Kaynanam evliliğimi bitirdi boşanma davası açıldı .

Ya vefat eden annenize küfür etmiş daha ne olsun. Ay kurtulun biran evvel o aileden. Ve kredi karti vs neden onda? Kasa o mu? Böyle evlilik ilk defa duydum

bana da cok uzak gelıyor bırtek fılmlerde falan olur gıbı burdakı okudugum konulara hayretim şaşıyor

Kuzum durumu akışına bırak ve seni istemeyen biri için kendini hırpalama barışsan bile bu yaşananlar sende ve diğer tarafta sıkıntı kalır en ufak olayda eski defterler acılır sana yazık gercekten

Şuan hassas dönemdesin. Sende insansın. Tırmarhaneye delilerin delirttiği gider diyorlarya. O olay olmuş sizi delirtmişler sonrada suçlu gibi kalmışsınız kendi gözünüzde. Siz nekadar boşanmak istemesenizde karşı taraf yaklaşmadığı müddetce zor. Cahil insanlarla uğraşması çok çok zor. Herkes eşini ailesini çocuğunu en sevdiğini bile idare ediyor. İdare etmek zorundayız hayat böyle. İyi yönleri ağır basıp ufak tefek kötü huylarını görmezden gelebiliriz. Ölçüp tartın kötü huyları ufak tefekmi size göre ve evliliği yürütecek iyi huyları baskınmı diye. Boşan asla demem. Hayat sizin hayatınız.

O kaynvalide saglam bi dayak istiyor. Verceklerdi elime nasıl sinir oldum. Allah büyük yanlarına kalmasın insallh. Sen dik dur güçlü ol.Haklarının hepsini al mutlaka

Bazen vicdanın bazı insanlar için unutulmuş bir eşya gibi olduğunu düşünüyorum... Buda o konulardan biri... Allah yar ve yardımcın olsun...

Bir avukatla görüşüp aynen buraya yazdığın gibi anlat durumu. Kayınvaliden evini basıp dövmekle tehdit etmiş, kendi evine girmek isteyince darp edilmişsin. Bunlar yeter tazminat için. Sana küfürler edildiği için beddua etmişsin. Sonuçta mahkeme sen kaydı silsen de hangi hattı kullanıyorsan oradan ayrıntıları bulur. Kesinlikle çekişmeli aç anlaşma bu insan müsveddeleri ile. Yaşın çok küçük, sakın korkma. Baban şimdi izin vermese de çalışmana bir şey olmaz ileride sendeki kararlılığı görünce bir şey demez. Önce sen boşanmaya odaklan. Önce bunu hallet gerisini sonra düşünürsün. Biliyorum evliliğin ilk zamanlarında daha evliliği anlamadan ayrılmak çok zor ama şimdi yapmazsan bu insanla diyelim ki barıştın, emin ol bu zamanda ayrılmadığına pişman olursun. İnşallah kurtulursun.

Sen kurtulabildin mi naptın canım

Kimse senin evine evinin düzenine yaptıgın yemege karışamaz
Haddini bildirecektin o kaynananın
26 yaşında genç kadınsın kendi ayakların üstünde durabilirsin baban izin vermiyor mu girmene o zaman sende onun evlenmesine izin verme aynı şey degil mi ? Bir meslegin var mı
Eşine gelincede ailesini tutuyor seni dinlemiyor bile siz nikah masasında iyi günde kötü günde beraber olmaya söz vermişiniz adam hayat arkadaşını dinlemiyor.
Özür filan dileme o kadından o önce bi insnlık ogrensin kendi kızları varsa onun da başına gelebilir boyle şeyler.
Ayrıca ölmüş annene küfür etmiş. Ben olsam o kadının haddini bi güzel bildirirdim.
Sen çok yumuşakbaşlı davranmışın bunlara
Ayrıca o beş para etmez insanlar icinde sakın aglama
Yuva kolay mı kuruluyor sanki
Evet annesi olabilir ama sana evliliginize boyle davranamaz kimse

Tek bir cümle kuruyorum senin için. Boşan . babanın evine gidersin. Baba sonuçta seni atacak değil ya. Ben evladıma böyle bişey olsa hiç düşünmeden gel derin. Çocuk olmadan boşan. Hiç olmadı kadın sığınma evine gidersin

Arkadaşım senin durumun bana Stockholm sendromu gibi geldi.Tabi ne yaşadığını bilmiyoruz.Eğer eşimden sonra hayat zor gelecek diye düşünüyorsan emin ol hiçbir hayat sözde eşinle yaşayacağın hayattan daha kötü olamaz.Bir destek alabileceğin yakının yok mu? Küçük bir not: Anlaşmalı boşanma evliliğini saygı çerçevesinde bitirmek isteyenler içindir.Sizin evlilikte saygı, sevgi hiçbir şey yok anlaşmalı boşanmayı kabul edip de kendini ezdirme.Şahitlerin var hakkını talep et gerekirse çekişmeliye dönsün.

Son düzenleme:
Kadin istemezse ozaman calismana baban karismiycak calisip bir ev tutacaksin kendi hayatini yasiycaksin
Bu adama bir daha donmek gibi bir hata yapma sakin
Simdi bunu sindirirsen kaynanan ayri esim ayri dover yapma kendine bunu sirf babanin karisi istemiycek diye kendi hayatini mahvetme 1 ayda bu sekilde lackalasan bir evlilik bir daha toparlanmaz

Ne kadar pislik aileler var şu dünyada konuları okudukça şok oluyorum. Hayır aileden bir tane akıllı da mı çıkmaz ? Sen çocuğunu evlendirmişsin yuvasını bozmak nedir?

Bakın KIZLAR, erkeğin anneci ya d aileci olduğunu anladığınız an o sinyallere dikkat kesilin. Baktınız adam aşırı aileci sizin için ölüp bitse kendini damdan atsa uzaklaşın ondan.. Görüyorsunuz neler geliyor kızların başına....

Ya siz nasıl düşünürsünüz bilmem ama ben olsam işe girip ev tutar huzurumla yaşarım

Kaynanan değil eşin olacak o insan musveddesi yüzünden bosaniyosun sen evliyken kartlarını alıp hicbi özgürlük vermeyen eşin annesini evine karıştıran eşin eğer bu mesafeyi koysaydi kimse bişey yapamazdı

babaniz sizden gizli evlenebiliyorsa sizde gayet calisabilirsiniz!

26 yasindasiniz kücük degilsiniz alirisniz nafakanizi calismaya baslariniz tutarsiniz kendize kücük bir ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…