluyor yaaa kendimi oyle hissettim..
hayir herkes hakkini koruyacak korumak zorunda bunun psikolojide bir adi bile var Allahin yarattigi fitrat savunma mekanizmasi...
ben yuzune laf etmisligim yok susup gormezden gelip mumkun mertebe konusmuyorum peki ofkemizi nasil sagacagiz???
peki nasil desarj olacagiz icimden gecenleri yazip dokmessem birikip daha kotu seylere yol acmayacak mi?
kk ya ilk uye oldugumda bilmiyordum ama boyle bir kanatsiz melaike gurubu var..cok masum ve tatlilar.
ben yalan soyleyemem o kadar anlayisli olamam...
birde kv ye saygi maygi duymazdim esimin hatri olmasa susmazdim da yalan atmaya ne gerek var.durustluk tv dizi melekliginnden daha kiymetli bir faziletlidir.

kendimi görüyorum
benimki kalmaya gelmez ama evlerimiz yakın
ayda yılda gelecekleri zaman hemen strese giriyorum
haftada 1 kez görüyorum 2 saat en fazla ama kendimi zor tutuyorum
dün yemege gittik kv
sofradayız patates biber kızartmış sarımsaklı yogurt yapmış
kızıma dökmeden aldım ben gibi sarımsaklı yogurdu demez dedim
mutfaga kızıma yogurt getirmeye gittim
oturdum yogurdu kızartmaya dökdü eşim anne narçiçegi yiyemez dedi
ne dese begenirsiniz
onuda yemeyiversin dedi
yutkundum bişey dedim
iki kaşık çorba içtim kalktım sofradan
ister öl ister öldür al buyur
ben bu kv nasıl iyi davranıyım
bu daha en küçügü

hakikaten kardes filan olabilirler benimkide ayni boyle .dutup durup sok eder beni

hakikaten kardes filan olabilirler benimkide ayni boyle .dutup durup sok eder beni

olabilir ama benimkinin evli erkek yigeni yok
valla artık bende lafımı sokuyorum
yalnız kp varken daha sakin olur benim kv
senin kp yokmu

olabilir ama benimkinin evli erkek yigeni yok
valla artık bende lafımı sokuyorum
yalnız kp varken daha sakin olur benim kv
senin kp yokmu

kp var cok sukur
ben laf sokup yuz goz olmakta istemiyorum hic.
mesafeli olmak daha iyi ama hiccc biseyden memnun olmuyor sofrayi donatiyorum eline saglik demez.
misal yeriniz rahat mi iyi uyudunuz mu derdim eskiden
rahat olmasa ne yapcan yatagini mi vericen derdi ben tabi sok :) :)
simdi gunaydin bile demiyorum sanki lal oldum oda laf cakarken zorlaniyor insan uzuluuo tabi

gelınce cok yuz verme bence orası senın evın nokta haddını bılecek bılmıyorsa öğrenecek dingonun agırı değil herkesın borusu kendı evınde öter..

kesin benimkiyle seninkinin ilişkiis var ama nerden nasıl bilemedim
ben laf sokarım ama gğlerek degil
gayet sert ve dik dik bakarak ondan sonra susar
bende muhattap olmuyorum
o bana hoşgeldin demez bende ona demem
hatta aynı ortamda bulundugumuz çogu zaman konuşmuyoruz
daha dogrusu ben o ortamı yaratmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…